Είσαι και οικονομολόγος πάναθεμα σε!

Κώστας Γκόντζος | Πρώην υπεύθυνος γραφείου τύπου Γιάννη Βαρδινογιάννη



Κωστή χαραμίζεσαι αγόρι μου. Εκτός από ειδικός στην μπάλα, ειδικός στην ψυχολογία, ειδικός στις προβλέψεις, ειδικός στα οπαδικά, σήμερα μάθαμε πως  είσαι ειδικός και στα οικονομικά. Πραγματικά χαραμίζεσαι.


ΥΣ: Ένα σχόλιο στα αστεία του Κωστή. Ένα μεγάλο μέρος από τα χρέη που επείγουν και στα οποία είναι πολύ αυστηρή η ΟΥΕΦΑ, είναι οι διακανονισμοί με πρώην ποδοσφαιριστές και τυχόν προσφυγές. Αυτά παλεύει η ΠΑΕ να λύσει γιατί αυτά επείγουν. Μέχρι σήμερα δεν έχει ακουστεί κάποιο πρόβλημα για τα υπάρχοντα συμβόλαια και πληρωμές τους. Επίσης για τα επόμενα χρόνια -μέχρι το 2017 συγκεκριμένα- ο Παναθηναϊκός λογικά δεν θα έχει συμβόλαια του ενός εκατομμυρίου και άλλα 6-7 των 500.000-600.000 ευρώ, άρα θα είναι πιο εύκολα και τα κουμάντα. Επίσης, λογικά θα είναι και στην Ευρώπη. Μικρές λεπτομέρειες για τον Κωστή.

ΥΣ2: Στουρνάρα πρόσεχε τον κώλο σου. Έρχεται...

Σχόλια

  1. Βεβαίως...αλλά θα έχουμε συμβολαια των 30.000 ευρώ και φυσικά την θέση των -40 από την κορυφή...Ωραίες επιτυχίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξερεις τι συμβολαια θα εχουμε εκτος αν εισαι η Λιτσα πατερα.Αν βρεθει καποιος επενδυτης με πολλα χρηματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να πληρώσουν τις προσφυγές των παλαιών ποδοσφαιριστών οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ. Όχι να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και να αφήνουν τον Αλαφούζο να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Τα βαριά συμβόλαια των Λέτο και Τοτσέ έγιναν επί εποχής πολυμετοχικότητας. Χωρίς να έχω τίποτα με τους συγκεκριμένους παίκτες , που προσέφεραν πολλά στον Παναθηναικό , καλό θα ήταν οι πληρωμές των συμβολαίων τους να γίνονταν από τους τότε ιθύνοντες της ΠΑΕ.

    Διαφορετικά να κάνουν μόκο , να μην βάζουν τους παατρεχάμενους να ασκούν κριτική και να αφήσουν τον Αλαφούζο να διοικήσει όπως αυτός γουστάρει , εφόσον με τις ενέργειες που κάνει , -μία εκ των οποίων και η συμφωνία με τη ΝΟΒΑ- , συμβάλουν στην οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ.

    Και κάτι άλλο , που καλόν είναι να το έχουν υπόψην τους όσοι γράφουν: Τώρα , ο Παναθηναικός δεν είναι το κλωτσοσκούφι που ήταν πριν 2 χρόνια., όταν ο κάθε Μπέος εξευτέλιζε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναικός. Επίσης η ομάδα έχει έδρα , το γήπεδο Απόστολος Νικολαίδης και έχει ως νέο προπονητικό κέντρο το Γεώργιος Καλαφάτης που είναι περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου.

    Στοχεία , που δείχνουν ότι ο σύλλογος έχει νοικοκυρευθεί και βαδίζει με ταχείς ρυθμούς στο δρόμο της επανόδου στην κορυφή. Ο πρωταθλητισμός δεν είναι πάντα θέμα οικονομικό , δηλαδή όπιοιος βάζει τα περισσότερα λεφτά , παίρνει και το πρωτάθλημα. Πολλές φορές πραγματοποιείται μέσω μεθοδικής δουλειάς από τις Ακαδημίες της ομάδας και την προσήλωση των παικτών στο ομαδικό πνεύμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο Τοτσε ηρθε μετα το τελος της πολυμετοχικοτητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε TsoKaiLo είσαι σωστός. Η αναφορά που έκανα ήταν γενική , αλλά ο συγκεκριμένος παρατρεχάμενος που έγραψε αυτά που έγραψε , ξέρεις ποιον υποστηρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μέχρι στιγμής δεν υπαρχει πρόβλημα με τα υπάρχοντα συμβόλαια;
    και το θέμα με τα χρωστούμενα στην πρώην ομάδα του Ατζαγκούν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 6 χρόνια(4 πτυχίο + 2 μδε) στο πανεπιστήμιο και πρώτη φορά γελάω τόσο με μία οικονομική άποψη σαν τη δική σου. Ο Γκόντζος αν και ήταν με την οικογένεια πλέον το έχει γυρίσει και μάλιστα με στροφή 180 μοιρών, αλλά αυτό είναι δικό του πρόβλημα.

    Αφού ο Αλαφούζος δεν μας ενημέρωσε για τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ εσύ πως γνωρίζεις τι χρωστάει(σε Πανιώνιο για το Απήλιο(;), σε παίκτες, προπονητές και πρόστιμα) και τι θα πάρει άμεσα; Εκτός αν είσαι υπάλληλος της ΠΑΕ ή του Αλαφούζου οπότε έχεις inside info. Είσαι;

    Εσύ δηλαδή, giorgos2013,θέλεις να μου πεις πως θα μου χαρίσεις ένα σπίτι, ένα εξοχικό και δύο αυτοκίνητα αλλά θα χρωστάς και κάποια ποσά για όλα αυτά. Εγώ θα τα αποδεχτώ μιας και η αξία τους θα είναι πολλαπλάσια των χρεών και μετά θα σου ζητήσω να πληρώσεις τα χρέη. Θα δεχτείς; Αν δεχτείς τότε να σε γνωρίσω για να αρχίσουμε τις συναλλαγές. Αν όχι τότε αυτοαναιρείσαι.


    Και επειδή γελάω με την άγνοια που έχεις από μαθηματικά να σε ενημερώσω πως 31-17=14βαθμοί διαφορά από την κορυφή και 17-7=10βαθμοί διαφορά από την τελευταία Βέροια. Αυτό το νοικοκύρεμα και την επιστροφή στην κορυφή με αυτόν τον τρόπο πρώτη φορά το βλέπω εκτός και αν πάλι το 14 είναι μικρότερο από το 10.


    Τα υπόλοιπα για τα περιουσιακά στοιχεία(χωρίς να έχουμε δει τίτλους ιδιοκτησίας και σε ποιον ανήκουν) και για εκμετάλλευση των ακαδημιών όταν μέχρι σήμερα μόνο ξεπουλάει δεν τα σχολιάζω, αρνούμαι.
    BTK(Billy the Kid as BTK)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου