Είναι λυπηρό



Πόσοι αστυνομικοί χρησημοποίηθηκαν σήμερα; 2.000; Τέλος πάντων όλο το σώμα βρισκόταν επί ποδός για την σημερινή αναμέτρηση. Μπάτσοι όλων των ειδικοτήτων, κλούβες, μηχανές, ελικόπτερα, μέχρι και το γνωστό τους βυτιοφόρο φέρανε..


Εντάξει, ήταν και η ομάδα του Βαγγέλα που έπρεπε να ευαισθητοποιηθεί οπότε έδειξαν και υπερβάλλοντα ζήλο.

Το θεμα όμως είναι άλλο.

Καταρχάς η αστυνομία σήμερα ήταν κάτι παραπάνω από οργανωμένη δείχνοντας πως όταν θέλει μπορεί να μην ανοίξει μύτη.

Όμως σήμερα αν πήγαινες στο γήπεδο, ένιωθες πως πας σε πόλεμο. Τρεις ζώνες ασφαλείας από την Αλεξάνδρας και όσο πιο κοντά στο γήπεδο ήσουν, τόσο και πιο περικυκλωμένος απο κλούβες ήσουν. Όπου κι αν κοίταγες έβλεπες μπάτσους. Μα όπου κι αν κοίταγες όμως.

Έμπαινες μέσα στο πέταλο και ένιωθες σαν ζώο που σε έχουν μαντρωμένο με δίχτυα. Μέσα στο γήπεδο παντού μπάτσοι σε κάθε γωνία. Στην 9,10,11 μπάτσοι όρθιοι που ανάγκαζαν και τους φιλάθλους να είναι όρθιοι για να μπορούν να δουν το ματς.

Προσέξτε δεν λέω πως κακώς υπήρχε τόση έντονη αστυνομική παρουσία, αφού πλέον τα πράγματα έχουν αγριέψει και αυτό το ξέρουν μέχρι και οι πέτρες. Αλλά ρε μάγκες έχει παραγίνει το κακό.

Είναι για λύπηση η όλη φάση και όποιος λέει το αντίθετο ή κοροϊδεύει τον εαυτό του ή έχει αλλιώς στο μυαλό του την έννοια του "νορμάλ".

Σχόλια