Η 13 θέλει ΜΥΑΛΟ!



Πάμε πάλι. Σόρρυ αν σας το χαλάω αλλά νομίζω πως πάλι πρέπει να γκρινιάξω. Όταν πας στην Θύρα 13 δεν πας για να ξεκαυλώσεις και να κάνει ό,τι μαλακία σου κατέβει στο κεφάλι. Δεν μπαίνεις στο πέταλο για να γίνεις ζώο. Πας να υποστηρίξεις την ομάδα σου και να φωνάξεις για αυτήν. Όχι για να πετάς με το παραμικρό στιλό και να παίζεις με τις πιθανότητες για το πόσο εύκολο είναι να τραυματίσεις τον δίπλα σου.


Η ξάνθη έβαλε γκολ και κατευθείαν στιλό στον πάγκο τους. Γιατί ρε μάγκες; Γκολ στην Λεωφόρο πέτυχαν. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό για αυτούς; Έστω και λίγα λεπτά να πιστέψουν ότι θα πάρουν αποτέλεσμα μέσα στην Λεωφόρο; Από πότε δεν σεβόμαστε τον αντίπαλο που σου έβαλε ένα δίκαιο γκολ; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Με το δίχτυ που πάλι σήμερα το σκίζαμε, ξέρετε πόσο εύκολα μπορεί να μας κάτσει η κέντα; Να τραβήξουμε καμιά κολώνα κάτω; Να σκιστεί κανείς από το σύρμα που ενώνει τα δίχτυα; Να μπερδευτεί κόσμος στα δίχτυα; Μην σας ακούγονται παράλογα. Είναι πολύ εύκολο να γίνει η μαλακία.

Να βγει το δίχτυ που το χουν από πάνω μας λες και είμαστε ζώα σε κλουβί, αλλά θα συνεχίσουμε να γαμάμε την ομάδα μας πετώντας ό,τι βρούμε μέσα στον αγωνιστικ΄χώρο;

Λίγο μυαλό. Ποτέ δεν έκανε κακό.

Σχόλια