Σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στην ΓΣ της Συμμαχίας



Συνοπτικά, οι τοποθετήσεις μου πάνω στα σημαντικότερα ζητήματα που ειπώθηκαν στην ΓΣ.


1. Περί ανακατασκευής Λεωφόρου και σχέδια ΠΑΝ.ΚΙ: Άκυρα και άκαιρα τα σχέδια του Αλαφούζου σε περίπτωση που ο Γιαννακόπουλος πάρει την ΠΑΕ και θέλει να ...εξορίσει την ομάδα από το σπίτι της.

2. Ο Πατέρας άφησε στα ταμεία 18 μύρια όταν έφυγε απο την προεδρία της ΠΑΕ: Ναι, αλλά έτρεχαν υποχρεώσεις που δεν μπορούσαν να καλυφθούν αν οι μέτοχοι δεν κάνανε ΑΜΚ που θα ρίχνανε λεφτά. Κάτι που δεν κάνανε και φτάσαμε σήμερα εδώ. Με τις ευλογίες και κινήσεις του Τζίγγερ παράλληλα.

3. Τα χρέη είναι 30 εκατομμύρια ευρώ: Άρα δεν έπεσαν στο διάστημα του 1,5 χρόνου από την στιγμή που ανέλαβε ο Αλαφούζος αλλά αντιθέτως αυξήθηκαν παρά την σκληρή οικονομική πολιτική. Πέρυσι είχε πει πως τα χρέη ήταν κάπου στα 28 μύρια και το καλοκαίρι στα 24.

4. Η Παναθηναϊκή Συμμαχία απέτυχε λόγω της απουσίας του κόσμου: Αυτό είναι μια αλήθεια και δεν θέλει πολύ επεξήγηση. Ο κόσμος έγραψε στα @@ του τον Σύλλογο και δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Αλαφούζου. Αν είχαμε μαζευτεί τουλάχιστον 30.000 και όχι 9.000 με το ζόρι τότε θα μιλάγαμε από διαφορετική βάση. Και για την απουσία αυτή δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογία.

5. Ο Ερασιτέχνης παίρνει ένα στάνταρ ποσό από την ΠΑΕ και όχι από το ποσοστό των εισιτηρίων: Θετικό για μένα. Ντόμπρα κίνηση, όταν όλα τα προηγούμενα -πολλά- χρόνια η ΠΑΕ δεν έδινε καν λεφτά στον ερασιτέχνη ή τον κορόϊδευε.

Σχόλια