Aλαφούζος: Με χαρά περιμένουμε την οικογένεια να αναλάβει!


Οι δηλώσεις του Γιάννη Αλαφούζου (1) από prasinanea

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΑΛΑΦΟΥΖΟ.

Όπως έγραψα και πριν, δεν υπήρχε περίπτωση να μην είναι θετικός στο ενδιαφέρον του Γιαννακόπουλου. Όμως μπράβο του που είναι ενωτικός και δεν αφήνει υπόνοιες και τα σχετικά, όπως προσπάθησε να δημιουργήσει θέμα η "έγκυρη" Γάτα.



Σχόλια

  1. Κατ' αρχάς δεν βγαίνει κάποιος να κάνει δηλώσεις αν δεν έχει βολιδοσκοπήσει τα "κόζια".
    Δεύτερον, αυτό το «κεραυνός έσκασε η είδηση» είναι μεγάλο ψέμα.
    Καιρό τώρα γυρόφερναν στα δημοσιογραφικά γραφεία πληροφορίες για
    επικείμενη εμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

    Γραπτό του Χελάκη, όχι πράσινου δημοσιογράφου. http://www.sportday.gr/ΑΡΘΡΟ/22198/Τα-φάρμακα-που-γιατρεύουν-πληγές

    Πρόκειται απλά για μια σιχαμερή λασπολογία από τον συνέταιρο του Προβαταθλητή. Τα δε "επιχειρήματα" που χρησιμοποιεί στο "άρθρο" είναι καταλληλότερα για διαλόγους του Θεάτρου Σκιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κλασσικη γατα ριχνει αδεια για να τα μαζεψει γεματα δημιουργωντας θεματα απο το πουθενα με σκοπο τη μιζερια τη μιρλα και την φαγωμαρα στις ταξεις των οπαδων μας


    πραγματικα ειναι μεγαλα σιχαματα δεν ειναι ομως χειροτεροι απο τους προθυμους που πιστευουν τετοιου ειδους παπατζες


    δημοσιογραφια της κατινιας και της παπατζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μιλώ εκ μέρους του Αλαφούζου. Δεν έχω καμία επαγγελματική ή συγγενική σχέση με τον Αλαφούζο. Μιλάω για την αχαριστία του κόσμου. Ο Αλαφούζος έβαλε την ομάδα σε ίσιο δρόμο και πάλεψε πολύ με τα διάφορα συμφέροντα. Δεν με νοιάζει τι θα κάνει ο Γιαννακόπουλος , μένω πιστός στην Λεωφόρο , και στο νέο προπονητικό κέντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nai tous eipe oxi o Alafouzos kai autoi oi ekatomirouxoi arabes/rwsoi/kinezoi eipan a entaksei afou mas to arni8ikes de peirazei mia alli fora.


    Pragmatika autoi pou pisteuan/pisteuoun kati teotoio 8a 8ela na ma8w ti pinoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τίποτε δεν μιλάς. Ποια αχαριστία; Έδιωξε κανένας τον Αλαφούζο; Ή μόνος του αποφάσισε - ακόμα δεν είναι σίγουρο - να παραχωρήσει την ομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε Γιώργο ο ίδιος ο Αλαφούζος έχει δηλώσει κατ'επανάληψη ότι είναι ανοιχτός σε οποιονδήποτε θέλει να έρθει να επενδύσει στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι και πέρυσι αλλά και φέτος έχει συναντηθεί με πολλούς επιφανείς Παναθηναικούς ζητώντας τους οικονομική βοήθεια.
    Θα πρέπει να περιμένουμε βέβαια την συνάντηση που θα έχουν μέσα στην εβδομάδα αλλά εάν τελικά η Παναθηναϊκή Συμμαχία δώσει το ΟΚ για να γίνει η αγοραπωλησία θα έχει πετύχει κάτι πολύ σημαντικό.
    Όχι μόνο θα έχει καταφέρει να σώσει την ομάδα αλλά το πολύ σημαντικό είναι ότι θα την έχει δώσει σε κάποιον που μπορεί να τον ανεβάσει επίπεδο,ειδικά εάν ευσταθεί και η πληροφορία που αναφέρει ότι έχει και ξένο "συμπαίκτη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν έχεις δουλέψει σκληρά στη ζωή σου. Αν είχες δουλέψει σκληρά , θα έβλεπες ότι αυτά που πέτυχε ο Αλαφούζος ήταν άθλος για την κατάσταση που βρίσκονταν ο Παναθηναικός και μάλιστα , χωρίς κανένας να τον βοηθήσει. Εχω δουλέψει πολύ στη ζωή μου , στην αρχή ξεκίνησα από πενταροδεκαρούλες και μετά έκανα ολόκληρη περιουσία.

    Έτσι ξεκινά και ο Αλαφούζος , έφτιαξε την Λεωφόρο που οι περισσότεροι Παναθηναικοί την απαξίωναν και αγόρασε το Απήλιον. Έβαλε βάσεις στον απαξιωμένο και χρεκοπημένο Παναθηναικό.

    Δεν ξέρω τι θα κάνουν αυτοί που θα τον πάρουν. Αν ξαναγυρίσουμε στο ΟΑΚΑ και πάμε ξανά στην Παιανία τότε για ποίο λόγο θέλαμε τις αλλαγές στον Παναθηναικό;

    Πιστεύω ότι , δεν είναι πάντα απαραίτητο να υπάρχουν πολλά λεφτά σε μία ομάδα. Πολλές φορές , αρκεί η αγάπη , η συσπείρωση και η συμμετοχή. Με τα νέα παιδιά , από τις Ακαδημίες , τους έμπειρους ποδοσφαιριστές από το εξωτερικό , την μαζική προσέλευση κόσμου στην Λεωφόρο και τον άξιο προπονητή μας πάμε καλά και θα πάμε καλύτερα.

    Δεν ξέρω αν ο υπτιθέμενος νέος επενδυτής θα έχει αυτή την φιλοσοφία που είχε ο Αλαφούζος. Προσωπικά λυπάμαι που θα φύγει ο Αλαφούζος , γιατί σε μια δύσκολη στιγμή της ιστορίας της ομάδας μας , την προστάτευσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν με κατάλαβες δεν την "πέφτω" στον Αλαφούζο ίσα-ίσα που θα έχει προσφέρει μια πολύ σημαντική υπηρεσία από την στιγμή που οριστικοποιηθεί η όποια αγοραπωλησία.
    Επίσης δεν θα διαφωνήσω μαζί σου παρά τα όποια λάθη έκανε ήθελε κότσια να μπει σε μια κατάσταση που στο κάτω-κάτω δεν την δημιούργησε ο ίδιος.
    Όσο για το ΟΑΚΑ, το Απήλιον καλύτερα να περιμένουμε να συναντηθούν οι δυό τους και να γνωρίζουμε με περισσότερες λεπτομέρειες το τι θα συζητηθεί γιατί όπως ανέφερα και σε ένα άλλο post απο την στιγμή που έσκασε η είδηση περί ενδιαφέροντος του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έχουν ακουστεί τα μύρια όσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε Γιάννη , για μένα Λεωφόρος και Απήλιον είναι αδιαπραγμάτευτα. Έγιναν μεγάλα βήματα φέτος το καλοκαίρι που θα φανούν σε βάθος χρόνου. Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι νέοι επενδυτές , αλλά θέλω τον Παναθηναινό μου , οπως είναι τώρα. Όχι ΟΑΚΑ , και διάφορα άλλα , ούτε Βοτανικός , που θα αποξενώσουν την ομάδα από την φυσική κοιτίδα της , την περιοχή του κέντρου των Αθηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και μόνο που αναπαράγετε δημοσίευμα Γάτας,έστω και για αναίρεση,ρίχνετε στα Τάρταρα την αξιοπιστία του blog...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου