Πάρτυ γιατί είδαμε τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο. Και αυτό αρκούσε!

Πόσο τυχεροί είμαστε που έχουμε ζήσει Λεωφόρο...

Είναι από τις τζάμπα ήττες η σημερινή, αφού ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε 5 λεπτά χάσαμε το ματς. Είναι κρίιμα γιατί δύο μειονεκτήματα που έχουμε, τις στημένες φάσεις και τα νεκρά διαστήματα στις αρχές του δεύτερου ημίχρονου, δεν τα έχουμε βελτιώσει και αυτό το πληρώσαμε ξανά σήμερα. Και είναι άδικο γιατί η ομάδα βελτιώνεται, παίζει επιθετικά και χάνει ευκαιρίες.

Τέλος πάντων.. όπως την προηγούμενη Κυριακή δεν γίναμε ομαδάρα έτσι και σήμερα δεν γίναμε κουρέλια. Η ομάδα βελτιώνεται σταθερά παιχνίδι με παιχνίδι και όπως είναι φυσιολογικό θα υπάρχουν και γκέλες. Ας πούμε ότι αυτή η γκέλα πόνεσε λίγο περισσότερο, αφού έχουμε να κάνουμε με ομάδα που έχει τους ίδιους αγωνιστικούς στόχους με εμάς.

Αλλά όλα τα παραπάνω περνάνε σε δεύτερη μοίρα, αφού η Θύρα 13 έκανε πάρτυ και σήμερα και γενικά πάει την φάση ένα βήμα παραπέρα. Αυτό που έγινε στο τέλος του ματς (θα γίνει άτυπος θεσμός φαίνεται) ήταν το κάτι άλλο. Ή αλλιώς... κατάθεση Παναθηναϊκής ψυχής.

Έχουμε βγάλει συνθηματάρα και πραγματικά μας απογειώνει σαν κερκίδα. Και αποτελεί την καλύτερη αφορμή για να θυμίσει σε όλους μας πως η τρέλα μας για το τριφύλι δεν εξαρτάται απο κανένα αποτέλεσμα, καμία βαθμολογική θέση, καμία πρόκριση και καμία κούπα. Η φανέλα με το τριφύλι είναι αρκετή από μόνη της για να μας κάνει να γουστάρουμε. Όπως και γουστάρουμε την ομάδα αρκετοί όσο καμία άλλη στο παρελθόν γιατί βγάζει στο παιχνίδι της στοιχεία που θέλουμε, αλλά και πάλι...στα @@ μας και παίκτες και προπονητές και προέδροι. Μόνο όταν αντικρίζουμε την πράσινη φανέλα είναι αρκετό. Και όταν αυτό συμβαίνει μέσα στην Λεωφόρο, τότε απογειωνόμαστε γάμα τα! Όσοι δεν νιώθουν τι λέω, τότε αφήστε το μάγκες, δεν θα με νιώσετε.

Αυτά λοιπόν που έγιναν μετά το τέλος δεν υπήρχαν και φαίνεται πως την άλλη Κυριακή θα γίνει ακόμη πιο πολύ της πουτάνας με την Ξάνθη..


ΥΣ: Κάνα 40λεπτο μετά το ματς χορός στην κερκίδα και μετά άλλο τόσο στην Αλεξάνδρας πάνω.

Ας το σου λέω.. άλλη φάση η Θύρα 13!

Σχόλια

  1. Η ΕΚΣΤΑΣΗ, ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ, ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ, ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΖΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙΣ!

    ΤΡΕΛΑ, ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ!

    ΛΑΛΑ ΛΑΛΑ ΛΑΛΑ ΛΑΑΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σωστα ημαστε διπλα στην ομαδα και τη στηριζουμε, στην πιο κρισιμη περιοδο της ιστοριας της

    για τον αγωνα τι να πουμε , δεν παιξαμε καθολου καλα και χασαμε , φυσιολογικο το αποτελεσμα αφου δεν εχουμε δεκανικια να μας χαριζουν σφυριγματα και βαθμους στις ασχημες βραδιες μας , συνεχιζουμε , εχουμε πολυ δρομο ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aυτό σε αντίθεση με την προηγούμενη αγωνιστική - το καθαρό πέναλντυ υπερ Τριανταφυλλόπουλου- δε μου μοιάζει για πεναλντυ. Διεκδίκηση μπάλας είναι στον αέρα. Χωρίς να είμαι διαιτητης δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση.., o παίχτης του ατρομήτου κοιτάει να διώξει μπάλα. Σε κάθε ματς έχουμε φτάσει να ζητάμε πέναλντυ..Μη γίνουμε σαν τον Πέτρο και τον λύκο στο τέλος θα ζητάμε πέναλντυ θα είναι καραμπινάτο (όπως αυτό με τον Τριανταφυλλόπουλο ) και δε θα μας πιστεύουνε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μαζι σου και στα δυσκολα Παναθηναϊκε...ομαδα παρατημενη στο ελεος του Θεου απο Βαρδινογιαννη,Βγενοπουλο,Πατερα,Νικα,Ξυλα,Ζολωτα,Σταθοκοστωπουλο και ολους τους Παναθηναϊκους λεφταδες.Δον Κιχωτηδες και οπου βγει.χασαμε απο μια ισαξια αλλα πιο εμπειρη ομαδα.συνεχιζουμε τη στηριξη...στοχος το Κυπελλο και η 1η η 2η θεση στα πλευ ωχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φιλε,στο 99% των παραβασεων που δινονται εντος μεγαλης/μικρης περιοχης,ο αμυνομενος εχει σαν προτεραιοτητα του να διωξει τη μπαλα....
    οταν ομως αποτυγχανει και παρεμποδιζει τον επιθετικο να παει σ'αυτην ή να σκοραρει,ειναι πεναλτι....
    εικαι τωρα τελευταια που εχουν καταντησει το ποδοσφαιρο με αρωμα μπασκετ οπου η επαφη μετραει ακομα και η προθεση.... (βλ.πεναλτι Τριαντα μεσα στην τουμπα στον Σαλπι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατι δε τραγουδουσαν και οταν η ομαδα πηγαινε για πρωταθληματα παλια.Τους εχει παρει πρεφα ολος ο κοσμος του παο το ρολο που παιζανε τοτε και το ρολο που παιζουν τωρα.Οτι και να κανουνε τωρα οσο και αν τραγουδησουνε η ιστορια δυστυχως γι αυτους τους εχει γραψει με μαυρο μελανι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ίδιες είναι οι συνθήκες;


    Τον πούλο.. δεν ξαναγράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατι πηγαινε για πρωταθλημα τοτε και δεν παει τωρα?Τι διαφορα ειχε ο μιτου και ο ζουταουτας απο τους σημερινους μας παιχτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. h omada thelei thn agaph mas kai oxi dixonies an den toys aresei h omada mas na pane aloy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ψ-Ο-Φ-Α καρκινιάρη τουλούμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.youtube.com/watch?v=CjCK-ZDZIqU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ..Παίρνει ο Ιάκωβος και συ τον ξεπετάς..
    και δεν σου μοιάζει Ντάνιελ Άλβες ο Λουκάς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Rickardo Perkins15/12/13 3:26 μ.μ.

    Βγήκες απ το λαγούμι σου, αντι-παναθηναικο φίδι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. http://www.youtube.com/watch?v=BojsHOMzsKk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. για σκεφειτε λιγο ποσο κολλαει ο Σισσε σ'αυτην την ομαδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. erxetai me kala lefta pou mporei aneta na ta dwsei o dimitris. edw kai kana 2mino yparxoun epafes me ton paikti kai tin pae.
    episis ,thewrw pws kollaei poli perissotero apoti kollouse ta xronia pou itan. kai auto giati paizoume poli pio orthologiko podosfairo apo tin mesi kai brosta. to mono thema einai pws den tha xwruse me ton berg stin idia endekada. alla auta einai themata pou makari na mas apasxolisoun afou ton paroume.


    min ksexnas pws o cisse itan paiktis pou den talaipwrouse tin mpala. tin epairne kai soutare. oxi flyaries ktl. poli simantiko proson gia epithetiko.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ανάλυση του ματς , όπως την γράφεις κ. Βαγγέλη , είναι καλή . Υπάρχουν αρκετές διευκρινήσεις στα σχόλια που κάνεις.

    Παρακολούθησα το ματς από την θύρα 4. Καταρχήν να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στον Αναστασίου και στους παίκτες μας για 2 λόγους: 1. Ο Αναστασίου μετά το 1-0 δεν φύλαξε το σκορ βάζοντας αμυντικούς και 2. οι παίκτες είχαν μαχητική διάθεση για να αλλάξουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

    Για μένα ένα ποδοσφαιρικό παιγνίδι είναι και παιγνίδι μυαλού. Μπορεί ο αντίπαλος να κερδίσει εκμεταλλευόμενος τυχόν ατυχία που θα υπάρξει , όπως ο τραυματισμός του Μπεργκ , και η προπονητική μαεστρία του Παράσχου , να βγάλει τον Δημούτσο και να περάσει τον Γκαρσία.

    Συμφωνώ ότι η απουσία του Λαγού αδυνατίζει τον άξονα του κέντρου και αφήνει την άμυνα ευάλωτη στις επιθέσεις του αντιπάλου. Χθες , αυτό ήταν ορατό στο 2ο ημίχρονο , γιατί οι Μέντες , Πράνιτς ήταν αδύνατο να κόψουν τον Ούμπιντες που έκανε τις φαρμακερές σέντρες προς τον Ιγγλέσιας. Επαναλαμβάνω ότι οι Μέντες και Πράνιτς , κατά την άποψή μου , είναι καλοί μπαλλαδόροι αλλά δεν έχουν το χάρισμα του κόφτη.

    Πάμε στην άμυνα. Όντως ο Σίφο υστέρησε στο χθεσινό παιγνίδι. Όμως , όποιος είδε το ματς από το γήπεδο , ξέρει ότι ο Σίφο ‘έφαγε’ κουτουλιά από τον Ιγγλέσιας στο 1ο ημίχρονο , πράξη η οποία έμεινε ατιμώρητη. Ο παίκτης έμεινε για 2 λεπτά εκτός αγώνα και εκείνη τη στιγμή , ο Ατρόμητος στην επίθεση που έκανε παραλίγο να βάλει γκολ. Για μένα είναι άκρως απαραίτητος , και αποτελεί πολυτέλεια για τωρινό οικονομικό επίπεδο του Παναθηναϊκού. Άρα , πάγκος για αυτόν τον παίκτη δεν υπάρχει.

    Ο Κουτρουμπής με τον Σίφο δεν έχουν την καλύτερη συνεργασία. Ο Κουτρουμπής δεν βοήθησε στις στημένες φάσεις όσο έπρεπε την άμυνα και δεν συνεργάζονταν τέλεια με τον Σίφο. Ίσως , σε τέτοια δύσκολα ματς , θα πρέπει να δοκιμάζεται και ο Ρισβάνης , ο οποίος συνεργάζεται καλύτερα με τον Σίφο. Κάλλιστα θα μπορούσε τα πρόσωπα που αποτελούν άμυνα και κέντρο να ήταν τα ίδια με το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης , μιας και ο Ατρόμητος είναι της ίδιας δυναμικότητας.

    Πάμε στον γκολκίπερ. Ο Κοτσόλης δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τα 2 γκολ που έφαγε. Όμως δεν έκανε καμία απόκρουση. Όταν είναι γκολκίπερ , σταυροκοπιέμαι να μην πάει κανένα σουτ μέσα. Για μένα είναι λίγος σαν γκολκίπερ , ο Καπίνο θα πρέπει να είναι βασικός , άσχετα ότι είναι κατώτερος του Καρνέζη.

    Ο Νάνο ήταν πολύ καλός , ο Τριανταφυλλόπουλος είχε καλές και κακές στιγμές , δεν είναι τόσο επιθετικογενής όσο ο Μαρινάκης.

    Οι επιθετικοί ήσαν πολύ καλοί , όμως οφείλουν να δέσουν μεταξύ τους και να απλοποιήσουν το παιγνίδι τους. (Καρέλης , Μπεργκ , Κλωναρίδης).



    Τώρα ως προς τους βαθμούς που μαζέψαμε σε 15 αγώνες , φέτος και πέρυσι , είναι έτσι όπως τα γράφεις. Μόνο που πέρυσι βολοδέρναμε μεταξύ 7ης ~8ης θέσης ενώ φέτος είμαστε στην 4η θέση. Η θέση αυτή δεν έχει καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό , που κάνει πρωταθλητισμό , αλλά σαν γεγονός θα ήταν πολύ χειρότερο να ήμασταν στο μέσον του βαθμολογικού πίνακα.

    Επίσης η ομάδα είναι ομάδα με την έννοια του όρου , δεν είναι το περυσινό μπάχαλο. Ελπίζω όλα να κυλήσουν καλά μέχρι το τέλος του α γύρου και να μην έχουμε άλλες απώλειες βαθμών , μολονότι τα 2 ματς που ακολουθούν είναι δύσκολα.

    Στα διοικητικά επιμένω ότι , είναι δύσκολο να κρατηθούν σε μία μασχάλη 2 καρπούζια. Το σημαντικό είναι να κρατηθούν οι 2 ομάδες (μπάσκετ , ποδόσφαιρο) σε αξιοπρεπή επίπεδα. Νομίζω ότι η υφιστάμενη κατάσταση είναι η καλύτερη , εσύ πιστεύεις αλλιώς , έχουμε διαφορετική άποψη , δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

    Το χρέος της ΠΑΕ δεν είναι 50 εκατομμύρια. Το σωστό είναι , ότι από τα 50 εκατομμύρια τα 25 εκατομμύρια αποτελούν το χρέος από την εποχή της πολυμετοχικότητας και τα υπόλοιπα 25 εκατομμύρια αποτελούν το άνοιγμα της ΠΑΕ ( συμβόλαια παικτών , αγορά νέου προπονητικού , ομολογιακό δάνειο Αλαφούζου
    κλπ).


    Τέλος , συγχαρητήρια στην ΠΑΕ για την βράβευση της ομάδας του Πούσκας , που έπαιξε στο Διηπειρωτικό του 1971.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι διοικήσεις των ΕΠΟ , ΚΕΔ και Σούπερ Λίγκας να καταλάβουν ότι ο Παναθηναικός μαζεύει περισσότερο κόσμο στη Λεωφόρο ακόμα και αν αθροίσει τους θεατές όλων των υπόλοιπων ματς της συγκεκριμένης αγωνιστικής.
    Στην Λεωφόρο στο ματς με τον Ατρόμητο ήσαν 10,000 θεατές , όταν σε όλα τα υπόλοιπα ματς οι θεατές ανέρχονταν στον αριθμό μεταξύ 1,000~3,000 με εξαίρεση το ματς Άρης - ΟΣΦΠ που θεωρείται ντέρμπυ και μαζεύτηκαν περίπου 8,000 θεατές.


    Οι κύριοι διαιτητές να τα έχουν αυτά υπόψιν τους όταν σφυρίζουν. Να σφυριζουν δίκαια και να μην μαζεύουν με τα φαλτσοσφυριγματά τους τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας στα καρέ του Παναθηναικού. Επίσης να μην μας στερούν τα πέναλτυ , όταν τα δικαιούμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Paideia prepi na peksi o rizbanis sti thesi tou sifo opos dipote mpas ke doume aspri mera sta met'opisthen.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. James the Beast16/12/13 5:20 π.μ.

    Χαχχαχαχα καλως τον Γατούλη,παιδια και καλα ο τυπάς ειναι Παναθηναικός προτιμώντας τον Αλαφούζο και τον μη πρωταθλητισμο για να μας διασυρη θρακη,η βεροια,το περιστερι και ολες αυτες οι ομαδουλες.Ο Γιώργος ειναι υπάλληλος της συμμαχίας και πολύ σύντομας ενας άνεργος,εγω του εύχομαι καλη επαγγελματικη αποκατασταση γιατι οπως προειπα το DEAL ειναι ειδη κλεισμενο,γιαυτο ουτε φωνη ουτε ακροαση και υοτε ενημερωση,γιαυτο και ο αλαφουζακος παγωσε ολες τις υποχρεωσεις της ΠΑΕ....


    Γιωργο...Ε-Ε-ΕΡΧΕΤΑΙ!Γιαυτο ξυδακι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καμία σχέση. Δεν είμαι υπάλληλος της ΠΑΕ. Βαρέθηκα να απαντάω στις παπαριές σου. Επίσης να μάθεις ορθογραφία και καλά ελληνικά πριν γράψεις στο μέλλον κάτι.



    Είμαι πολ/κος μηχ/κος και ενεργειακός επιθεωρητής. Δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνει ο Γιανακόπουλος , όταν πάρει την ΠΑΕ , εγώ δεν τον υποστηρίζω. Ας απολύσει όλους τους υπαλλήλους της ΠΑΕ και ας κάνει τα κουμάντα του.


    Με στενοχωρεί που η ομάδα χάνει από αυτές τις ομάδες , που ανέφερες. Όμως η ομάδα μας , μου αρέσει , γιατί οι παίκτες μας τα δίνουν όλα και γαιυτό την στηρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου