Έφυγε ο Φιγκερόα! Έφερε λεφτά στα ταμεία, θα αφήσει κενό στην επιθετική γραμμή...

ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ...

Μας έφτιαξε και τον φτιάξαμε
Χωρίς να πάρει πρέφα κανείς τίποτα, ο Φιγκερόα συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μαλαισία και την  Johor Darul Takzim FC. Τα λεφτά ήταν πολλά για τον ίδιο (κάτι παραπάνω από 1.000.000 ευρώ) και πολλά για την ομάδα (κάτι λιγότερο από 1.000.000 ευρώ).

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ


Σαν οπαδός, δεν μου άρεσε αυτή η είδηση αφού γούσταρα τον παίκτη αυτό στην ομάδα και μου άρεσε ο τρόπος που αγωνιζόταν και η ευκολία με την οποία είχε επαφή με τα αντίπαλα δίχτια.

Αν τώρα θέλουμε να το δούμε ρεαλιστικά, τότε το κλασικό ρητό "money talks" εφαρμόστηκε κατά γράμμα. Σιγά μην έλεγε ο Αργεντίνος όχι σε τόσα λεφτά και σιγά μην έβρισκε η ΠΑΕ από το πουθενά σχεδόν ένα μύριο. Άρα απόλυτα φυσιολογική εξέλιξη και ορθή με βάση τα όσα ισχύουν την τωρινή περίοδο στην ΠΑΕ.

Όμως -αν και δεν ήταν επιλογή Αναστασίου 100%- η απουσία του θα κάνει μπαμ στα επόμενα ματς. Ήταν παίκτης βασικότατος και κομβικός σχεδόν σε όλα τα ματς. Άρα θα αφήσει μεγάλο κενό στην επιθετική γραμμή, όπου πλέον μένουμε με Μπεργκ, Καρέλη και Κλωναρίδη.

Τώρα, αν θέλετε να το πάω παραπέρα, θα σας πω μια σκέψη που έκανα μόλις έμαθα πως παίζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να πάρει την ΠΑΕ και να ενισχύσει την ομάδα τον Γενάρη (όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Αλαφούζος) με κάποια μεταγραφή. Το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στον Cisse. Θα ήταν ΤΟ δώρο και Η ενίσχυση για την ομάδα. Αλλά θα ήταν και άκυρο και προβληματικό, αφού ήδη υπήρχαν στην γραμμή κρούσης μας οι Φιγκερόα και Μπεργκ, που είχαν ταιριάξει και με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά ήταν και αποτελεσματικοί στο σκοράρισμα. Οπότε μια έλευση του Γάλλου δεν θα κόλλαγε.

Τώρα όμως;


ΥΣ: Σας είχα γράψει κάτι στην από κάτω ανάρτηση και δικαιώθηκα μέσα σε 1 ώρα:

"Δεν είναι μόνο αυτό. Και άλλες εξελίξεις δεν βγαίνουν προς τα έξω και έχουν άμεση σχέση με το ρόστερ μας. Αυτό από μόνο του δείχνει κάτι. Τι; Πως η ΠΑΕ δεν θέλει να καίει από μόνη της την ομάδα με διαρροές και λοιπές μαλακίες."


ΥΣ2: Αν δεν προχωρήσει εν τέλει το deal με τον Δ.Γιαννακόπουλο, τότε το παράδειγμα Φιγκερόα, προσφέρεται για μια σοβαρή συζήτηση σχετικά με το μέλλον και το πλάνο της ΠΑΕ. Τι έχει σκοπό να κάνει σε αντίστοιχες προτάσεις (είτε δυνατές οικονομικά, είτε από μεγάλες ομάδες); Θα έχουμε την δυναμική να κρατήσουμε έναν ποιοτικό κορμό ή όποιος παίζει καλά θα την κάνει; Γιατί αν δεν έχουμε την δυναμική, ώστε να χτιστεί και μια ομοιογένεια στην ομάδα, τότε δεν μπορώ να πω πως αισιοδοξώ...

Σχόλια

  1. Μπράβο στον εξυγιαντή - τροίκα.. Πούλησε έναν από τους λίγους παίχτες που κάνουνε την διαφορά..για να βρει λίγα φράγκα( 750 τόσα χιλιάρικα). Όπως τότε με τον Καρνέζη. Η επιθυμία της καρέκλας βλέπεται. . . Κάποτε ο Παο δεν ήταν εταιρια και λογιστικά βιβλία . Τώρα με Αλαφούζο κοιτάμε να έχουμε πλεόνασμα κάπου στο 2017.


    Όσο για τον Φιγκερόα τον γούσταρα απο την αρχή που ήρθε και θεώρησα λάθος την καθυστέρηση της υπογραφης του νέου του συμβολαίου με όσα συνεβησαν το καλοκαιρι. Δυστυχώς όμως για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε οτι δεν υπάρχουνε παίχτες - οπαδοί όλοι κοιτάνε τα λεφτά και την σιγουριά που μια διοικηση μπορεί να προσφέρει.


    Η συγκεκριμένη διοίκηση και με τις προσφυγές που βγαίνουνε κάθε λίγο με τους διακανονισμούς που φτάνουνε τετραετία δε μπορεί να προσφέρει καμία σιγουριά και ακόμα και παίχτες όπως ο Φιγκερόα που φαινόταν να γουστάρουνε τον Παναθηναικό φεύγουν για να σιγουρέψουνε τα λεφτά τους..


    Να γλιτώσουμε απο τον Αλαφούζο μπας και δούμε πάλι την ομάδα μας δυνατή. Δημήτρη Γιαννακόπουλε οτι ειναι να κάνεις κάντο σύντομα γιατι βλέπω να ξεπουλάνε Καπίνο Ρισβάνη σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποτε ο Παναθηναικός ήταν και λογιστικά βιβλία και εταιρία όταν έβγαινε δεύτερος και υπήρχε το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λίγκ. Για τις υποθέσεις Καρνέζη και Φιγκερόα παίζει ρόλο και το τι θέλει ο ίδιος ο παίκτης. Από το να τον έχεις δυσαρεστημένο καλύτερα να τον δώσεις και να έχεις οικονομικά οφέλη,
    δυστυχώς αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα.
    Απο εκεί και πέρα μακάρι να ευοδωθεί η περίπτωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αλλά θεωρώ ότι θα πρέπει να κρατάμε χαμηλά την μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλη ξενέρα. Δεν ξέρω τί παίχτηκε και, αν το ήθελε ο ίδιος, δε μπορούμε να πούμε τίποτα. Ακόμα πιο λειψό το ρόστερ, περισσότερο προβληματική η επαφή με τα δίχτυα και να δούμε πού θα μας βγάλει η φάση, ειδικά αν πουληθεί κι άλλος.
    υγ: Ο αλαφούζος είχε μιλήσει σε ανύποπτο χρόνο τις προάλλες, πως η παε είναι ανοιχτή σε πωλήσεις παικτών και αν το τίμημα είναι μεγάλο, είναι ανοιχτοί σε συζήτηση. Κανείς δεν το έκανε θέμα γιατί δεν υπήρχε τέτοιο. Από τη μία καλό που δεν υπάρχουν διαρροές και πρωτοσέλιδα του τί γίνεται στα γραφεία, από την άλλη, ρε πούστη τον λούτσο ρε; Ρε τον λούτσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ε αφου σε αφηνουν εδω μεσα να σχολιαζεις με υφος χιλιων καρδιναλιων και υφος ιεροεξεταστη της αγνης παναθηναικοφροσυνης καλα να παθουμε , δε φταις εσυ φυσικα.......
    εχεσε η μυγα να πουμε..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Πρόσφατα δέχτηκα μια πρόταση από την Johor Darul Takzim FC της Μαλαισίας. Ενημέρωσα τη διοίκηση του Παναθηναϊκού η οποία και ήταν κάθετα αρνητική ως προς το ενδεχόμενο αποχώρησής μου. Όμως, τόσο το τριετές συμβόλαιο που μου προτάθηκε όσο και οι οικονομικοί όροι της συνεργασίας είναι τέτοιοι που δεν θα μπορούσα να αρνηθώ και αυτός ήταν ο λόγος που επέμεινα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή."



    Τάδε έφη , δηλώσεις Λουτσιάνο Φιγκερόα .
    Ντροπή ρε Αλαφούζε , έπρεπε να τον κλειδαμπαρώσεις στο ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΕΤΡΟ , το Γ. Καλαφάτης .


    υ.γ: ο Δημήτρης όπως έρχεται , ευκαιρία να πληρώσει και ταχρέη που κάνανε όλοι αυτοί ως μέτοχοι από το 2008 . Γιατί άλλοι κάνανε τις μαγκιές , και δεν συμμετέχανε στις ΑΜΚ ( τζίγγερ και σια ) και άλλοι τα ακούνε τώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλλον δεν καταλαβες τι θέλω να πω . Λέω οτι τότε κατακρίνονταν ο Βαρδινογιάννης οτι ειναι τσιγγούνης καβούριας και τα λοιπά ενώ τώρα ο Αλαφούζος το κάνει για τον Παναθηναικό για να μπούνε λεφτά στα ταμεία και κτλ . Πες μου τι διαφορά έχει να πουλάς έναν παίχτη τότε και τι διαφορά έχει να πουλάς έναν παίχτη τώρα.


    Εγώ κρατώ την ίδια στάση που κρατούσα και τότε .Όταν για παράδειγμα πουλήθηκε ο Γιούρκας δεν μπήκα κάπου να γράψω αχ ωραία πήραμε τα λεφτά. Ούτε αντίθετα σήκωνα πανό και έλεγα οτι δεν είμαστε εταιρια και λογιστικά βιβλία.



    Σε αντίθεση οι τότε κράχτες που λέγανε οτι ο Παναθηναικός δεν ήταν εταιρία σήμερα μιλάμε με όρους εταιρικούς τότε το παίζανε οπαδοί. Τώρα που είναι στο χορο και συνδιοικουνε κανουνε τους λογιστές. Αν δε βλέπεις διαφορα αντιληψεων..να το θέσω χαλαρά η κωλοτούμπα ολκής ε τοτε μάλλον η κρίση σου ειναι λάθος .


    Για τους αμαρτωμένους του Αλαφούζου ( δε πάει για σένα ) γενικότερα οι πωλήσεις ειναι κάτι θεμιτό σε μια ομάδα οταν υπάρχουνε σωστές εναλλακτικές λύσεις. Όταν πουλάς τον Καρνέζη και δεν παίρνεις κανέναν είσαι λάθος .Όταν πουλάς τον Φιγκερόα έχεις ένα σωρό προσφυγές θα πάρεις καλύτερο ? Αντε να δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν είναι ίδιες οι εποχές ούτε και η οικονομική κατάσταση που βιώνει ο σύλλογος τώρα.Απο την στιγμή που χρειάζεσαι χρήματα για να κλείσεις τρύπες θα πουλήσεις και τον Καρνέζη και τον Φιγκερόα και τον Μαυρία, αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα.
    Δεν ξέρω εάν αυτοί που λέγανε τότε ότι ο Παναθηναικός δεν είναι εταιρία τώρα κάνουν κολοτούμπα εγώ προσωπικά θέλω να βλέπω την πραγματικότητα έτσι όπως ακριβώς είναι.
    Μακάρι η κατάσταση να αλλάξει προς το καλύτερο και να βρεθεί ο άνθρωπος που θα βάλει τα χρήματα και θα ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δε διαφώνω με τα παραπάνω τα δέχομαι.
    Από εκεί και πέρα όμως θέτω και κάποια άλλα θέματα.

    Μια ομάδα με προσφύγες - χρέη με μηδέν χρηματοδότηση με παλιό γήπεδο χωρίς εμπορικές χρήσης με μηδέν άλλους μεγάλους χορηγούς στη φανέλα ( πέρα απο τον Οπαπ που τον έχουνε όλοι η Αεκ για παράδειγμα της Γ Εθνικής έχει 3..!)
    1) θα καταφέρει να κάνει κάτι καλύτερο από το να πουλάει παίχτες που κάνουνε την διαφορά είτε έχουνε μέλλον στην ομάδα ?
    2) πουλώντας παίχτες θα καταφέρουμε να πάρουμε καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα πχ.. να βγούμε δεύτεροι και να βγούμε ch.league ?
    3) Η Ευρωπαική άδεια θα διασφαλιστεί απο τις πωλήσεις ? Κερδίσαμε κάτι δηλαδή ως Παναθηναικός από αυτό ? Γιατι για τα χρέη μπορώ να σου γράψω οτι γίνανε 18 μεταγραφές σε έναν χρόνο και αμα τα βάλουμε κάτω θα δεις οτι αυτό δε βοηθησε την ομάδα. Αν δηλαδή το θέμα είναι μόνο και μόνο το οικονομικό πολλά θα μπορούσαν να μην γίνουνε. Βλέπε εγκλήμα Φορναρόλι η αγορά Κουινσι τεσσερις αλλαγες προπονητών και όλα οσα έγιναν πέρυσι..
    4) Θα προσελκύσει παίχτες αξίας να έρθουνε όταν βλέπουνε τόσα μεγαλα οικονομικά προβλήματα τα οποία φαίνονται άλυτα ? Γιατι όσοι παίχτες ήρθανε περυσι ηρθανε με μηδεν προκαταβολες και οι περισσότεροι είχανε μεγάλη αποχή απο τα ματς και οι ομάδες τους δε τους ήθελαν ή ήταν απο σοβαρο τραυματισμό . Αλλοι παίχτες δεν ήρθανε επειδή δεν τους έδιναν καμία προκαταβολη και δε μπορούσαν να εγγυηθούνε τα χρήματα τους . Θεωρείς πως έτσι θα μεγαλώσουμε ως ομάδα? .



    Σε κάθε περίπτωση εμένα το αγωνιστικό με καίει ως οπαδό και αυτό θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει . Στα αγωνιστικά χάνουμε πολύ απο τον Φιγκερόα και ως αξία ατομικά αλλά και ως προσωπικότητα . Αγωνιστικά η ομάδα με αυτή την διοικηση δε μπορεί να έχει προοπτική τον πρωταθλητισμό είναι τόσες πολλές οι ενδείξεις . Απλά όσο περνάει ο καιρός τόσο δυσκολότερο θα είναι για τον οποιον επενδυτή να πάρει και τα χρέη και την ομάδα ( ειδικότερα δε αν συνεχιστουν αυτές οι πωλήσεις )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κριμα,πολυ κριμα....αλλη μια απογοητευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Tasos Papapetrou3/12/13 11:03 π.μ.

    O press ξέρει πολύ καλά πόσο λατρεύω το Λούτσο και τους Αργεντίνους,αλλά αν πρέπει να γίνονται πωλήσεις αυτές είναι οι σωστές.Οπως σωστό ήταν που τον υπέγραψαν με 150 χιλιάρικα να παίζει στον Παναθηναικό,τόσο σωστό είναι να τον πουλήσεις 800 στους πλυντηριάδες της ασίας.Τα εγκλήματα είναι τα τύπου Καρνέζη.Το τι θα κάνιυν αυτά τα λεφτά είναι θέμα προς συζήτηση.Αν βρεις φορ να σου δ'ωσει 10 γκολ με 150.000 τότε ολοκληρώνεται η επιτυχίαΕνα Κλωναρίδη σε φορ δηλαδή.Πάντως με το Σουηδό μόνο ΔΕ ΒΓΑΙΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το θεμα ειναι οτι ο παιχτης πιεζε να φυγει......και αν εμενε θα ειχε μεγαλο ξενερωμα μιας κ το συμβολαιο του στη μαλαισια δεν εχει σχεση με τα 200 χιλιαρικα που επερνε εδω.......σωστη επιλογη εκανε η ομαδα.....ηθελε να τον κρατησει ενω ο ιδιος ηθελε να την κανει μιας και ειναι το τελευταιο καλο συμβολαιο στη καριερα του.....πρεπει να καταλαβουμε ολοι πως ο ΠΑΟ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΑΙΧΤΕς...ΠΑΛΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ.....ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ.......ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ,ΔΙΑΛΕΞΕ ΜΑΛΑΙΣΙΑ......ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ.....ΜΟΝΑΧΑ ΠΑΟ ΕΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. press δε διαφωνω με σενα ουτε με τους υπολοιπους, αλλα πρεπει να καταλαβουμε την δυσκολη οικονομικη κατασταση που βρισκεται η ομαδα. παραδειγμα-ερωτηση. η κινηση του Γιαννακοπουλου, αν η ομαδα δεν ειχε το χρεος που λενε οτι εχει,28εκ, αλλα πχ 10εκ ή λιγοτερο θα ειχε ολοκληρωθει τωρα η αγοροπωλησια ή οχι; βλεπουμε οτι η κινηση του Δ.Γ. αν κολλησει θα κολλησει εκει. στο αγωνιστικο κομματι τωρα εχουμε 3 παικτες, καρελη, κλωναριδη και αντζαγκουν που πρεπει να μας αποδειξουν οτι αντεχουν τη βαρια φανελλα μας και οτι μπορουν να προσφερουν...
    bagne

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Spiros Goumas3/12/13 2:40 μ.μ.

    ολοι γουσταρουμε με τρελα τον Φιγκεροα και ειδικα μετα το παστελι στο τηγανι.....
    φετος ξεχωριζε στην ομαδα για την ποιοτητα + την προσωπικοτητα του σα την μυγα μες στο γαλα και μαλιστα εδεσε γρηγορα με το Σουηδο....
    Αλλα του δινω 1000% δικιο για την επιλογη του.
    στα 32 του,στο τελος της καριερας τουμε γυναικα και τρια παιδια,βρηκε ενα συμβολαιο στον ΠΑΟ την υστατη στιγμη και για 200 χιλιαρικα το χρονο....
    και ξαφνικα του παρουσιαζεται συμβολαιο τριετες κλειστο και $1.000.000 στο χερι...
    να πει οχι?
    για τη ζωη του μιλαμε μτεα την ενεργο δραση και τη ζωη της οικογενειας του.....
    εκει οπαδιλικια δε χωρανε οσο και να το θελουμε... ποσο μαλλον οταν αυτο το συμβολαιο αποφερει και σημαντικα κερδη απο το πουθενα σε ενα συλλογο που δεν εχει μαντηλι να κλαψει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ξεκινώντας από τα πρώτα όντως η ομάδα έχει χρέη και προσφυγές παίζεις όμως σε ένα γήπεδο που ναι μεν είναι παλιό αλλά είναι δικό σου γλίτωσες το ενοίκιο του ΟΑΚΑ και παίρνει και κάποια λεφτά ο Ερασιτέχνης. Μακάρι αυτή η μετακόμιση να γινόταν από πέρυσι.
    Ξέρεις πολύ καλά ότι το αγωνιστικό συναρτάται με το οικονομικό οπότε από την στιγμή που βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση θα πουλήσουμε παίκτες που έχουν πωλητική αξία. Όπως επίσης θα προσελκύσεις παίκτες οι οποίοι για κάποιο λόγο δεν έπιασαν στις προηγούμενες ομάδες τους. Σαφώς και δεν μου αρέσει η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί όμως θέλω να είμαι ρεαλιστής έως ότου υπάρξει εξέλιξη με την υπόθεση του Γιαννακόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ.. με κορδελα δωρο του ΔΗΜΗΤΡΗ (ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ) ο djibril τον γεναρη αλλα μεταγραφη με φραγκα (θα παρει και η κουμπαν κατι δηλαδη) και οχι σαν κατι τσαμπατσηδες που ερχεται ακομα ελευθερος και με προυποθεσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τι εγκλημα ειναι του καρνεζη? καταρχην ουτε ο ιδιος γουσταρε να κατσει.. ουτε ωραιο ειναι να του δινεις 100 χιλιαρικα και οποτε μπορεις..ενω ειναι τερματοφυλακαρα που μπορουσε να περνει τα τριπλασια οπως τωρα 350.000 στην γραναδα μεσω ουντινεζε.. επισης υπαρχει ρητρα 2 εκ. ευρω για οποια ελληνικη ομαδα θελησει να τον παρει.. δεν βρισκω καποιο εγκλημα.. ΣΤΟ ΤΟΝΙΖΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ασε τις πληροφορίες να κάθονται εκεί που είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπορει να μου κανεις γιατι κυκλοφορεί η φήμη οτι ο Λουτσο πηγε ελεύθερος μαλαισια;;;μηπως τελικα δεν πήραμε τπτ κ ολα αυτά ειναι τρικ του καραφλουζου;;προσωπικά αν κ γούσταρα Λουτσο κ ξενέρωσα δεν πιστευω οτι η ομάδα πήρε φραγκο παρα μονο οτι γλύτωσε τα χρωστούμενα στον παίκτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μην σου πω ότι πληρώσαμε κιόλας τους Μαλαισιανούς


    και οι δηλώσεις του λούτσο , ψεύτικες κι αυτές καλά τα λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπορώ να σου πω ότι το σήριαλ Φιγκερόα έπαιζε ένα μήνα παρά κάτι και πως η ΠΑΕ απέρριψε πριν τις 800 χινες, άλλες 2 προτάσεις από την ίδια ομάδα. Σε κάλυψα ή σου αρέσει η φήμη που έγραψες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πρέπει να ομολογήσω οτι με κάλυψε η απάντηση σου..βέβαια δεν μου αλλάζει η γνώμη για τον κοντό..που κυρίως αυτό σε εκνευρισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε άνθρωπε σου έχω δώσει την εντύπωση πως καίγομαι αν θα μου κράξεις τον Αλαφούζο ή όχι; Απλά με ενοχλεί το στυλάκι να βρω να πω κάτι για να καταλήξω σε αυτό που θέλω και να κράξω το Χ πρόσωπο. Έρχεσαι και μου πετάς μια φήμη που άκουσες που έχει 0% ίχνος αλήθειας (και στο λέω με βεβαιότητα), μου κοτσάρεις και 10 ερωτηματικά και καλά για να δημιουργήσεις θέμα. Ε αυτό ναι, με εκνευρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πρώτη και τελευταία φορά που γίνεται αυτό στην ΠΑΕ. Οποιοσδήποτε παίκτης , άσχετα τι συμβόλαιο έχει , δεν φεύγει από τον Παναθηναικό.


    Προσωπικά λυπήθηκα για τον Φιγκερόα. Ήταν παίκτης κλάσης και αυτό φάνηκε στο γκολ που πέτυχε με τον Αστέρα Τρίπολης.


    Πρέπει η ομάδα να μείνει με αυτούς τους παίκτες που έχει και να ξαναφτιαχθεί η ψυχολογία τους από την αρχή.

    Αν μπορούν οικονομικά να κάνουν κάτι , ας προσθέσουν στο ρόστερ έναν καλό παίκτη τον Γενάρη.


    Αλλαγές διοίκησης εν μέσω της σεζόν δημιουργούν προβλήματα στην ομάδα. Χαλάνε το καλό κλίμα συσπείρωσης οπαδών - διοίκησης -παικτών.


    Ελπίζω να είναι το τελευταίο άσχημο συμβάν στον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου