"Νέες αφίξεις" στο blog


Σε λίγους μήνες το blog θα μπει στον έκτο χρόνο λειτουργίας του και μιας και δεν έχω σκοπό να σταματήσω αυτό το "ταξίδι", τον επόμενο ...σύντομο καιρό θα γίνεται πιο πλούσια η θεματολογία με διάφορες νέες στήλες που θα ανανεώνονται ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα. Επίσης εδώ και 1.5 χρόνο γίνεται συλλογή στοιχείων ώστε να δημιουργηθεί κάτι σαν μια "Παναθηναϊκή εγκυκλοπαίδεια" με στοιχεία από όλα τα ματς του ποδοσφαιρικού τμήματος ώστε να μπορεί ο οποιοσδήποτε Παναθηναϊκός να βρίσκει στοιχεία για όποιο ματς θέλει. Ήδη αν ψάξετε υπάρχουν προσχέδια από κάποια ματς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν βρίσκονται στην τελική τους μορφή. Αυτό για να τελειοποιηθεί ίσως πάρει παραπάνω από χρόνο αλλά θεωρώ πως αξίζει να υπάρχει κάτι τέτοιο στο internet.


Ήδη στο blog έχει ανέβει και η "Παναθηναϊκή Agenda" που όπως θα δείτε περιέχει όλα τα ματς των ομαδικών τμημάτων του Συλλόγου, ώστε να ξέρει κάθε Παναθηναϊκός ποιες ημερομηνίες αγωνίζεται ο Σύλλογος και που. Την Agenda μπορείτε να την βρείτε στο παρακάτω link σε περίπτωση που δεν την έχετε δει:

http://www.panathinaikos-press.com/p/blog-page.html

Τι άλλο... όπως θα έχετε παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό ανεβαίνουν και "κάτι σαν" ρεπορτάζ από τα ματς του Συλλόγου. Αυτό γίνεται για να υπάρχει μια ροή στο blog, αν και δεν μου αρέσει το clopy paste που κάνω, αλλά προσπαθώ να δίνω ένα ρεζουμέ για τα ματς που γίνονται. Βέβαια σε αυτό το..."ρεπορτάζ" μην περιμένετε να είμαι τακτικός και στην ώρα μου, αφού πλέον και ο ελεύθερος χρόνος δεν κάνει πάρτι στην καθημερινότητα μου. Έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν ήταν στόχος του blog να είναι ένα ενημερωτικό site αλλά ένας Παναθηναϊκός χώρος με άποψη.

Ποιες στήλες θα μπουν στο blog και κάθε πότε θα ανεβαίνουν, θα σας το γράψω τις επόμενες μέρες ώστε να ξέρετε κι εσείς τι να περιμένετε όταν μπαίνετε εδώ μέσα.

Επιπλέον υπάρχει... στόχος να αλλάξω και το design του blog. Να το κάνω ας πούμε λίγο πιο...ιδιαίτερο. Αλλά αυτά όταν και όποτε.

Τέλος, όποιος γουστάρει να βοηθήσει στην.. αρθρογραφία του blog στέλνει. Έτσι κι αλλιώς σκοπός είναι κάποτε το blog να γεμίσει από Παναθηναϊκές φωνές που θα ανεβάζουν κάθε τρεις και λίγο την άποψη τους.

Αυτά και καλή σας μέρα μάγκες.

Σχόλια