Δεν σταματάει το τρένο

IΚΑΡΟΣ ΚΑΛΙΘΕΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 58-76



Ακόμη και σε άσχημες μέρες, τα κορίτσια της Σαμαντούρα βρίσκουν τον τρόπο να επανέρχονται στο ματς και να παίρνουν την νίκη. Έτσι έγινε και σήμερα με τον Ίκαρο Καλλιθέας να αποτελεί το πέμπτο κατά σειρά θύμα των πρωταθλητριών.

Σιγά-σιγά πλησιάζουν και τα διαδοχικά ντέρμπι, με την ομάδα να καλείται να αποδείξει πως φέτος είναι το φαβορί για το νταμπλ.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του ματς από το Leoforos:


Για 20 λεπτά ο Παναθηναϊκό ήταν η σκιά του εαυτού, με τις παίκτριες της Γιασεμής Σαμαντούρα να μην δείχνουν το συνηθισμένο καλό τους πρόσωπο... Ως αποτέλεσμα, ο Ίκαρος να είναι μπροστά στο σκορ σε όλο το πρώτο μέρος. Με την έναρξη της επανάληψης όμως το «τριφύλλι» συνήλθε και έφτασε σε μια άνετη νίκη με 58-76...

Στο πρώτο δεκάλεπτο, αν και έγινε γρήγορα το 0-5, η συνέχεια δεν ήταν ίδια με τον Ίκαρο να παίρνει το προβάδισμα και να αυξάνει την διαφορά... Κάπως έτσι και με τον Παναθηναϊκό να παίρνει σκορ σχεδόν μόνο από την Ντέλβα, το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με την ομάδα της Καλλιθέας μπροστά στο σκορ με 22-18.

Η ίδια εικόνα όμως συνεχίστηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο... Με τις γηπεδούχες να εκμεταλλεύονται την κακή εμφάνιση του «τριφυλλιού» μέχρι εκείνη την στιγμή και να καταφέρνουν να πάρουν διαφορά μέχρι και με πέντε πόντους, όταν προηγήθηκαν με 31-26. Από εκεί και πέρα όμως, οι «πράσινες» άρχισαν να παρουσιάζουν ένα διαφορετικό πρόσωπο και κατάφεραν με επί μέρους σκορ 3-5 να πάνε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ με -2 (34-32).

Με την έναρξη της επανάληψης όμως, οι «πράσινες» ήταν αποφασισμένες να τελειώσουν το παιχνίδι και να μην δώσουν το δικαίωμα στον Ίκαρο να πιστέψει ακόμα περισσότερο ότι μπορεί να πάρει κάτι από αυτό... Η Ντέλβα και πάλι δεν έχανε σχεδόν τίποτα και έτσι στο 24' για πρώτη φορά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, ο Παναθηναϊκός πήρε και πάλι το προβάδισμα με 42-43. Τα κορίτσια της Σαμαντούρα, είχαν πατήσει για τα καλά γκάζι όμως και δεν σταμάτησαν, φτάνοντας στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου μπροστά με 47-51.

Η τελευταία περίοδος ήταν και η καλύτερη για το «τριφύλλι»... Αυτό γιατί, οι πρωταθλήτριες έπαιξαν ακριβώς αυτό που ξέρουν και κατάφεραν να φτάσουν την διαφορά μέχρι και στο +20 (50-70) και ουσιαστικά κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι... Ο Ίκαρος κατάφερε με ένα 6-0 να μειώσει σε 56-70 και τελικά να γνωρίζει την ήττα με 58-76 από τα κορίτσια του Παναθηναϊκού που συνέχισαν να πηγαίνουν... τρένο στην πορεία για ακόμα ένα πρωτάθλημα!

Τα δεκάλεπτα: 22-18, 34-32, 47-51, 58-76

Σχόλια

  1. Δεν υπάρχει σοβαρή ποινή στον στόλο εδώ και πολλά χρόνια. Δεν έχει καταδικαστεί ποτέ και για τίποτα. Και φαντάσου οι προκλήσεις και η παραβατικότητά του είναι τόσο φανερές που κάνουν μπαμ, σαν φούρνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ μαζί σου 100%. Δεν υπάρχει ισονομία. Την απόφαση ελήφθην από την Δευτεροβάθμια επιτροπή της Σούπερ Λίγκας , που όπως όλοι γνωρίζουμε , αποτελείται , πλειοψηφικά από ομάδες που έχουν 4~5 δανεικούς παίκτες από τον Ολυμπιακό. Επομένως , οι υπάλληλοι του συγκεκριμμένου συναιτερισμού , υπακούουν πιστά στις εντολές του μεγάλου αφεντικού. Δυστυχώς , αυτά είναι φαινόμενα μάφιας , που δεν ξέρει κανείς που θα οδηγήσουν και η Πολιτεία οφείλει , να λάβει αμέσως μέτρα , ώστε να επιβάλλει το δίκαιο , για να μην γίνει το πρωτάθλημα ζούγκλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για διαβαστε λιγο το παρακατω
    Κάποιος τηλεφώνησε σε Μάνταλο και παρατηρητή μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να «κάψουν» τον Παναθηναϊκό (ΠΡΑΣΙΝΗ)

    επισης εχει γραφτει και στο σεντρα οτι καποιος ειπε στον μανταλο οτι η εκθεση της αστυνομιας καιει τον παναθηναικο με σκοπο να τον επηρεασει στη δικια του εκθεση , ενω η αληθεια ειναι οτι η εκθεση της δεν γραφει τιποτα


    αυτες ειναι σοβαρες καταγγελιες που δυστυχως περασαν αβαβα απο τη διοικηση που φανηκε κατωτερη των περιστασεων να μας προστατευσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ότι δεν υπάρχει ισονομία εδω και σχεδον δύο δεκαετίες το ξέρουν ακομα και οι πέτρες! Εννοειται οτι μας την εχουν στημενη, αλλα εχουμε και εμεις καποιους ηλιθιους που δινουν πατηματα... Το ξερω οτι ισως καποιοι με κραξετε, αλλα η ποινη της μιας αγωνιστικης ειναι δικαια! ΑΔΙΚΟ ειναι και ηταν που ο γαυρος δεν εφαγε 10 οταν αξιζε να τις φαει!!! Και δεν ηταν μονο το Κατσουρανειο ντερμπι στο Καραισκακη. Ριζουπολη και Νεα Σμυρνη που βαραγανε κατι μεσηλικες μου ερχονται πολυ προχειρα στο μυαλο. Μιλαμε τωρα για τα χοντρα σκηνικα... Αμα κατσουμε να βρουμε περιπτωσεις που αξιζε να φαει μια δυο αγωνιστικες και δεν εφαγε τιποτα, τοτε θα ξημερωσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου