Respect!



Η διοίκηση της Λέφσκι Σόφιας ανακοίνωνε στους δημοσιογράφους την πρόσληψη του νέου της τεχνικού Ιβάϊλο Πέτεφ ο οποίος στο παρελθόν είχε δηλώσει υποστηρικτής της ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Αυτό είχε ως συνέπεια να πάνε στην παρουσίαση του οπαδοί της Λέφσκι και να του βγάλουν τις μπλούζες της ομάδας τους που φορούσε κατά την συνέντευξη.

Δεν ξέρω αν ενστερνίζεστε την κίνηση αυτή των οπαδών ή όχι.
Εγώ προσωπικά δίνω άπειρο σεβασμό στους τυπάδες που κάνανε αυτήν την κίνηση. Ούτε ξύλο, ούτε απειλές ούτε τίποτα. Απλά του ζήτησαν να βγάλει από πάνω του τις μπλούζες με το έμβλημα της ομάδας τους και αφού δεν το έπραξε μόνος του, τον βοήθησαν οι ίδιοι.

Κίνηση ανάλογη που έπρεπε να έχει και με εμάς σε ανάλογες περιπτώσεις.

Η δύναμη της κάθε ομάδας είναι ο κόσμος και για τους οπαδούς η ομάδα είναι ιδέα, όπου ο ρομαντισμός και ζητήματα τιμής έχουν περίοπτη θέση σαν αξίες. 

Σχόλια

  1. βέβαια μιλάμε για μεγάλο "ρεσπεκτ" sic..έαν προκειται για το ηδος των πιθήκων !

    πολύ ευγενικοί φαίνονται να τον βοηθανε να βγαλει την μπλούζα,,

    Ήμαρτον που λεει και ο Γεωργιου..

    Εγώ πάλι προτιμώ να μιμηθούμε αυτούς...

    http://www.youtube.com/watch?v=rtotA7oQYII

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την βιαιη προσαγωγη του Πατερα, δεν ειδατε, δεν ακουσατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο που ειπα. Το γραφει το Εθνος και η Ελευθεροτυπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. gia steile kana link giati den to vriskw kai meta thelw na mou peis ti anartisi thes na anevasw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην εντυπη το διαβασα. Δεν εχω καμια δουλεια να υποδειξω αν και τι αναρτηση χρειαζεται.Εσυ αξιολογεις το τι ειναι σημαντικο και τι οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. e egw den agorazw oute ethnos oute eleytherotipia kai sta sites den eida kati opote min mou kaneis sxolia me eirwniko yfos "den eidate, den akousate".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσύ βαριέσαι να γράψεις, οι άλλοι σου φταίνε;


    Ποια Αρχή τον συνέλαβε, που τον πήγαν κ.λ.π.


    Άντε να σε δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Εισαγγελέας Εφετών Βιργινία Σακελλαροπούλου επέμεινε για την βίαιη προσαγωγή του Νικόλα Πατέρα για να καταθέσει, όπως συνέβη για τους Δαλούκα και Καϋμενάκη, αλλά η έδρα το απέρριψε.

    Όταν ζητήθηκε η βίαιη προσαγωγή του Πατέρα, το λόγο πήρε ο δικηγόρος Ιωάννης Ηρειώτης, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα παραστεί την Παρασκευή στο Εφετείο, καθώς βρισκόταν στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους.

    Αυτή είναι η είδηση που βαρέθηκε - ή σκόπιμα δεν ήθελε για να δημιουργήσει εντυπώσεις - να καταγράψει ο 123456.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακριβως χαζουλη που μαρτυρας χωρις ξυλο.. Ο Πατερας, αυτος ντε που θα γκρεμαγε την παραγκα, αποφευγει ε π ι μ ε λ ω ς να καταθεσει! Και τεθηκε θεμα βιαιης προσαγωγης του! Κανενας εξυπνοτερος υπερασπιστης του δεν υπηρχε; Εσενα σαν Παναθηναικο, σε τιμα η σταση του αυτη και πως τη σχολιαζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καμια βιαιη προσαγωγή δεν εγινε στο Πατέρα όπως θα γουσταρε ο γκοντζος και τα αποπαίδια του, μονος του θα παει να καταθεσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου