Ώρα για νίκες!

Έφτασε η στιγμή για αποτελέσματα 

Τα ντέρμπι με Πάοκ και γαύρο πέρασαν και παρά ότι η ομάδα δεν πήρε βαθμό από αυτές τις αναμετρήσεις, το πρόσημο βγήκε θετικό γιατί έδειξε πως μπορεί να κοιτάξει στα μάτια ποιοτικότερα ρόστερ και να εξισσοροπήσει τις διαφορές που υπάρχουν με την μαχητικότητα.

 Όμως τώρα ξεκινάει μια σειρά από αγώνες που η ομάδα οφείλει να τους πάρει. Και όταν λέω να τους πάρει εννοώ νίκες και μόνο. Στα επόμενα ματς και μέχρι την λήξη του πρώτου γύρου αντιμετωπίζουμε ομάδες -πλην του Ατρόμητου- που δεν δικαιολογείται (όσο απαιτητικό κι αν ακούγεται κάτι τέτοιο) να μην παίρνουμε τους 3 πόντους. Και δεν δικαιολογείται γιατί η ομάδα μας απέδειξε με τις εμφανίσεις της πως μπορεί να κερδίσει τέτοιους αντιπάλους.

Και για να μην παρεξηγούμε, ξέρω πως είναι ποδόσφαιρο και μπορεί σε ένα ματς να μην μας κάθεται τίποτα. Αλλά εγώ επικεντρώνομαι κυρίως στην συμπεριφορά της ομάδας. Δεν υπάρχει καμία πολυτέλεια να μπουν με τουπέ σε κάποιον από τους επόμενους αγώνες και να μην τον χτυπήσουν από την αρχή. Φτάσαμε στα κάτι παραπάνω από μισά του πρώτου γύρου και οι στόχοι πρέπει να γίνονται ξεκάθαροι. Και ένας από αυτούς -και βασικός- είναι να βγει ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη. Και μετά να κοντράρει στα play off τον δεύτερο για το champions league.

Είδαμε τι μπορεί να καταφέρει η ομάδα και τι αξιώσεις μπορούμε να έχουμε από αυτήν. Ο κόσμος θα συνεχίσει να είναι ασπίδα γύρω της, αλλά πλέον πρέπει να γεμίζουμε το σακούλι με νίκες και όχι απλά καλές εμφανίσεις.

Σχόλια