Η κλήρωση μας έκανε το χατήρι. Υποχρέωση σας να προκριθείτε στον τελικό του Κυπέλλου

Βλέπουμε χαλαρά τελικό...

Με τον Ηρακλή Ψαχνών κληρωθήκαμε για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Μας έκανε το χατήρι η κληρωτίδα και η πρόκριση στην τέταρτη φάση δεν πρέπει να θεωρείται δύσκολο έργο.

Αν περάσουμε, τότε θα αντιμετωπίσουμε τον νικητή του Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Μαγούλας (λογικά την πουτανομάδα του Μπέου), όπου κι εκεί αν παίξουμε όπως παίζουμε μέχρι στιγμής θα την πάρουμε την πρόκριση.

Αν περάσουμε κι εκεί στα ημιτελικά θα παίξουμε με τον νικητή της αναμέτρησης των ζευγαριών Όφη-Καλλονή και Αιγινιακός-Πανιώνιος.


Πρόκριση στον τελικό λοιπόν το ζητούμενο και δεν πρέπει να είναι δύσκολο.

Και μετά στον τελικό θα χει γαυρίνες ή μπουγάτσες...

Σχόλια

  1. Η πιο ευκολη κλήρωση..που έχει γινει ποτέ !! Αν παίξουμε λιγο σοβαρά περνάμε άνετα και μετά σε ένα παιχνίδι τελικού( με γαύρο ) όλα γίνονται.
    Ο Παναθηναικός με αυτή τη κλήρωση υποχρεούται να είναι στο τελικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως είναι διαμορφωμένη η βαθμολογία μετά από 5 αγωνιστικές Άρης,Νίκη Αιγινίου και Παναχαική έχουν 4 βαθμούς και προτελευταίος είναι ο Παμβοχαικός με 3 βαθμούς. Το κακό είναι ότι ήδη Παναχαική και Παμβοχαικό τις έχουμε αντιμετωπίσει χωρίς να πάρουμε κάποιο βαθμό. Οπότε θα πρέπει οπωσδήποτε να "τσιμπήσουμε" κάποιον βαθμό είτε από Λαμία είτε από Φοίνικα Σύρου γιατί ακολουθεί στην συνέχεια το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με την Νίκη Αιγινίου. Εδώ είναι όλο το "ζουμί" για να μην χάσουμε την επαφή με τις πιο πάνω ομάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΛΛΟΝ Ο ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΕΙ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΚΕΙ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εντελως αυθορμητα σου λεω πως δεν μ αρεσει ο διαχωρισμος που κανεις στον τιτλο με τα "μας" και τα "σας". (Η κληρωση ΜΑΣ εκανε το χατηρι- υποχρεωση ΣΑΣ κλπ) Αν επεκτεινουμε λιγο αυτη τη λογικη καταληγουμε στο "ολοι μαζι νικαμε", αλλα "μονοι σας χανετε". Η σωστη και αναμενομενη συμπεριφορα ενος οπαδου ειναι αυτη που δειξαμε στη ληξη του προσφατου ντερμπι. Απο κει και περα, αν κοιμηθει ο Θεος και ειμαστε τοσο γκαντεμηδες ή μας στήσει κανας Μπεος ή αν στην τελικη δεν παιξουμε καλα ρε παιδι μου και αποκλειστουμε, θα στεναχωρηθουμε αλλα ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας, ως οπαδοι, ειναι να σταθουμε στο πλευρο της ομαδας. Απο την αλλη πλευρα ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των ποδοσφαιριστων ΔΕΝ ειναι να προκριθουν στον τελικο, αλλα να μπαινουν σε καθε ματς ανεξαιρετως και να τα δινουν ΟΛΑ! Μονο τοτε ο οπαδος εχει δικαιωμα να εκδηλωσει τη δυσαρεσκεια του: Οταν δει καποιον ή καποιους ποδοσφαιριστες να εμφανιζουν σημαδια ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ.

    Παντα φιλικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεκτή η παρατήρηση σου, αλλά μπήκε πιο πολύ με το σκεπτικό ότι εμείς δεν παίζουμε μπάλα αλλά οι παίκτες. Όσο και να στηρίζουμε εμείς, αυτοί κλοτσάνε το τόπι.


    Με βάση τα όσα έχει δείξει η ομάδα, περνάει τελικό και είναι καλύτερη από όσες ομάδες παίζει να συναντήσουμε. Αν πέσουμε στον παράγοντα Χ γκαντεμιάς και δεν μπαίνει το τόπι μέσα τότε οκ. Αν όμως δεν παίξουν με πάθος και καλά, τότε δεν θα τους χειροκροτήσουμε.


    Φαντάζομαι πλέον πως το ξέρουν όλοι στην ομάδα πως Νο1 στόχος πλέον είναι ο τελικός του κυπέλλου. Και νο2 η υπέρβαση στα playoff (ότι θα μπούμε στην πρώτη 5άδα το θεωρώ δεδομένο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το χα καταλαβει το σκεπτικο σου, αλλα το εγραψα για να το δουνε και και οι υπολοιποι που μπαινουν και διαβαζουν. Αλλωστε απ οτι εχω καταλαβει συμφωνουμε στο 95% των θεματων, οποτε θα ηταν περιεργο να μην συμφωνουμε σε αυτο. Με αυτα που εχει δειξει η ομαδα μεχρι στιγμης τη βλεπω 3η ή 4η στην κανονικη περιοδο με δυνατοτητα στα playoff να διεκδικησει μεχρι και Ch.L και εννοειται οτι τη βλεπω και στον τελικο. Η λογικη λεει οτι η ομαδα συνεχως θα βελτιωνεται, αλλα καλο ειναι να κραταμε και μια πισινη διοτι υπαρχουν ιδιαζουσες συνθηκες φετος (πχ πολλοι μικροι σε ηλικια παικτες, καινουριο προπονητικο που δεν ειναι 100% ετοιμο κλπ) και γεγονοτα που δεν μπορουν να προβλεφθουν (πχ διαιτησια ή να χαλασει το κλιμα στην ομαδα λογω αδυναμιας πληρωμων κλπ). Για παραδειγμα σκεψου οτι παιζουμε ημιτελικο με ΟΦΗ και το πρωτο ματς στο Γεντι Κουλε ληγει 0-0. Ερχονται αυτοι στη Λεωφορο και ο Ρισβανης (19χρονων!) λογω απειριας κανει μια μαλακια και κανουν αυτοι το 0-1. Αντε τρεχα μετα να το γυρισεις... Ή λογω της πιεσης του κοσμου και της θελησης των παικτων να πανε τελικο, οι 19χρονοι δικοι μας (Ρισβανης, Καπινο, Τριαντα, Μαρινακης, Χουχουμης κλπ) λυγισουν στην πιεση... Ή στραβωσει ο Πράνιτς ή ο Μπερκ επειδη θα εχει μεινει μηνες απληρωτος και ξυνεται... Ή απλα σε σφαξουν ετσι για να γουσταρει ο χοντρος, ή..ή..ή.... Παντως στο κυπελλο μπορει να γινει ευκολοτερα η στραβη, αφου με μια μαλακια μπορει να αποκλειστεις, ενω στο πρωταθλημα που ειναι μαραθωνιος μπορεις να ξεπερασεις και τις ατυχιες. Βεβαια αυτο ισχυει και απο την αναποδη. Σε ενα ματς-τελικο μπορουμε να κερδισουμε το γαυρο ενω δε μπορουμε να του παρουμε το πρωταθλημα....Το ρεζουμε ειναι οτι θα βγουμε Ευρωπη με τον ενα ή τον αλλο τροπο και γι αυτο πρεπει απο τωρα να δουλευουμε στο μυαλο μας πως θα παρουμε την αδειοδοτηση...
    Πλατιασα πολυ! Απο αλλου ξεκινησαμε και αλλου καταληξαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευτυχώς , ο Μαρινάκης θα γίνει καλά , ελπίζω το ατύχημα που είχε να μην του αφήσει κατάλοιπα , κυρίως στην ψυχολογία του , ώστε να συνεχίζει να πέφτει δυνατά στις φάσεις.

    Το κείμενό σας είναι πολύ καλό. Το σημαντικότερο που αναφέρετε , το οποίο παρατήρησα σε όλα τα ματς που παρακολούθησα από την κερκίδα της Λεωφόρου , ήταν η κακή αντιμετώπιση της ομάδας μας από τους διαιτητές. Μάλλον , η κυριότερη αιτία είναι η πολιτική που κάνει ο Αλαφούζος , μέσω του σκάι , στους διατητές , με το σποτάκι παράγκα και όραμα και τις διάφορες εκπομπές που θίγουν τα κακά κείμενα της ΕΠΟ , ΚΕΔ και Σούπερ Λίγκας , όπως αυτές που κάνει ο Κυριάκος Θωμαίδης κάθε Δευτέρα.

    Δεν είναι μόνο , ότι κατακυρώνουν γκολ οφσάιτ, ή δεν μας δίδουν καταφανέστατα πέναλτυ , είναι και το γεγονός ότι ανέχονται το σκληρό παιγνίδι των άλλων , απέναντι σε μια τεχνική ομάδα όπως ο Παναθηναικός.

    Στο παιγνίδι με τον Άρη ο διατητής θα έπρεπε να αποβάλλει τον Κύργια (τον παίκτη που συγκρούστηκε με τον Μαρινάκη ) , για επικίνδυνο παίξιμο. Δεν είναι δυνατόν , ο Μαρινάκης να μένει αναίσθητος επί 10 λεπτά , στο έδαφος , πράγμα που δείχνει ότι το χτύπημα του αντιπάλου ήταν δυνατό , τέτοιο που μπορούσε να του επιφέρει ακόμα και τον θάνατο. Σε τέτοιες περιπτώσεις , ο διατητής αποβάλλει τον παίκτη που έκανε το χτύπημα , για να δώσει το μύνημα , ότι το ποδόσφαιρο δεν είναιι παιγνίδι kick boxing ή smackdown , παρά παιγνίδι , όπου οι αντίπαλοι σέβονται την τεχνική κατάρτιση ο ένας του άλλου και νικάει η ομάδα που έχει την καλύτερη απόδοση.


    Η ίδια συμπεριφορά εκδηλώθηκε με την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Παναθηναικό ,εξαιτίας των γεγονότων στο ματς με τον ΟΣΦΠ. Η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της Σούπερ Λίγκας ήταν σχεδόν η ίδια , με την τιμωρία του ΟΣΦΠ , στο μεταξύ μας ματς το 2011. Εξισώθηκε το πέταγμα τριών φωτοβολιδων στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου , που ευτυχώς δεν τραυμάτισαν κανέναν , με την βόμβα μολότωφ που ρίχθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο του καραισκάκη και τα κτυπήματα που δέχθηκαν οι τότε παίκτες μας από φιλάθλους του ΟΣΦΠ. Δεν λέω, η ρίψη φωτοβολίδων δεν έπρεπε να γίνει και η ΠΑΕ Παναθηναικός μαζί με την Αστυνομία , θα έπρεπε να είχαν ελέγξει ενδελεχώς αυτούς που εισήλθαν στο γήπεδο , αλλά αυτά που έγιναν στο Καραισκάκη στο μεταξύ μας ματς ήταν πρωτοφανή και υπήρξε πρόβλημα στην σωματική ακεραιότητα των παικτών μας. Το ότι εξισώθηκαν οι τιμωρίες σημαίνει ότι , ο ΟΣΦΠ λύνει και δενει στις ΕΠΟ , ΚΕΔ , Σούπερ Λίγκα , έτσι που η δικαιοσύνη να μην αποδίδεται σωστά , αλλά κατά το δοκούν.


    Ας είναι , άλλωστε το είπες και εσύ συνεχίζουμε με πίστη και μαχητική ψυχή και στο τέλος ότι βγεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όχι, σωστός. Και γω κάπως έτσι τα χω στο μυαλό μου. Μέχρι στιγμής η ομάδα ανεβαίνει σταθερά ανά ματς. Η λογική βέβαια λέει πως σε κάποια φάση θα κάνουμε και κοιλιά. Όπως και να χει θα δούμε. Πάντως επειδή ανέφερες τον όφη, πιο δύσκολο αντίπαλο θεωρώ τον βόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τάσος Γ.13/11/13 8:03 π.μ.

    Σωστά Γιώργο αυτά που γράφεις.Οσο για τον Αλαφουζο είτε έκανε είτε όχι πόλεμο την ίδια αντιμετώπιση θα είχαμε να είσαι σίγουρος,οπότε ας νιώθουμε τουλάχιστον ότι κάνουμε μια προσπάθεια να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της ομάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαι υπέρ αυτών των ενεργειών του Αλαφούζου. Ο Παναθηναικός είναι η μοναδική ομάδα που προσπαθεί να αντισταθεί στην σαπίλα και τον εξευτελισμό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Παναθηναικός είναι ολότελα μόνος του , με τις υπόλοιπες ομάδες της Σούπερ Λίγκας ή να σφυρίζουν κλέφτικα ή να αποτελούν παραρτήματα του ΟΣΦΠ. Γιαυτό το λόγο , το κόστος που πληρώνει από πλευράς αντιμετώπισης της ομάδας από διαιτητές και συμπεριφοράς των οπαδών του , είναι βαρύτατο.


    Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου