Ποιος Τσάκας και ποια φυλακή; Στην Ελλάδα όλοι ξεχνάνε...

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΤΩΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΨΑΡΩΝ;



Ο Τσάκας που θα έφερνε εκατομμύρια στον Παναθηναϊκό μαζί με τον Ροναλντίνιο, που είχε σχέδια να χτίσει γήπεδο στου Γκύζη (!!!), που συνομιλούσε με Πρίγκιπες και Πριγκίππισες, που είχε το αρρωστάκι τον Αλ Σαούντ να τον παίρνει τηλέφωνα ξημερώματα για να μάθει αν πήρανε το σκηνικό και αν είναι καλά οι οπαδοί μας, που έκλεινε χώρους σε ξενοδοχεία για να κάνει συνεντεύξεις τύπου, που έμπαινε στα επίσημα του ΟΑΚΑ και άραζε στα μπουθ όπως και σε άλλα γήπεδα αυτοπαρουσιαζόμενος ως νέος πρόεδρος κτλ κτλ..

..αυτός ο άνθρωπος λοιπόν καταδικάστηκε σε 4ετή ποινή φυλάκισης με αναστολή για 80.000 ευρώ που πήρε από κάποιον και δεν του τα γύρισε ποτέ.


Αλλά τι έχει να λέει; Μήπως θυμάται κανείς τίποτα; Μήπως θα απολογηθούν τα ΜΜΕ για την κοροϊδία που μας έριχναν επί μήνες; Όλοι στην Ελλάδα ξεχνάνε και ούτε γάτα, ούτε ζημιά...


ΥΣ: Όλα αυτά που ανέφερα είτε γράφτηκαν κατά παραγγελία, είτε ειπώθηκαν, είτε συνέβησαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια μας..

ΥΣ2: Μήπως πλέον θυμάται κανείς και τον Γόντικα και τα μυστικά ραντεβού του με τον Τσάκα στο Κεφαλάρι;

ΥΣ3: Βασίλη Κωνσταντίνου με την μήνυση τι έγινε;

ΥΣ4: Προφανώς για κάνα μήνα και με τα όσα διάβαζα είχα πέσει θύμα και γω και το χα ψιλοπιστέψει..

Σχόλια

  1. Θυμαμαι κατι ωραιες εποχες που με αποκαλουσαν... τσατσο επειδη ελεγα τα αυτονοητα για τον Τσακα... τη κουραδα με ποδια....


    Οτι εμπόδιζα την εκτόξευση


    LOL


    Βεβαια οσοι καναν τις κωλοτουμπες, συνεχιζουν το ιδιο τροπαριο της γκρινιας της μιζεριας, της απαξιωσης κ.ο.κ.


    Δε πειραζει


    ΥΓ η διοίκηση Γοντικα (Βαρδινογιαννη δλδ) εκτός του οτι άφησε το θεμα (και τη ξεφτυλα) να τρεξει για πολλους μηνες... εδινε και τζαμπα σουιτες στο κυριο Τσακαντινα... καλο είναι να μη ξεχνάμε


    ΥΓ 2 Ενταξει για τους ΑΡΔ που του διναν λογο τι να πει κανεις. Και στημενους να τους αποκαλεσεις, τζαμπα το σαλιο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. prepei kapoios na mazepsei ta epika prwtoselida kai ta apokeistika.. prepei na yparxoun gia na meinoun stin istoria.


    opws kai i prwti synenteuksi pou dothike ston mpampi tsimpida sta prasina nea kai milouse gia porto twn valkaniwn ..mono 2 xronia perasan kai kapoioi kanoun pws den thimountai..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο άλλος ο δικός μας που έσπρωχνε το παραμύθι ποιός ήταν, ο δομάζος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι εφημερίδες στα π@π@ρι@ τους αν είναι αλήθεια ο Τσάκας ή όχι. Να πουλήσουν θέλουν.


    Αυτοί που φταίνε είναι όσοι τους πίστεψαν και τους έδιναν τροφή με οποιοδήποτε τρόπο να συνεχίσουν το ψέμα τους.


    Έλεγα από το πρώτο δευτερόλεπτο ότι είναι ψέμα και με λέγανε γαύρο οι Παναθηναϊκάρες και ότι θέλω το κακό του Παναθηναϊκού.


    Έχω αηδιάσει με αυτό το θέμα. Μακάρι να μη ξαναδώ αυτή τη κινητή καντίνα. Το ΥΣ.4 που έχεις γράψει με καλύπτει πλήρως, απλά κράξε και αυτούς που το πιστεύανε χωρίς να υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ χειροπιαστό στην υπόθεση!!!


    Και θέλετε να σας πω και το καλύτερο;; ΟΥΤΕ ΚΙΝΕΖΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ... Αν ο Τράκης δεχτεί να βοηθήσει και στο ποδόσφαιρο μαζί με τον Αλαφού είναι άλλο θέμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. GOAL , SPORTDAY , Derty και Πράσινη ( ντροπή σου ) ήταν στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την εκτόξευση του συλλόγου από τους γύφτους των Λιοσίων που θα έφερνε ο μεγάλος manager ο Βλάσης Τσάκας .
    Να πούμε ένα μπράβο και στα ΓΙΔΙΑ που μας λέγανε τσάτσους του Βγενόπουλου επειδή δεν πιστέψαμε σε αυτό το καρναβάλι του έβαλαν τον σύλλογο ο Τζίγγερ , ο Γόντικας , ο Τσάκας και δυστυχώς η εφημερίδα Πράσινη ( δεν ξεχνιούνται αυτά Μήτσο ) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και ο Τζάκ - τσάτσος - Χατζηαθανασίου που διακρίνεται στο βάθος της παρακάτω φώτο που άρχιζε να φωνάζει ΜΟΝΟ μετά την άφιξη των πολυμετοχικών στην ομάδα . Όλων αυτών των τσάτσων σκοπός τους ήταν η δικαίωση του άχρηστου ραλιάρη , μιας δεν μίλησε ποτέ μετά από Ριζούπολες , επειστημονικές διαιτησίες κτλ .
    Ιστορική αναδρομή αλλά τεσπά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου