ΜΗΝ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ! Τον Παναθηναϊκό, την Λεωφόρο και τα μάτια μας!!

Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΑΤΣ.

ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ



Oι ώρες για το ματς με τον γαύρο όλο και λιγοστεύουν. Θα ήθελα να γράψω ένα σωστό κείμενο με αρχή μέση κα τέλος αλλά δεν παίζει κάτι τέτοιο με τίποτα. Όπως κάθε οπαδός έτσι και μενα οι σφυγμοί μου ανεβαίνουν επικίνδυνα πολύ όσο πλησιάζει η ώρα του ντέρμπι. Είναι στάνταρ πράγματα αυτά. Οπότε το να γράψω κάτι με μια λογική συνέχεια είναι αδύνατον. Μου σκάνε εικόνες από το παρελθόν, συναισθήματα και φωνές που δεν με αφήνουν σε ησυχία. Το μόνο που θέλω είναι να βρεθώ μέσα στον ναό. Τίποτα άλλο.

ΌΜΩΣ...

Θεωρώ υποχρέωση μου από την στιγμή που σε αυτό το blog με διαβάζουν και 5-10 άτομα να προσπαθήσω να βγάλω ένα ρεζουμέ και μια ουσία που στην πραγματικότητα είναι παράκληση για το ματς με τον γαύρο. Θα σας τα πετάω με ατάκες. Νιώστε τες μάγκες. Μόνο αυτό.

Το εν κατακλείδι όλων αυτών είναι ένα:


ΜΗΝ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ. ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΕΦΤΩΝΤΑΣ ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ.


** Πρέπει ο καθένας που θα σκάσει στο ματς μέσα του να είναι σίγουρος πως αγαπάει περισσότερο τον Παναθηναϊκό από το να μισεί τον Ολυμπιακό. Αν ισχύει τότε δεν θα μπει στην διαδικασία να κανεί μαλακωδώς μπάχαλα που θα ζημιώσουν τον ίδιο τον Σύλλογο.

** Για να επιστρέψουμε στην Λεωφόρο έγινε ολόκληρη μάχη. Για ποιο λόγο να τα γαμήσουμε όλα και στο τέλος να κινδυνεύσουμε να μας την βγάλουν ακατάλληλη και επικίνδυνη για διεξαγωγή αγώνων; Τόσο απίθανο το θεωρείται αυτό το σενάριο;; Τόσο απίθανο θεωρείται να έχουν στο μυαλό τους αυτήν την εξέλιξη αστυνομίες γαύροι και σούπερ κλίκες; Θα αισθάνεστε υπερήφανοι μετά αν γίνει κάτι τέτοιο;

** Είμαστε Παναθηναϊκοί και διαφέρουμε. Ωραίο ακούγεται αλλά δύσκολο στην πράξη. Όταν λέμε διαφέρουμε, το ενοούμε. Είμαστε άλλη ράτσα. Δεν θέλουμε να παίρνουμε σικέ ματς. Απλά να παίζονται τα ματς στα ίσια. Κι αν ο γαύρος είναι καλύτερος από εμάς και πάρει την νίκη, τι πρέπει να γίνει; Να τους σκοτώσουμε; Θέλει μαγκιά να αποδέχεσαι την ανωτερώτητα του άλλου. Να παίξουμε στο ματς στα ίσια κι αν είμαστε καλύτεροι ας κερδίσουμε. Δεν θα το κάνουμε Ριζούπολη για να εκβιάσουμε σφυρίγματα. Αυτά είναι για άλλους..

** Δεν θέλω να ξαναπάω Λεωφόρο το...2014 και να φάω κεκλεισμένων. Εγώ ζω για την μαγεία της Λεωφόρου. Δεν θέλω να ξεκαυλώσω εις βάρος της ομάδας μου στο ματς με τον γαύρο. Δεν πατάω μόνο στα ματς με τον γαύρο για να μην με ενδιαφέρει αν θα παίξω κεκλεισμένων τα ματς με Πας και Ξάνθη που έρχονται μετά. Θέλω να είμαι μέσα στην Λεωφόρο!

** Οπαδός είναι αυτός που υποστηρίζει την ομάδα του και την σπρώχνει προς την νίκη. Όχι αυτός που κάνει μπάχαλα εις βάρος της ομάδας του σαν πρόβατο. Οπαδός είναι η φωνή και όχι τα στυλό.

**Η Λεωφόρος είναι η έδρα μας. Γιατί να ευνουχιστούμε μόνοι μας; Όλοι οι αντίπαλοι λένε για την δύναμη της έδρας. Οι γαύροι μας πετυχαίνουν στην χειρότερη μας φάση και φοβούνται την Λεωφόρο από μόνη της. Γιατί να τιμωρήσουμε εμείς την ομάδα μας;

** Ποδόσφαιρο είναι και μπορεί να χάσουμε. Πρέπει αυτό να σημαίνει και έναυσμα για κάψουμε τα πάντα και να επιτεθούμε στους γαύρους παίκτες; Ξαναλέω... αυτό δεν είναι μαγκιά και έτσι είμαστε το ίδιο πρόβατα με όλους τους υπόλοιπους.

** Έχεις νεύρα και θες να πας ενάντια στο σύστημα που γαμάει τον Παναθηναϊκό; Πιστεύεις πως με το να τα γαμήσεις όλα θα σώσεις τον Σύλλογο; Πρόσεξε γιατί το μόνο που μπορεί να καταφέρεις θα ναι να τον γαμήσεις κι άλλο τον Παναθηναϊκό με τις μαλακίες σου.

**Πάει να βαρέσει κόρνερ γαύρος, του πετάας μπουκάλι, τον πετυχαίνει. Πανικός... μετά φεύγουν κι άλλα. Μπαίνουν στα αποδυτήρια. Μαζί και ο διαιτητής. Διακοπή αγώνα. Τι κατάφερες; Έτσι αγαπάς τον Παναθηναϊκό;

** Κάνουν προθέρμανση οι γαύροι και οπλίζεις το στυλό. Τον πετυχαίνεις. Πάνε μέσα. Διακοπή αγώνα και γεια σας με -3 βαθμούς χωρίς να αφήσεις την ομάδα σου να αγωνιστεί. Έτσι αγαπάς τον Σύλλογο;

** Οι γαύροι οι κότες οι ψευτόμαγκες που πάλι δεν άφησαν να λήξει ο τελικός στο σεφ. Αν κάνεις ακριβώς τα ίδια, σε τι θα διαφέρεις από την κότα και τον ψευτόμαγκα γαύρο;


ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΗΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ.

Σχόλια

  1. Τάσος Γ.1/11/13 4:10 μ.μ.

    Απόλυτα σύμφωνος με ότι γράφεις.αυτά που έγραψα κι εγώ στο χθεσινό μου κείμενο.Μόνο φωνή και παλμό,όλα τα άλλα θα είναι ει; βάρος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηλίας Π.1/11/13 4:45 μ.μ.

    Ωραία τα λέτε παιδία, ευχομαι μέσα απο τη καρδία μου να μην υπάρξει το παραμικρό και αν χάσουμε να το δεχτούμε...ΑΛΛΑ πάντα σε όλα τα παιχνίδια υπάρχει ένα μίγμα ανθρώπων οι οποίο είναι 1. Οι ηλίθιοι ( πετάω το μπουκάλι και χέρομαι ). 2. Οι 'οπαδοί' των ντέρμπι οι οποίοι έρχονται μόνο σε αυτό το παιχνίδι χωρίς να τους ενδιαφέρουν τα επόμενα και η θέση στη βαθμόλογια, οπότε δεν τους ενδιαφέρει και η πιθανή τιμώρια. 3. Οι άνθρωποι που ζούν με τη βία είτε αυτή ειναι στο γήπεδο είτε στους δρόμους είτε οπουδήποτε, βλέπουν παντού εχθρούς. 4. Οι προβοκάτορες ( το απο που προέρχονται και που σκοπέυουν, μπορεί ο καθένας απο εμάς να βάλει τις δικές του παραμέτρους, κατα πάσα πιθανότητα θα πέσει μέσα). 5. Οι αδικημένοι, που στο κομμάτι που λέγεται Ελληνικό ποδόσφαιρό είμαστε όλοι εμείς που θα είμαστε άυριο στο ΝΑΟ, μία εξόφθαλμη αδικία και ίσως ξεφύγουμε και εμέις. 6. Όλο το σύστημα που αύριο θα μάς την έχει στημμένη απο παντόυ. 7. Η αστυνομία η οποία είναι γνωστό οτι προσπαθεί να διωχετεύση τη κοινωνική βία στα γήπεδα. Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με μία πιθανή ήττα αύριο στο ναό πραγματικά μας κάνουν να είμαστε αρκετά φοβισμένοι για την ομάδα μας απο τη Κυρικη το πρώι και μετα. Όπότε εύχομαι μέσα απο τη καρδία μου να μη γίνει το παραμικρό γιατι εγώ και καποίοι άλλοι θέλουμε να πάμε και με τον ΠΑΣ και με τον αποιοδήποτε που δεν φοραει κόκκινα και μόνο. Η ομάδα είναι αυτή η οποία με την αποδοσή της, με την ψυχή της και με την καρδία της θα παρασύρει το κόσμο στη συμπερηιφόρα που θέλουμε όλοι. ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!! Η νίκη δεν θα είναι μονο ενάντια στον Ολυμπιακό θα έιναι σε όλο το σύστημα, στη σουπερ κλικα στα κατακκοκινα ραδιόφωνα. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ ΔΙΕΛΥΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ. ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΜΙΚΡΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάγκες πολύ προσοχή στο γήπεδο αύριο. Ίσως αυτό που έγινε με την Χρήση αυγή απόψε να μην έγινε τυχαία παραμονή του ντέρμπι! ΠΡΟΣΟΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kostas Antoniu2/11/13 7:41 π.μ.

    Η ξεφτίλα των gayρων σε όλο της το μεγαλείο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όχι δάκρυα για αυτή την ομάδα , ενωμένοι και συσπειρωμένοι όλοι μάγκες .


    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε μπαγάσα, μετρηθήκαμε και βρεθήκαμε περισσότεροι ρομαντικοί από όσους νόμιζα. Χαρά μας που είσαι Παναθηναϊκός και τιμάς τον Σύλλογο και το έμβλημα.
    Πιασμένοι χέρι όλοι εμείς, προχωρούμε με τους 20άχρονους της ομάδας για την αναγέννηση τού μεγαλύτερου Συλλόγου που γέννησε ο τόπος αυτός.
    υγ: Όχι έτσι.... Στον πάτο σας μουνάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kostas Antoniu3/11/13 1:14 π.μ.

    Μα τι αξία έχει το όνειρο χωρίς μικρές νοθείες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παλι ξεφυγαν οι πουτανες οι απογονοι γιατι παρολη την υπεροχη μας ειχαμε θεματα στην τελικη προσπαθεια
    συνεχιζουμε με το κεφαλι ψηλα και οπου μας βγαλει
    μονο ο κοσμος και οι παιχτες εμειναν σε αυτην την μεγαλη ομαδα κατι το οποιο εχουν αντιληφθει και οι 2 πλευρες γιαυτο και η φετινη συσπειρωση


    επομενο ματς στο κλεανθης μπομπονεριδης , τιποτα λιγοτερο απο τους 3 βαθμους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχεις δίκιο ρε φίλε , αλλά δεν είναι όλα για το ίντερνετ . Πες τα σε παιδιά από το κλαμπ σου αν ανήκεις , ή γενικά σε γνωστές φάτσες . Με το να το γράφεις δημόσια σε blog αλλάζει κάτι ; Προφανώς και όχι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κατα τα αλλα ολοι θα πληρωνουν εισητηριο..πληρωστε οι παλαιμαχοι..και οι αλλοι .. κοροιδια..
    Εισαι σωστος παντως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Mπράβο για την προσπαθεια.. Η ομάδα στάθηκε σε γενικές γραμμές καλά και ηταν ατυχη να δεχτει γκολ απο μια αδράνεια στην άμυνα . Τα παιδιά προσπαθήσαν όσο μπορούν και παίξαν με πάθος.


    Απο εκει και πέρα..


    ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ? ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΚΡΥΝΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΣΤΑ 2-3 βασικά αθληματα με εξαιρεση το μπάσκετ..εχουμε φτάσει να λέμε μπράβο για την προσπάθεια και δε πειραζει και για πρωταθλητισμο ουτε με σφαιρες.. Και δε φταίνε τα παιδια που ειναι αυτη τη στιγμη στην ομαδα αυτοι δινουν το 100 % . Αυτοι που φταινε ειναι οι καρεκλοκενταυροι δε μπορουν να δωσουν το κατι παραπάνω..


    Να φυγουνε επιτελους να ανασάνουμε ! Θελω να βλεπω τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ στην ΕΥΡΩΠΗ να κερδιζει ΟΜΑΔΑΡΕΣ θελω να βλεπω παιχταραδες και να ρημαζω τις μικρες ομάδες..ΘΕΛΩ ΤΙΤΛΟΥΣ...
    ΘΕΛΩ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ..ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΝΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ..
    ΘΕΛΩ ΣΩΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ και κανεναν ..στρατο του χ ψ προεδρου..που θα πεταει κροτιδες θα τα σπαει θα λειτουργει σαν ζωο



    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καταρχήν να πούμε ένα μπράβο στην διοίκηση , που με τις συνεχείς ανακοινώσεις στον Τύπο και τα μέτρα τήρησης της τάξης (ήταν πολύ αυστηρά) κράτησε την συμπεριφορά των φιλάθλων και των φανατικών σε ευπρεπή όρια. Έγιναν κάποιες ρίψεις φωτοβολίδων , που δεν επηρέασαν την έκβαση του αγώνα. Εξάλλου οι δηλώσεις του Μώραλη , άσχετα με το τι πιστεύει ο καθένας για αυτόν , ήταν πολύ θετικές για την γενικότερη συμπεριφορά της ΠΑΕ αλλά και του κόσμου. Συνεπώς , κρατήθηκε αλώβητη η Λεωφόρος μας , μιας και σαν έδρα θα είναι πολύ σημαντική στα επόμενα ματς.

    Σε αυτό το ματς δεν πήγα στο γήπεδο , λόγο δουλειάς. Παρακολούθησα τα στιγμιότυπα του αγώνα από το Youtube και διάβασα τα άρθρα των περισσότερων αθλητικών συντακτών.

    Διαπίστωσα , σχεδόν σε όλους , πέραν του γλειψίματος προς τον Μήτρογλου , για το γκολ που μας έβαλε , μια πολύ θετική αύρα για την νεανική ομάδα του Παναθηναϊκού. Όλοι , θεωρούν ηθικό νικητή τον Παναθηναϊκό γιατί δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες και είχε μεγαλύτερη κατοχή μπάλας. Αυτή είναι και η δική μου άποψη Πρες: φτιάχνεται μια πολύ καλή ομάδα , που με την στήριξη του κόσμου και της διοίκησης κάποια στιγμή θα γίνει πρωταθλήτρια.

    Για φέτος το ταβάνι αυτής της ομάδας είναι η 3η θέση , αν και σήμερα απέδειξε ότι μπορεί και παραπάνω. Η φοβία του ΟΣΦΠ για το ματς , οι γελοιότητες του γέροντα κ. Σάββα Θεοδωρίδη ότι οι τουαλέτες της Λεωφόρου μυρίζουν , οι δηλώσεις Καραπαπά περί ζούγκλας και η δαμόκλειος σπάθη των καθωσπρεπών δημοσιογράφων του Σέντραγκολ που ψάχνουν και την τελευταία φωτοβολίδα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου , υποδηλώνουν τον τρόμο τους για την αναγέννηση του Παναθηναϊκού.

    Σε αυτό συνηγορούν και οι δηλώσεις των παικτών του ΟΣΦΠ , ότι θα νικήσουν Μπενφίκα και ΠΑΟΚ , αλλά και η υποδοχή που τους επιφύλαξαν οι οπαδοί τους στο Ρέντη. Ο Παναθηναϊκός ήταν ο κορυφή της δυσκολίας τους , εφόσον πέρασαν αυτό το εμπόδιο , τα υπόλοιπα είναι μειράκια.



    Συνεπώς να έχουμε την λογική να είμαστε ενωμένοι: ΠΑΕ , κόσμος , Ερασιτέχνης και ΚΑΕ. Όσο κόσμος και ομάδα γίνονται ένα και υπάρχει υποστήριξη παντού , θα υπερνικήσουμε πολλές δυσκολίες , όπως τα χρέη ώστε του χρόνου να μην υπάρχουν.



    Από αυτό το σάιτ επέμενα πολλά χρόνια και επιμένω: Η Λεωφόρος από κλοτσοσκούφια που ήμασταν στο ΟΑΚΑ , θα μας κάνει πρωταθλητές. Πρέπει να την κρατήσουμε ανοικτή , να αποφύγουμε τις προκλήσεις και την προσπάθεια κύκλων να την μειώσουν και να την παρουσιάσουν ως ζούγκλα. Ο ΟΣΦΠ φοβάται τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο , γιατί είναι ενωμένος και δυνατός.



    Ας διορθώσει ο προπονητής τα όποια λάθη βρήκε στο ματς για να πάμε στην συνέχεια στον επόμενο αγώνα. Επιμένω πως το σημαντικό είναι να κερδίσουμε τον πόλεμο και ας χάσουμε και μια μάχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βαγγέλη έτσι όπως το γράφεις νιώθω ότι πιστεύεις πως ο Αλαφούζος κρατάει έρμαιο τον Παναθηναϊκό και δεν τον δίνει σε αγοραστές.


    Ε δεν ισχύει πως να το κάνουμε; Απλά δεν υπάρχει κανείς να βάλει λεφτά στον Σύλλογο. Αν υπήρχε τον έπαιρνε νύχτα τον Παναθηναϊκό και το ξέρουμε πολύ καλά όλοι μας αυτό.


    Οπότε στηρίζουμε ό,τι έχουμε και κάνουμε κριτικά στα λάθη του όπως και του αναγνωρίζουμε τα θετικά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προσωπικα με τιποτα δε προκειται να στηριξω αυτη την διοικηση μετα τα οσα εχω δει απο τη στιγμη που αναλαβανε. Φανταζομαι το εχεις καταλαβει τοσο καιρο αλλωστε εχω εκφρασει επαρκως τις αντιρρησεις μου με επιχειρηματα και δε χρειαζεται να τα επαναλαβω.. Τα παιδια ειδικα τα νεα τα στηριζω απεριοριστα οσο μπορω και το εχω δηλωσει απεριφραστα και πολλακις οτι η καλυτερη λυση ειναι να στηριχτει η ομαδα σε αυτα τα παιδια..


    Απο εκει και περα ο Αλαφουζος και η σημερινη διοικηση δεν ειναι μονο οτι εχουνε βαλτωσει και παγιωσει τον Παναθηναικο εκτος Ευρωπης και τον εχουνε ριξει στη χαμηλοτερη θεση τουλαχιστον της 15 ..

    -δεν ειναι μονο οτι οι προσφυγες ξεφυτρωνουν σαν τα μανιτάρια κατι που σημαινει οτι δε πληρωναν τους παιχτες που οι ιδιοι φερανε στην ομαδα..
    -δεν ειναι μονο οτι δε ξερουμε τι μελλει γεννεσθαι με το αν θα πληρωθουν και οι τωρινοι αλλα πανω απο ολα δεν υπαρχει κανενα πρακτικο εχεγγυο οτι στα οικονομικα θα ξεφυγουμε απο την μεγγενη..

    Σε αντιθεση με τις πρακτικες της σημερινης διοικησης και με τα χαμενα εσοδα απο την Ευρωπη βουλιάζουμε όλο και περισσότερο οικονομικά αλλα και αγωνιστικά γιατι δεν ειμαστε ανταγωνιστικοι για να διεκδικησουμε το πρωταθλημα..ουτε και την Ευρωπη βασιμα αφου η Ουεφα μας πεταξε απο εξω .



    Συνοπτικα αυτά.. γιατι μπορώ να γράψω σελιδες..
    Λοιπον το κλου ειναι το εξης.. δεν υπαρχει εχεγγυο για κατι καλυτερο βαση πεπραγμενων της διοικησης οποτε δεν υπαρχει λογος στηριξης .



    Για το αλλο που αναφερεις ειμαι πεπεισμενος οτι οπως βρεθηκε ο Αλαφουζος απο το πουθενα θα βρεθει και ο επομενος..Πρεπει να προχωρησουμε σε μια επομενη κατασταση αυτη τη δοκιμασαμε το πλανο λαικης βασης για εναν Παναθηναικο οπως τον ονειρευομαστε απλα δε νοειται να λειτουργησει στην Ελλαδα οπως το φωναζα εξ αρχης το ειδαμε και στη πραξη.. Ειδικοτερα δε οπως το λειτουργει ο Αλαφουζος ενας λογος παραπανω να μην λειτουργησει θετικα απλα να λειτουργησει ως κατι που να κραταει ισα ισα την ομαδα..


    Δεν ειναι λοιπον τοσο οτι ο Αλαφουζος κραταει ερμαιο τον Παναθηναικο ειναι οτι τον βουλιαζει και τον παγιωνει σε μια κατασταση που δεν αρμοζει για τον Παναθηναικο .. Ε αφου λοιιπον δεν αρμοζει γιατι να μενουμε σε κατι που δε μας ταιριαζει .. Απλα και μονο για τον φοβο οτι δε θα υπαρχει κατι καλυτερο.. Ε οχι .. δε το δεχομαι..


    Σου θυμιζει οτι πολυ λεγανε τα ιδια και για τον Βαρδινογιαννη οτι δεν υπαρχει καλυτερος του Βαρδινογιαννη και κτλ ..Και ειδαμε τελικα οτι εστω και για λιγο καιρο οταν υπηρχε συμνοια οτι η πολυμετοχικοτητα οσο λειτουργουσε ηταν κατι καλυτερο . Παντα υπαρχει κατι καλυτερο . Ειδικα δε οταν το ταβανι ειναι να παλευεις να μπεις πλει οφ να μη ξερεις αν θα παιξεις Ευρωπη να μην εχεις μελλον βρε παιδι μου...Απλα δε γινεται να το δεχτω να μην εχω μελλον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ με ΓΗΠΕΔΑΡΑ δε γινεται να το δεχτο..Με συγχωρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οκ δεκτόν. Το βλέπω απλά εντελώς αλλιώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είναι ένας άνεργος, άφραγκος και η μόνη του χαρά είναι ο Παναθηναϊκός. Ας του κόψουμε και το τζάμπα γήπεδο.... Και προσοχή δε λέω να γίνει το τσάμπα ο κανόνας, σε καμία περίπτωση ειδικά από τη στιγμή που η παε έχει τόσο σοβαρό οικονομικό θέμα. Αλλά το να ξεκινάμε την εσωτερική και εξωτερική εξυγίανση της ομάδας και του κόσμου, από το κόψιμο του τσάμπα σίγουρα πάμε σε λάθος δρόμο...
    Υ.Γ. Η κινδυνολογία ότι θα θρηνήσουμε θύματα κτλ κτλ που διαβάζουμε (χωρίς να το κατηγορώ) από αυτό το blog συστηματικά σε κάθε αγώνα μπάσκετ και ποδοσφαιρου που "φουσκώνουν" οι θύρες, μπορεί από ένα σωρό υποθετικές θεωρείες να έχει βάση, αλλά εμένα δεν με αγγίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εξαιρετικό κείμενο.. Συναισθηματικό και Παναθηναϊκό. Θα τραβήξουμε το κουπί μέχρι τέλους, μέχρι να ξαναδούμε μόνιμα το Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει...


    Υ.Γ. Γράψε κάτι και για τη διαιτησία που με το τρόπο του ο διαιτητής από το πρώτο λεπτό, δε σε άφηνε να περάσεις ούτε τη σέντρα. Εμένα μου θύμισε έναν προσεκτικό ευθυμιάδη χωρίς το πέναλτι...


    Υ.Γ.2 Ας γράψουμε κάτι και για το Βόλεϊ, όπου η αντίστοιχη στάση του κόσμου και η μαχητική ψυχή σε άντρες και γυναίκες, δεν είναι αρκετή για να πάρουν ούτε 1 σετ... Ο Παμβοχαϊκος που χάσαμε εντός έδρας με 0-3 στο χαλαρό και τη λέγαμε ομαδάρα, έχασε στο 40λεπτο από τη Λαμία 3-0, ούτε σε 20 πόντους σε σετ δεν έφτασε, αν αυτό σας λέει κάτι για τη συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. και επειδή δεν είμαι στα καλά μου, 8-30 τα φάουλ με κατοχή υπέρ του Παναθηναϊκού... Δηλαδή από τα 90 λεπτά, καθαρό ποδόσφαιρο θα παίχτηκε συνολικά τα 40 σχεδόν κάθε 1 λεπτό φάουλ υπέρ του οσφπ!!! Ούτε η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ δε νικούσε χθες!!! ΕΝΑΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα βγει να μιλήσει γι' αυτό ρε???? Έρχονται διαιτητές καμικάζι στο σπίτι μας και δεν λέει κανένας τίποτα, εκεί έχουμε φτάσει...
    Υ.Γ. Προφανώς και δεν περιμένω ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ να πει ότι το γκολ του μήτρογλου ξεκινάει από ΦΑΟΥΛΑΡΑ του ίδιου καθώς τραβούσε πράσινες φανέλες όπως έμπαινε στη περιοχή... ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕ ΑΥΤΟ Ε?
    Υ.Γ.2 Όπως δεν είπε ΚΑΝΕΝΑΣ ότι στο ΠΑΟ - πανθρακικός (1-2) ότι πρώτο ο κουκουλάκης δίνει πέναλτι και μετά ο επόπτης (ανύπαρκτο) οφ σαϊντ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. panathinaikakias3/11/13 10:12 π.μ.

    Καλησπέρα φιλτατε.
    Αν νομίζεις οτι με τα καπνογόνα τα χειροκροτήματα και τα συγκινιτικά συνθήματα μετά τη λήξη του μάτς θα αναγεννηθεί ο Παναθηναικός τότε συγνώμη αλλά ή στραβά είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζουμε.
    Ο σύλλογος είναι βαριά άρρωστος. Το βόλλευ αντρών δεν σώζεται δυστηχώς ούτε με την δευτέρα παρουσία...
    Το γυναικείο βόλλευ δεν έχει καμία σχέση με το τμήμα που γνωρίσαμε και έχει ξεκινήσει με 0/2. Το πόλο γιατί το κρατάμε ακόμα??? Το ίδιο και τα άλλα πάνω κάτω ερασιτεχνικά που έχουν πολλά οικονομικά προβλήματα.
    Πάμε όμως στο ποδόσφαιρο που μας νοιάζει πιο πολύ. Ο ΠΑΟ μας, με αυτό το μπάτζετ μπορούσε να βρεί πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Όπως το Σανκαρέ στην άμυνα για παράδειγμα. Και βεβαίως ενα καλό αριστερό μπάκ για να μην βλέπουμε άλλο τον Νάνο. Συνεπώς κι άλλα χρήματα χαμένα απο τον μετριότατο προς κακό προγραμματισμό. Αυτό που πστώνεται βεβαίως στην ομάδα είναι οτι βγήκαν κάποιοι πιτσιρικάδες, κάποιοι παίκτες στοιχήματα (Μπέργκ) ενώ ήρθαν ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν στο φινάλε των μεταγραφών (Λούτσο,Κλωναρίδης).
    Θετικό είναι και το οτι γυρίσαμε στη Λεωφόρο.. Το σπίτι μας που όμως αν δε το εκμεταλευτούμε σωστά θα γυρίσει μπούμερανγκ. Με το γαύρο στην ΠΑΕ περιμένουν βαρύ χρηματικό πρόστιμο και αυτό είναι το λιγότερο. Ενας θεός ξέρει τι θα συμβεί αν διακοπεί ένα ματς.
    Και κάπου εδώ τελειώνουν τα (κάπως) θετικά. Η ομάδα έχει ουσιαστικά & τυπικά σταματήσει να χρηματοδοτείται απο κάποιον παράγοντα και συνεπώς τα δύσκολα έχουν έρθει. Φυσιολογικό είναι. Χωρίς χρηματοδότηση και με τεράστιες τρύπες απο τις προηγούμενες διοικήσεις τα χρέη πνίγουν και φοβάμαι οτι και να βγούμε 5άδα φέτος θα είναι ουσιαστικά δίχως αντίκρισμα ΠΑΛΙ.
    Ο Αλαφούζος μόνο χρήματα δεν βάζει ενώ ο κόσμος που σπάει τα έπιπλα του για να τα κάνει ξύλα για το τζάκι και να ζεσταθεί δεν μπορεί να συντηρήσει ενα κλάμπ του βεληνεκούς του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.
    Και σύντομα θα γυρίσει και την πλάτη στη συμμαχία αν δεν σταματήσουν οι χουντικές πρακτικές της διοίκησης στα τικέτα.
    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είμα φίλε. Ούτε ΑΕΚτζής ούτε γαύρος ούτε παόκι. Και όλα αυτά τα λέω γιατί με πικραίνει η ομάδα μου. Με πικραίνει που το DNA αλλάζει και η νοοτροπία των ΝεοΠαναθηναικών μεταλάσσεται. Δεν είναι αυτός ο Παναθηναικός μας γαμωωωωωω!!! Δεν είναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ το να διαβάζεις οτι θα πάμε να ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ενα χινάρι απο τον γαύρο..
    Τέλοσπάντων συγνώμη που ζάλισα αλλά το θέμα είναι να καταλάβεις-ουμε οτι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ είναι βαριά λέξη και σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει στον Παναθηναικό αυτό. Σε Αναγεννησιακή περίοδο βρίσκεται η ΑΕΚ ή και ο ΠΑΟΚ.
    Εμείς είμαστε και θα είμαστε στην εντατική (στην καλύτερη περίπτωση) για καιρό ακόμα δυστηχώς. Να τα βλέπουμε ρεαλιστικά τα πράγματα, όχι πάνω στην κάβλα μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Υπάρχει ένας λόγος για να σταματήσεις και να μην το ξανακάνεις ΠΟΤΕ !!
    Να σε κάνουν ασήκωτο στο ξύλο , σαν να φορούσες κόκκινο κασκόλ !!


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. απόλυτα σωστός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Φαντάζομαι πως ξέρεις ότι δεν διαφωνούμε στα περί ανθρώπων που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα κτλ κτλ, αλλά ξέρεις ότι το 70% (μπορεί να λέω και λίγο) σκάνε για να σκάσουν στο τζάμπα.


    Δεν θεωρώ πως είναι κινδυνολογία να τίθεται θέμα για την ανθρώπινη ζωή όταν "φουσκώνουν" τόσο οι θύρες. Στο μπάσκετ η μαλακία αυτή φαίνεται πως σταμάτησε, αφού το πήρε πρέφα και ο Δημητράκης πως θα γινόταν καμιά χοντράδα καμιά μέρα. Δεν χρειάζεται να γίνει για να υπάρξει προστασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το θέμα είναι τι θέλουμε από τον Σύλλογο γενικότερα σε όλα τα αθλήματα πλην μπάσκετ. Ας βγει ο αλαφούζος και να μας πει ότι Πρωτάθλημα θα δούμε μετά από 5 χρόνια γιατί έτσι όπως το πάνε το πάνε για Χρεωκοπία.ο πάω νοσεί. Καλός άνθρωπος ο αλαφούζος αλλά δεν κάνει για ομάδα πρωταθλητισμού.αν δεν έρθει επενδυτής δύσκολα τα πράγματα και επίσης εκπέσει η ΠΑΕ τότε θα καταστρΈφει και ο Ερασιτέχνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός;; Λες χουντική μέθοδος τη Παναθηναϊκή Συμμαχία;; Μάλλον ή έχεις κοντή μνήμη ή επί Τζίγγερ θα ζούσες στο εξωτερικό... Χουντική μέθοδο είναι να σε στέλνουν στο ξενοδοχείο Ζαφόλια να πάρεις εισητήρια και να πέρνεις ΜΟΝΟ αν είσαι φακελωμένος είτε στη ΠΑΕ είτε σε συνδέσμους αρεσκείας της ΠΑΕ.. Αυτό είναι Χουντική μέθοδος, όχι να πέρνεις πιο ακριβά εισητήρια επειδή δεν είσαι σύμμαχος...


    Όσο αφορά τον Σανκαρέ που είναι παικτάρα, θα πρέπει να ξέρεις ότι πιο εύκολα παίρνεις παίκτη από τη Μπαρτσελόνα παρά από παράρτημα του γαύρου, μη πετάς όλο το δηλητήριο στην ΠΑΕ...



    Το Πόλο που αναφέρεις νίκησε σήμερα εκτός έδρας τη Γλυφάδα (9-13) αλλά από αυτά που γράφεις μάλλον θα πρέπει να το αφήσουμε στη τύχη του. Όσο αφορά το βόλεϊ, προφανώς και υπάρχει θέμα αλλά καμία ομάδα δεν έπεσε κατηγορία από τη δεύτερη αγωνιστική. Μόνο στον Παναθηναϊκό γίνονται αυτά. Κανένας δεν έπερνε το χρεωμένο βόλεϊ. Πρώτος στόχος είναι να εξυγιανθούν τα τμήματα, να μείνουν κατηγορία και μετά θα βρουν το δρόμο τους ή και νέο πρόεδρο. Εσύ θες πρωταθλήματα παντού με το καλημέρα. Ε, αυτό δεν γίνεται.



    Ο άλλος λέει να πούμε ότι για 5 χρόνια δε θα πάμε για πρωτάθλημα... Μήπως να φέρουμε εσπευσμένα και το Μαλεζάνι πίσω??? Φέτος χτίζουμε ομάδα του χρόνου τα χτυπάμε όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. panathinaikakias3/11/13 7:20 μ.μ.

    Είσαι μπερδεμένος φίλε. Και επίσης παρερμηνεύεις τα λόγια μου. Καταρχάς για το πόλο που λες και συ, το θεωρώ ανούσιο απο τη στιγμή που δεν είχαμε δημιουργήσει ποτέ τμήμα να δημιουργηθεί αυτή η ομάδα για να κάνει τί; Να χάνει 2-3 φορές το χρόνο απο τον Ολυμπιακό; Το βόλλευ δεν είναι οτι ξεκίνησε με 0/3 και αύριο λογικά 0/4, αλλά το γεγονός πως η ομάδα δεν έχει καθόλου μα καθόλου δυνατότητες.. Απολύτως τίποτα.. Μηδέν εις το πηλίκο. Πέρσι σώθηκε αν και έπεσε, καθαρά απο τύχη. Για να πέσει φέτος; Το γυναικείο βόλλευ αστα καλύτερα να πάνε, μας ξεβράκωσε η ΑΕΚ στο σπίτι μας χθές. Γενικότερα ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ είναι κάτι που με απασχολεί και προβληματίζει αλλά το θέμα μας είναι το ποδόσφαιρο.
    Για πές μου εσύ καλέ μου φίλε πρέπει να διπλωπληρώσω και τριπλοπληρώσω το τικέτο αν δεν θέλω να γραφτώ στη συμμαχία? Γιατί? Αυτό δεν είναι Παναθηναικό χαράτσι? Πες μου που διαφέρει.
    Εντάξει οι ΠΑΕ μας βλέπουν σαν πελάτες αλλά οχι και σαν ΜΑΛΑΚΕΣ,αυτό πάει πολύ. Εξάλλου ο Παναθηναικός μας είναι ιδέα θεωρώ... Οχι κι έτσι ρε Αλαφούζε! Για την οικογένεια απλά δεν σχολιάζω. Ηταν ο καρκίνος της ομάδας και ευθύνονται για πολλά απο αυτά που τραβάμε και τραβήξαμε... Οπότε τζάμπα κόπος!
    Επειδή σε βλέπω αρκετά large ως προς την κριτική στη διοίκηση να σου υπενθυμίσω πως είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ που σημαίνει οτι κάθε χρόνο χτυπάμε πρωτάθλημα. Απο τη στιγμή που αυτό ΔΕΝ συμβαίνει όλοι πρέπει να δεχτούν κριτική. Ναι,έτσι είναι. Ακόμα και ο Αλ, ο οποίος αν δεν ήταν θα είχαμε ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ (οχι απλά υποβιβαστεί) απο πέρυσι. Προσπαθεί βοηθά και ας ελπίσουμε οτι κάποια στιγμή θα βρεθεί ο άνθρωπος που θα αλλάξει σελίδα στον μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας.
    Εντελώς φιλικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν θεωρώ ούτε τη 50άρα που ζητάει η συμμαχία, ούτε την 60άρα που ζητάνε οι σύνδεσμοι τα τρελά ποσά για να δικαιολογούν τόση γκρίνια/παράπονο/οργή κτλ κτλ. Μπορείς να γίνεις μέλος για να γλυτώνεις τα χαράτσια. Και για να μη παρεξηγηθώ, δικαιολογώ τη ΠΑΕ επειδή έχει οικονομικό θέμα και καλείται να πληρώσει αμαρτίες άλλων... Ο Μελισανίδης ή ο "λεφτάς" ο Μαρινάκης αυτό που έκανε ο Αλαφού δεν υπήρχε περίπτωση να το έκαναν, π.χ. ο άλλος δεν έπερνε χρεωμένη την αεκ χρεωμένη ούτε σε 100 χρόνια. Την έριξε Ω Εθνική για να τη πάρει.


    Το μοναδικό που δεν έχει κάνει ο Αλαφού, είναι να μπορείς να γίνεις μέλος της συμμαχίας με τα μισά λεφτά αν είσαι άνεργος.


    Και με βλέπεις "large" προς τον Αλαφού ξέρεις γιατί;
    1) γιατί αν τον πετύχεις έξω από τη Λεωφόρο και του μιλήσεις θα γυρίσει να σου απαντήσει χωρίς να έχει 50 μπράβους δίπλα του
    2) γιατί πολεμάει τη παράγκα με όσες δυνάμεις έχει. Ακόμα εκκρεμούν μηνύσεις σε 15 διαιτητές από τον Παναθηναϊκό
    3) γιατί τον πολεμάει ο ολυμπιακός μέρα-νύχτα και δεν χρειάζεται να τον πολεμάμε και εμείς
    4) γιατί δήλωσε ΠΑΡΩΝ στα δύσκολα και κάνει ότι καλύτερο μπορεί τηρουμένων των αναλογιών
    5) γιατί όταν το έπαιξε τσαμπουκάς η μούμια για τη Παιανία, πήγε την επόμενη μέρα και αγόρασε το Απήλειο και την έγραψε στο Παναθηναϊκό όχι στο ονομά του
    και ένα σωρό ακόμα γιατί, γι' αυτό με βλέπεις τόσο "large" απέναντί του


    Όσο αφορά τον ερασιτέχνη εκτός από το Πόλο (που είναι λάθος η προσεγγισή σου την ώρα που ο γαύρος μικραίνει σιγά σιγά) κερδίσαμε και στο μπάσκετ γυναικών σήμερα! Τεσπά, επειδή αναρωτιέσαι για το βόλεϊ, είναι ένα άθλημα που με 2 καλές μεταγραφές το χειμώνα όχι μόνο σώζεις τη χρονιά αλλά χτυπάς και play off. Όλα θα γίνουν αφού πρώτα ξεχρεώσουν τα τμήματα του βόλεϊ γιατί χρωστάνε και αυτά και δεν υπάρχουν πολλοί Αλαφούζοι για να τα πάρουν μεσ' τα χρέη....


    Y.Γ. Όπως δεν θεωρώ ότι θα είχαμε αφανιστεί στο ποδόσφαιρο αν δεν υπήρχε Αλαφούζος. Αλλά αν δεν υπήρχε θα είχαμε τα δεκαπλάσια προβλήματα από τα σημερινά...


    Εντελώς φιλικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν στέκουν ούτε κατά διάνοια αυτά που γράφεις press. Σαν λύση του προβλήματος που προτείνεις εννοώ. Όταν αποφασίσεις ότι κάνεις διάλογο μπορώ να σου πω και τη συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τα πράγματα είναι πολύ απλά όταν υπάρχει πραγματική διάθεση από τη διοίκηση να σταματήσει το φαινόμενο κροτίδων με πιστόλι και άλλων παρόμοιων.

    Ενημερώνεται το σύμπαν ότι θα δοθεί οριστική λύση. Που σημαίνει ότι θα πληρώσουν τυχόν ένοχοι.

    Στήνονται κάμερες στο γήπεδο και σε ζωντανό χρόνο διαπιστώνεται ποιος πέταξε και τι. Επίσης αν κάποιος φοράει κουκούλα ή κράνος. Αν δεν μπορεί να γίνει σύλληψη εκείνη την ώρα, γίνεται η ταυτοπροσωπεία και ο υπαίτιος δέχεται αργότερα ή την επόμενη επίσκεψη στο σπίτι του από όργανα της τάξεως.

    Σαν πρώτη ποινή τιμωρείται με παρουσία στο οικείο αστυνομικό τμήμα κάθε φορά και 1 ώρα πριν και 1 μετά, που η ομάδα έχει αγώνα στη Λεωφόρο. Αρκούν 4 αγώνες για ξεκίνημα.

    Τη 2η φορά οι ποινή αλλάζει. Οι ποινές καθορίζονται σε συνεργασία με τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως για να είναι όλα νόμιμα και γνωστά εκ των προτέρων. Σε περίπτωση που κάποιος αρμόδιος φέρνει εμπόδια τον βγάζει η διοίκηση στο κλαρί, ώστε να ξέρουν όλοι ποιος θέλει τα χουλιγκάνια να έχουν άλλοθι στο γήπεδο.

    Υ.Γ. Αυτοί που πέταγαν τις κροτίδες την ώρα που η ομάδα βρήκε ρυθμό και ετοιμαζόταν να σκοράρει, είναι εχθροί! Και δεν αποκλείεται να δρουν με το αζημίωτο, σαν εγκάθετοι της Λιμανίσιας Σαλαμούρας. Ούτε γίνεται πρώτη φορά. Θυμάμαι πριν 4-5 χρόνια που έκαψαν τα καθίσματα όταν πάλι ο γαύρος ετοιμαζόταν - βάσει εικόνας του αγώνα - να ρουφήξει το παστέλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ορίστε είπα. Και τι απάντηση δόθηκε;


    Γι' αυτό πιστεύω ότι δεν έχεις αποφασίσει να κάνεις διάλογο press.Του μονολόγου είσαι κι' εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Στο εκτελεστικό απόσπασμα κατευθείαν. Δεν θα σε έγραφα. Μόλις έβρισκα χρόνο θα απαντούσα.


    Λοιπόν..


    πολύ ωραία και σωστά αυτά που αναφέρεις και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Και επιπροσθέτως τα θεωρώ και εφικτά. Αλλά όχι στην Ελλάδα και μοιραία και στον Παναθηναϊκό. Γιατί; Γιατί έτσι λανθασμενα είναι δομημένα τα πράγματα.


    Θα ήθελα να γίνω πιο συγκεκριμένος, αλλά δεν θα το κάνω γιατί μου αρέσει να έχω την ησυχία μου. Απλά θα σου πω ένα πράγμα. Τα κεφάλια της 13 προφανώς και ξέρουν -τουλάχιστον για τους περισσότερους- ποιοι κρατάνε τα στυλό και ποιοι έρχονται εξοπλισμένοι με..δυναμίτες. Ακόμη και να μην τους ξέρουν, τους βρίσκουν. Αλλά δεν μπορούν να τους ακουμπήσουν όλους. Γιατί; Γιατί...έτσι είναι δομημένα τα πράγματα.


    Ο Ντόκεν είπε κάτι πολύ σωστό στο ημίχρονο. Αυτά είναι μαγκιές του κώλου.


    Ε δυστυχώς η μαγκιά πλέον στις μέρες μας όπως φαίνεται είναι αυτά και η φλωριά είναι να φωνάζεις για την ομάδα σου.


    Η διοίκηση και ειδικά του Αλαφούζου ούτε για αστείο δεν μπορεί να πάρει τέτοια μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ούτε το υστερόγραφο δέχομαι ούτε το «έτσι είναι δομημένα τα πράγματα». Σέβομαι όμως ότι θέλεις την ησυχία σου και το σταματάμε.


    Αυτή η διοίκηση πολλά πράγματα δεν μπορεί να κάνει με επιτυχία. Και εμείς μπορούμε να ανησυχούμε καθημερινά για το τι θα ξημερώσει στην ΠΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ποιά διοίκηση σε ποιά ελληνική ομάδα και πότε, έκανε ποτέ κάτι με επιτυχία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. τωρα τι εχεις να πεις αδερφε? μαλλον το αρθρο ηταν οντως προφητικο και τα καλυτερα ερχονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου