Όταν δεν κάνεις τις ευκαιρίες γκολ, ο Βαγγέλας παραμονεύει

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1
Έχετε κερδίσει τον κόσμο κι αυτό φάνηκε και σήμερα. Δεν πειράζει...

Γκελάραμε σε μια έδρα που έπρεπε να είχαμε πάρει αέρα το διπλό. Αυτή είναι η αλήθεια και αυτό είναι που μου μένει σαν τελικό συμπέρασμα. Μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο με ένα 0-2 και να μην έχουμε πληρώσει το τραγικό λάθος του Κοτσόλη στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου.


Στο στημένο πρωτάθλημα που διοργανώνει η Σούπερ Κλίκα, ξέρουμε με τι όρους και κανόνες παίζουμε. Οπότε δεν πρέπει σε κανέναν να κάνει εντύπωση η διαιτησία του Ζαχαριάδη. Δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου (είτε λόγω αδυναμίας, είτε λόγω φλυαρίας) και στο δεύτερο ο διαιτητής βρήκε τα πατήματα του ώστε να είναι από μόνος του +1 εμπόδιο για την νίκη.

Προσοχή, δεν λέω πως φταίει κυρίως αυτός, αλλά όταν δεν σου δίνει πέναλτι-μαρς στον Τριανταφυλλόπουλο, όταν σου κόβει κάθε πίεση με ανάποδα φάουλ, όταν διακόπτει το ματς και μετά δεν σου δίνει τα λεπτά της διακοπής για να τα παίξεις, ε τότε έχει παίξει και αυτός τον ρόλο του στο τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλή, μπήκε δυνατά, έκανε φάσεις, πολλές πάσες, πολύ κίνηση αλλά στο δεύτερο ήταν εντελώς ακίνδυνη και αναίτια αφού ο Απόλλων ήταν μια αδιάφορης δυναμικότητας ομάδα.

Σήμερα πάρα πολύ μου άρεσε ο Μέντεζ. Δεν ξέρω αλλά το στυλ παιχνιδιού του μου αρέσει πάρα πολύ. Η βελτίωση του ραγδαία σε σχέση με τα πρώτα ματς που όλοι τον κράζανε (ευτυχώς εγώ όχι τόσο).

Από την άλλη αυτός ο Ατζαγκούν, ανέκδοτο. Θα σας πω ένα παράδειγμα που με έβγαλε έξω από τα ρούχα μου. Είσαι στο 1-1, μόλις έχεις μπει και κάνεις μαλακία στο κέντρο. Χάνεις την μπάλα και ο αντίπαλος βγαίνει σε αντεπίθεση με παραπάνω παίκτη. Εσύ ως Αντζαγκούν τι κάνεις; Κάθεσαι και τον παίζεις, τρέχοντας στο χαλαρό αντί να σκυλιάσεις να τον προλάβεις...

Αμπείντ πολύ κακός και λίγο αδιάφορος...;

Κρίμα το σημερινό αποτέλεσμα και για τον κόσμο που έδωσεε βροντερό παρών, αλλά η ομάδα δεν τον αντάμειψε με την νίκη.

Επόμενο ματς με την Καλλονή στο γαμωΟΑΚΑ την άλλη Κυριακή. Κλασικά όλοι μέσα για το διπλό!


ΥΣ: Παράρτημα μας ο Απόλλωνας λέγανε οι παπάρες, επειδή δρα εκτός συστήματος Βαγγέλα... δείτε λοιπόν τα παραρτήματα μας μαλάκες και δείτε τα δικά σας. Ποιοι παίζουν στα ίσια και ποιοι όχι...

ΥΣ2: Διάβασα ότι η ομάδα αποπροσανατολίστηκε με τα διοικητικά. Μην ακούω μαλακίες please...

Σχόλια

  1. Σημερα αισθανθηκα απο την αντιμετωπιση του ζαχαριαδη τοσο αηδια.. Ελεος ειναι δυνατον να εχουμε σφαχτει και να μην βγενει ουτε μια ανακοινωση.. αμα ημουνα στην θεση του αλαφου οχι ντου στα αποδυτηρια την μανα θα του ειχα γαμησει του μπασταρδου.. 3 πεναλντυ και 4 λεπτα καθυστερησεις αντι για 7-8.. ποση μποχα-βρωμα και παραγκα να αντεξουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιξαμε πολυ ασχημα ειδικα στο Β.αλλα αυτο δεν αποτελει δικαιολογια για να μην μας δωσει δυο πεναλτυ το κορακι!καθαρη ευθυνη του Κοτσολη στο γκολ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kostas Kalotsis1/12/13 3:47 π.μ.

    ntroph kai esxos gia ena silogo pou ferei ena tetoio onoma sth plath tou na fernei isopalia apo mia omadouda pou de th 3erei oute h mana ths .Poso zwa na eiste reeeeeeeeeee eleos pragmatka den a3izetai tipota Ntrepome na lew oti eimai panathinaikos . Ntrophsas arxista tomaria .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ μέτρια η ομάδα σήμερα και όπως αποδείχτηκε είναι τοσο δύσκολο να γίνουνε τρεις σερι νίκες στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τύπου.. Απολλωνα που θα κινδυνεύσει να πεσει .


    Δυστυχώς η απουσια του Φιγκερόα σήμερα ήταν μεγάλο πρόβλημα .. Ο Καρέλης στα πολύ ρηχά και για μένα λάθος που δεν έβαλε τον Κλωναρίδη από την αρχή ειδικά όταν έλειπε ο Φιγκεροα . Γενικά σήμερα ο Αναστασίου το είδε λάθος το ματς. Ο Καπινο γιατι ξαφνικά εκτός ? Ο Ρισβάνης( εκτος αποστολης στα τελευταια μάτς) ? Μήπως τους πάνε για ξεφόρτωμα..?



    Τώρα τι σου αρέσει στο Μέντεζ..προσωπικα δε μπορώ να καταλάβω..Ναι το παλικάρι είναι καλύτερο απο τον τραγικό πρώην αθλητή που εμφανιστηκε όλες τις πρωτες αγωνιστικές . Αλλά για βασικός αμυντικός χαφ στον Παναθηναικό και μάλιστα με τετραετή συμβόλαιο απλά δεν κάνει . Και ειδικότερα δε για αμυντικό χαφ δε κάνει.. για 8 αρι αναπληρωματικός ίσως και με πολλες προυποθέσεις..Για να παίζει 5-10 λεπτά ως αλλαγή .. Αλλά απο πρεσσινγκ ( βασικοτερο στοιχειο του συγχρονου ποδοσφαιρου)δεν μπορει να πάρει τα ποδια του ούτε βέβαια για κλεψίματα...Η στατιστική πριν απο λιγο καιρο μέτραγε..6 κλεψαμματα στον Μεντεζ..σε όλους τους αγώνες..!! Άλλοι παίχτες κάνουνε απο 6 σε κάθε ματς..Και ο Βιτολο ηταν πολυ καλυτερος και ο Σο και βεβαια ο Σιμάο . Αυτοί απο τους σχετικά πρόσφατους γιατι αμα το πάμε πιο παλιά ..άστα..


    Ο Αμπειντ ειναι ενας μέτριος παίχτης με καλά τρεξίματα που θα ξεχαστεί γρήγορα..όταν δεν θα ειναι δανεικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακάρι να γινει το deal1/12/13 5:17 π.μ.

    Είπαμε με τον νέο νομο που ψηφίστηκε στην λίγκα δεν μπορεις να βγάλεις ανακοίνωση κατα του συνεταιρισμού γιατι θα τιμωρηθείς...αλλα και να γινόταν τι θα άλλαζε;;παιζουν μόνοι τους στο παρασκήνιο και εμείς ειμαστε ανύπαρκτοι..να παρακαλάμε να γινει το deal γιατι με τον Δημήτρη θα αλλάξουν πολλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριν καμιά 15αριά χρονάκια που ο Απόλλων ήταν πάλι Α Εθνική, όταν παίζαμε σε αυτό το γήπεδο τα 2/3 της Ριζούπολης ήταν γεμάτα με Παναθηναϊκούς και το 1/3 εκεί στα επίσημα και δίπλα από αυτά με φίλους του Απόλλωνα... Πως μια μικρή γονίτσα είναι καλή παρουσία κόσμου;; Παρά τις απαγορεύσεις, αν πήγαιναν άλλοι 2000 Παναθηναϊκοί θα μπαίνανε και θα γεμίζανε και το γήπεδο. Τώρα κατάφεραν να στοιβάξουν 4.000 σε θέσεις για 3.000....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αμπέντ λέγεται ο άνθρωπος όχι Αμπειντ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. για τον Καπινο εχω μαθει οτι γνωριζει καλα -οπως και ολοι μας- οτι τον εχουν βαλει στην βιτρινα και την εχει δει,με ενα κακο στυλακι που μονο κακο του κανει, και γι'αυτο δε βλεπουμε τον 17ρη του Καραΐσκακης.....
    ισως λιγος παγ(κ)ος του κανει καλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάκιστη στο Β η ομάδα! Και με το καλημέρα φάνηκε αυτό από το ΤΡΑΓΙΚΟ γκολ που δεχόμαστε... δεν θα πω τίποτα για διαιτησία, όσοι έχουν νου καταλαβαίνουν! Στο ματς δεν μας πήγε καθόλου η θέση "8" ... Ο Αμπέντ από το 1ο λεπτό ήταν κακός και όσο περνούσε η ώρα γινόταν χειρότερος... Πιστεύω ότι θέλοντας να αποδείξει την αξία του, στον Αναστασίου για να αρχίζει να τον βάζει μάλλον αλλά κυρλιως στη Νιούκαστλ, θολώνει το μυαλό του και κάνει τη χειρότερη επιλογή! Μετά μπήκε ο Ατζαγκούν ο οποίος ήταν αόρατος πραγματικά! (Την φάση που λες δεν τη θυμάμαι, θυμάμαι όμως ότι δεν είχε καθόλου ενέργεια όπως με τον ΠΑΣ όταν μπήκε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δεν γινετε να ανεχομαστε αλλο τετοιες διαιτησιες καποιος πρεπει να κανει κατι.. εστω και ντου.. και ας τρεχει σε εισαγγελεις.. ας γινει η αρχη.. οπως κανει ο Βαγγελας(ελεγχει το συστημα θα μου πειτε?) ναι αλλα δεν γινετε αλλιως.. αν ο διαητητης δεν εχει τον φοβο θα σε σφαζει.. πρεπει να παρουμε επιτελους τα μετρα μας.. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πριν 15 χρόνια πήγαινες όπως ήθελες. Τα πράγματα ήταν πολύ πιο χαλαρά και ο Παναθηναϊκός είχε μόλις 2 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα.. Μετράνε πολύ αυτά. Χθες μας είχαν στα ποντίκια. Δύο ώρες για να μπούμε και με το ζόρι να μας χωρέσουν μέσα σε 2 θύρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι αλλά ο Βαγγέλας είναι στην λίστα "αγαπάμε" του ομίλου ( μαζί με Κόκκαλη , Λούβαρη , Κερατά κτλ ) . Στο μπασκετ πάντως δεν έχουν πρόβλημα να κράξουν τους Αγγελόπουλους όταν κράζουν τον γαύρο . Στο ποδόσφαιρο όμως παίζει πρόβλημα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΥΓΕΙΑ .


    Καναλάρχης , με εφημερίδες , ραδιοφωνικούς σταθμούς κτλ τρέχει στον Χολαργό για να δει την K20 του Παναθηναϊκού . Θυμήστε μου κάποιος από τους στημένους επικριτές του , άλλον παράγοντα να τον έχει κάνει αυτό ; Μιλάμε για αρχικαναλάρχη έτσι , όχι για γόντικες και φίκους .


    Ότι και να γίνει στα διοικητικά , ο Αλαφούζος αξίζει άπειρα respect . Ξυδάκι στους στημένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολυ κακη εμφανιση δυστυχως... μπηκαμε με πολυ κακη νοοτροπια και υποτιμήσαμε τον αντιπαλο...


    Παρολα αυτα, μονο και μονο για τα 2 πεναλτυ που δε δοθηκαν επρεπε να παρουμε το τριποντο.


    Το ενα δεν αναιρει το αλλο...


    αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με αυτά που έγιναν μέσα στην εβδομάδα επηρεάστηκε σημαντικά η απόδοση των παικτών.

    Το έγραψα σε σχόλιο που έκανα , ότι ελπίζω η συζήτηση για την αγορά της ΠΑΕ να μην επηρεάσει τους παίκτες.

    Προφανώς , άνθρωποι είναι και αυτοί , όπως εμείς επηρεάστηκαν. Ποσώς μάλιστα όταν έβγαιναν πρωτοσέλιδα με παχιούς τίτλους του στυλ "βάζω 35 εκατομμύρια".

    Λογικό είναι , κάποιοι παίκτες να ανησυχούν για το μέλλον τους στην ομάδα. Φοβούνται μήπως ο πιθανός νέος ιδιοκτήτης τους διώξει και αγοράσει άλλους. Γενικά οι συζητήσεις για αγορά της ΠΑΕ θα έπρεπε να γίνονταν το καλοκαίρι και όχι στο μέσον της σεζόν.

    Με πολύ αγώνα ο προπονητής μας κατάφερε να τους εμψυχώσει και να τους κάνει να πιστέψουν στον εαυτό τους. Χαρακτηριστική περίπτωση ο Πράνιτς , που ήταν ξεγραμμένος από την Εθνική Κροατίας , αλλά χάρις στις καλές εμφανίσεις του στον Παναθηναϊκό , ξανακλήθηκε.

    Το ίδιο και με πολλά νέα παιδιά , που χάρις στην προσπάθεια που γίνεται στο προπονητικό κέντρο του Απήλιον , κλήθηκαν στην Εθνική ομάδα των Νέων.

    Η λογική της απαξίωσης παικτών , διοίκησης και υπαλλήλων της ΠΑΕ , που συχνά πυκνά γίνεται μέσω σχολίων στην ιστοσελίδα σου Πρες , χαλάνε την καλή διάθεση , την συσπείρωση και την αγάπη μεταξύ φιλάθλων , διοίκησης και παικτών. Για να προχωρήσει η προσπάθεια αυτή είναι απαραίτητη η στήριξη και η συμμετοχή του κόσμου. Σχόλια που έγιναν από κάποιους όπως: « Διώξε όλους τους υπαλλήλους της ΠΑΕ , ή οι παίκτες που έχουμε είναι χαμηλής αξίας » απαξιώνουν και αδικούν την προσπάθεια που γίνεται.

    Η διαιτησία στο χθεσινό ματς ήταν απαράδεκτη. Το έχω ξαναγράψει : η διαιτησία πρέπει να είναι δίκαιη και στα ματς που η ομάδα δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση , όπως χθες. Κατά την προσωπική μου άποψη , έπαιξε ρόλο η αγωγή που έκαναν στα πολιτικά δικαστήρια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Δόθηκε εντολή από ψηλά , ο διαιτητής να μας πετσοκόψει. Όπως και τελικά έγινε , με τα δύο τουλάχιστον πέναλτι , που δεν έδωκε ο διαιτητής.

    Να μην νομίζουμε ότι ο ΟΣΦΠ θα νικηθεί εύκολα. Έχει γερό πουγκί , με πολλά χρήματα από τις συμμετοχές του ως μόνος εκπρόσωπος της χώρας στο Τσάμπιονς Λίγκ. Πλέον είναι δράκος , θέλει αγώνα , συμμετοχή , αγάπη , συσπείρωση για να τον πετάξουμε από την θέση που βρίσκεται. Το επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά σε αυτή την προσπάθεια είναι σημαντική η Λεωφόρος , η Παναθηναϊκή Συμμαχία και το νέο προπονητικό κέντρο του Απήλιον , με τις όποιες ελλείψεις του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου