Διαφορά επιπέδου εντός κι εκτός παρκέ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ 74-50



Τα κορίτσια της Σαμαντούρα δεν παίζονται και παίρνουν την μια νίκη μετά την άλλη και η ατμόσφαιρα στον Τάφο απλά δεν υπάρχει. Για πλάκα τον Πάοκ στον τιγκαρισμένο Τάφο και τώρα σιγά-σιγά η ομάδα πρέπει να φανεί έτοιμη για μια σειρά από δύσκολα παιχνίδια.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του ματς:


Η Γιασεμή Σαμαντούρα ξεκίνησε το παιχνίδι με τις Καλέντζου, Μαγκλάρα, Γέμελος, Κοσμά και Ντέλβα.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν ένας άτυπος διαγωνισμός τριπόντων ανάμεσα στις δύο ομάδες. Με τον Παναθηναϊκό να βρίσκει λύσεις με τις Γέμελος και Δίελα και τον ΠΑΟΚ να κρατιέται κοντά στο σκορ. Το Τριφύλλι όμως έδειχνε πως ήταν ανώτερο.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο όπου οι πράσινες άρχισαν να μεγαλώνουν τη διαφορά. Το Τριφύλλι έπαιρνε ρυθμό από την άμυνά του και στην επίθεση είχε σωστές επιλογές στις περισσότερες φορές. Κάπως έτσι η διαφορά ξεπέρασε γρήγορα τους δέκα πόντους.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς με όλες τις πράσινες να βρίσκουν το δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι και τη Γιασεμή Σαμαντούρα να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες της. Η διαφορά ανέβηκε πάνω από τους 20 παρά τις αλλαγές που έκανε η κόουτς του Τριφυλλιού και είναι χαρακτηριστικό πως και οι 12 παίκτριες σκόραραν.

Το τελικό 74-50 αντικατοπτρίζει τη διαφορά των δύο ομάδων αφού ο Παναθηναϊκός είναι σαφέστατα ανώτερος. Κορυφαία για τις πράσινες η Τζάκι Γέμελος που τα έκανε όλα σε άμυνα και επίθεση.

Τα δεκάλεπτα: 22-17, 41-27, 60-41, 74-50

Παναθηναϊκός (Σαμαντούρα): Μαγκλάρα 2, Καλέντζου 6 (2), Γέμελος 22 (5), Κοσμά 2, Ντέλβα 9, Δίελα 10 (2), Σλούκα 8 (2), Καβάσιλα 5, Χριστινάκη 2, Χρονοπούλου 5, Θεολόγου 1, Πριόνα 2

Σχόλια