Δεν τρομάζει(ς) κανέναν..

Εσείς οτι μπορείτε κάνετε..

 Πολλοί θα σταθούν σήμερα στο πέναλτι που δε δόθηκε υπέρ μας( που έπρεπε να σφυριχτεί ) ή στη τραγική έξοδο του Καπίνο δυστυχώς όμως το " ζουμί " σήμερα είναι αλλού και δε περιμέναμε να το μάθουμε τώρα.. Ο Παναθηναϊκός με αυτή τη διοίκηση και με τον τρόπο που λειτουργεί δε τρομάζει κανέναν..

  •  Όταν έχεις τον καλύτερο τερματοφύλακα στην Ελλάδα (Καρνέζης) και τον σκοτώνεις για 700 χιλιάρικα ενώ έχει συμβόλαιο και ταυτόχρονα δεν παίρνεις κανέναν άξιο αντικαταστάτη του, είναι διοικητικό σφάλμα που πληρώνουμε από την αρχή της σεζόν.. Ή μήπως μερικοί πιστεύουν ότι ο Κοτσόλης θα είναι καλύτερος από τον Καπίνο.. ? Είδαμε στα φιλικά με την Παναχαΐκή σε τι κατάσταση βρίσκεται ,έχει να παίξει χρόνια βασικός και να πάρει ματς. Ο Ταμπάκης μήπως; Μπορεί σε 2-3 χρόνια να είναι σούπερ τερματοφύλακας.. αλλά σε αυτή τη φάση είναι πιο άπειρος από τον Καπίνο...
Εν αρχή ην η άμυνα..
  • Κάτι χρόνια ψάχνουμε για τον σεντερ μπακ βράχο και ακόμα αγνοείται.. Η διοίκηση Αλαφούζου έχει πάρει Βελάσκεζ Πίντο Κουτρουμπή Σιντελφεντ.. και κανένας μέχρι τώρα δεν έχει θέλξει με την απόδοση του.. Μάλιστα προσωπικά προτιμώ από όλους.. τον Τριανταφυλλόπουλο που προέρχεται από τις ακαδημίες μας..

Πολλά τα στοιχήματα..αλλά όποιος τζογάρει σπάνια κερδίζει..

  • Η ομάδα φέτος έχει στηρίξει όλο το σχεδιασμό της πάνω σε στοιχήματα.. Στοίχημα να πας στα ακραία μπακ με καλύτερο σου παίχτη να προέρχεται από τις ακαδημίες , τον Μαρινάκη. Στοίχημα να έχεις στη πιο σημαντική θέση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο έναν αξιόλογο παίκτη μόνο .., από τις ακαδημίες και αυτόν, τον Λάγο ..
  • Στοίχημα να βασίζεσαι σε παίκτες που είτε προέρχονται απο μεγάλη αποχή είτε από σοβαρούς τραυματισμούς.. ( Μέντεζ - Μπαιράμι - Πράνιτς-Μπεργκ-Φιγκερόα
  • Στοίχημα με όλο αυτό το νεανικό σχήμα να έχεις και άπειρο προπονητή..
  • Στοίχημα να παίζεις αφελές ποδόσφαιρο με πρόσχημα οτι θα παίξεις επιθετικά και σε 8 ματς να έχεις φάει ήδη 10 γκολ ..και να έχεις βάλει μόνο 9 !
  Μέχρι τώρα... τα μόνα κερδισμένα στοιχήματα.. είναι στα πρόσωπα των επιθετικών μας( Μπεργκ-Φιγκερόα) που ναι μεν έχουνε καλή εικόνα αλλά από την άλλη αυτό δεν είναι αρκετό για την ομάδα και ούτε έχει φτάσει ο δείκτης σκοραρίσματος τόσο ψηλά..
Συμπερασματικά...

  Για μια ομάδα που έχει στόχο να βγει στη μέση της βαθμολογίας η σημερινή εμφάνιση είχε θετικά όσον αφορά τη σχετικά καλή κυκλοφορία της μπάλας, την κατοχή ,μερικές χαμένες ευκαιρίες και την μαχητικότητα των παιδιών .
  Ως Παναθηναϊκοί όμως δε μπορούμε να στεκόμαστε σε αυτά και ούτε πρέπει.. Η κατοχή της μπάλας δε κερδίζει τα παιχνίδια ούτε γίνεται να στεκόμαστε συνέχεια στα της διαιτησίας που και σήμερα ήταν αρνητική για εμάς .Δυστυχώς έχουνε ρίξει τον πήχη τόσο απο την διοίκηση που έχουνε καταφέρει τον κάθε Πανθρακικο Πλατανιά ή Βέροια να μετατρέπει αυτά τα παιχνίδια σε ντέρμπι ! Ας αφήσουμε να σταθούν σε αυτά όσοι φοβούνται να  χάσουν τις καρέκλες τους και ο περίγυρος τους..
Υ.Γ Με εξυπνα σποτάκια..ως "ναυαρχίδα" του πόλεμου απέναντι στη παράγκα δε πας πουθενά κ. Αλαφούζο.. Το χέρι του Μανιάτη εχτές δε το είδε κανείς..Το πέναλτι σήμερα υπερ μας έγινε κουκουρουκου...

Υ.Γ1 : Τελικά πληρώσατε και κανέναν πέρυσι... ? Ήδη Βελάσκεζ Τοτσέ Λέτο Φάμπρι Σειταρίδης έχουνε κάνει ή σκέφτονται να κάνουνε προσφυγή.. Έτσι θα πάρουμε την αδειοδότηση από την Ουεφά για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.. ? 

Υ.Γ2 : Σε σωστή κατεύθυνση η οριστική αποχώρηση σωτήρα -κ. Πατέρα .. ο κ. Βγενόπουλος πότε θα πράξει το ίδιο .. ? Σιγά σιγά να λιγοστεύουν τα εμπόδια...αντε να έρθει και η σειρά του Αλαφούζου..

Υ.Γ3 : Τελικά το χρεός ήταν 28 εκατομμύρια ή παραπάνω.. γιατι με την ανακοίνωση που βγάλατε..τώρα θα είναι 8.. ή κατι σας ξέφυγε.. ;.. Έχετε ξεχάσει..εκείνη την ΑΜΚ του καλοκαιριού..όπως και τα οικονομικά πεπραγμένα της Συμμαχίας..

Σχόλια

  1. πολυ σωστος.....συμφωνω σε ολα.......και κατι ακομα....φοβαμαι οτι το παιχνιδι με τους μουλους θα ειναι ταφοπλακα για την ομαδα......νομιζω οτι θα γινουν ΤΑ ΑΙΣΧΗ.........η ατμοσφαιρα θυμιζει μπαρουτι,,,,μπαλα δε παιζεις,διοικηδη δεν εχεις...οποτε ποιος θα τους κρατησει??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σωστός ως συνήθως , και άσε τους άσχετους να βάζουν αρνητικές ψήφους


    μπράβο φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν διαφωνώ μαζί σου , όμως υπάρχουν 2 κραυγαλέες περιπτώσεις που οι διαιτητές , μας στέρησαν βαθμούς , Βέροια και Πανθρακικός. Παναθηναικός είμαστε. Να μην ξεχνάμε τους Παπουτσέληδες που έδωσαν πέναλτυ στο γαύρο στο μεταξύ μας ματς , για μαρκάρισμα που έγινε σε ένα μέτρο εκτός μεγάλης περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Δημήτρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Nikos Raftopoulos21/10/13 10:32 π.μ.

    εχω γινει κουραστικος με τον καπινο απο την αρχη της σεζον αλλα δυστηχως επαληθευομαι καθε μα καθε αγωνιστικη...και οσο τον προστατευετε και εσυ panathinaikos press εισαι σιγουρα ενας απο αυτους..χειροτερο τον κανετε...Ο ΚΟΤΣΟΛΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!!ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΥΤΟ!!!και στο κατω κατω οπως και να εχει πρεπει να δοκιμαστει και μετα να κριθει!!!η ομαδα εχει χασει ηδη 8 βαθμους ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΙΝΟ!!που παρεπτιτοντως οπως ειχες γραψει κανει φοβερη οργανωση κερκιδας!!!!!!!!αν ειναι δυνατον!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1.Το κείμενο δεν είναι δικό μου.
    2. Τι τον προστατεύω; Τι γουστάρεις; Να γράφω "ΚΑΠΙΝΟ ΕΙΣΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΔΩ" για να ευχαριστηθείς;
    3. ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ Μ Α Λ Α Κ Ι Ε Σ. Πότε έγραψα ότι κάνει φοβερή οργάνωση κερκίδας; Θες και τα γράφεις ή σου ξεφεύγουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά τα λες για την διοίκηση και τον τρόπο με τον οποίο κινείται όμως το ερώτημα είναι το εξής. Έχεις κάποια άλλη εναλλακτική πρόταση βλέπεις κάποια άλλη λύση στον ορίζοντα εκτός από αυτή του Αλαφούζου;
    Η πλειονότητα του κόσμου του Παναθηναικού είναι συνειδητοποιημένη ότι θα βλέπει τέτοια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μιας και μιλάμε για μια καινούρια ομάδα.
    Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα πρέπει να γίνεται κριτική και θα πρέπει ο Αναστασίου να δουλέψει τόσο στην μεσοαμυντική λειτουργία αλλά και στις στημένες φάσεις. Δεν νοείται τόσο στο ματς με την Βέροια όσο και στο χθεσινό να βγαίνει αντεπίθεση ο αντίπαλος και να βρίσκει στρέμματα άδειου γηπέδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eίσαι ζαρκάδι αγόρι μου; Μαλακίες γράφεις. Μου λες ότι έγραψα πως κάνει φοβερή οργάνωση κερκίδας και μου δείχνεις το βίντεο που ανέβασα και έκανε το χόρτο πάνω στην καύλα του με τον κόσμο;


    Γράψε αυτό που θες, αλλά μην γράφεις μαλακίες.
    Δικαίωμα σου να θεωρείς τον Καπίνο λίγο για την ενδεκάδα, δικαίωμα μου να μην παίρνω θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Nikos Raftopoulos23/10/13 11:45 π.μ.

    οπως σου εγραψα δεν ανεβασες μονο το βιντεο,εγραψες γουσταρουμε που γουσταρει!!!!τεσπα δεν θα παιζουμε με τις λεξεις οπως λες δικαιωμα σου ειναι...ασε που με τα προβληματα της καθημερινοτητας που πλεον ειναι παρα πολλα οσο και τρελλα να εχουμε στο κεφαλι πλεον ειναι πρωτερεοτητα η επιβιωση μας και οχι η ομαδα..ειναι η πρωτη χρονια μετα απο 17 συναπτα ετη που αδυνατω να παρω διαρκειας.απλως καποια πραγματα σε αυτη την ομαδα οσα χρονια και εαν περασουν οσες διοικησεις και εαν αλλαξουν παραμενουν ιδια..και αυτο ποναει πολυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. To "γουστάρουμε που γουστάρει" βγάζει το ίδιο νόημα και παίζουμε με τις λέξεις με το "που παρεπτιτοντως οπως ειχες γραψει κανει φοβερη οργανωση κερκιδας!!!!!!!!"; Όχι, άρα μαλακία έγραψες για να υποστηρίξεις την θέση σου.


    Πες σόρρυ, έγραψα μαλακία. Δεν είναι ντροπή. Και μην μου λες αλλα νταλλων παπαγάλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Nikos Raftopoulos23/10/13 12:13 μ.μ.

    βαλε εναν ουδετερο να διαβασει τα κειμενα και μετα ρωτα τον ποιος γραφει μαλακιες!!!αλλωστε ολη η ουσια αυτων που γραψαμε ειναι αυτη η προταση..Δικαίωμα σου να θεωρείς τον Καπίνο λίγο για την ενδεκάδα, δικαίωμα μου να μην παίρνω θέση!ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ ΓΙΑΤΙ?????ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ??ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ???ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΟΡΑΤΟΣ ΛΟΓΟΣ?και ενω επειδη σε διαβαζω ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ παιρνεις θεση στα παντα που αφορουν το συλογο!!ακομα και στο μπασκετ που δεν σκαμπαζεις και πολλα οπως εχεις πει, προλαβες περισυ να κανεις δρυμεια κριτικη πριν καν ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ βεβαια μετα τα συμαζεψαμε σιγα σιγα..αστο αδερφε τετοιους ειχαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αλλα νταλων παπαγάλων.


    Εγώ όταν έκανα δρυμεία κριτική (γιατί άραγε;) πέρυσι στο μπάσκετ μετά έγραψα συγνώμη. Εσύ έγραψες την μαλακία σου και αποθεώνεις το "γνωμικό" που λέει πως συνήθως όταν θες να δικαολογήσεις μια μαλακία, μετά λες κι άλλες.


    Όσο για τον Καπίνο αν δεν σου αρέσει που δεν παίρνω θέση, ζητάω ταπεινά συγνώμη. Πες μου τι θες να γράφω για να μην σου χαλάω και το χατήρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Nikos Raftopoulos23/10/13 12:41 μ.μ.

    κι εγω σου ζηταω ταπεινα συγνωμη με την σειρα μου(sorry που αντιγραφω)επειδη χαλαω την πιατσα και δεν λεω ΜΠΡΑΒΟ σε ολα οσα ποσταρεις και σε ολα οσα ΔΕΝ ποσταρεις η ξεχνας η δεν θελεις να παρεις θεση!!αν και οφειλω να παραδεχθω 9για να το σοβαρεψω και λιγο)οτι παραδοξως σε αρκετα απο αυτα που θελεις τελωσπαντων να παρεις θεση συμφωνω, μαζι σου γι"αυτο σε διαβαζω τοσο καιρο αλλωστε..καλησπερα και καλη συνεχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μεγάλε μπας και νομίζεις ότι ο πρες είναι βουτυρομπεμπές των πληρωμένων και έχεις θεωρήσει το μπλογκ του αδερφάκι των σάιτ που φτιάχτηκαν μέσα σε μια νύχτα, όπως η κερκίδα της ριζούπολης;
    Έχεις αστοχήσει και πέφτεις συχνά σε λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Nikos Raftopoulos23/10/13 7:02 μ.μ.

    Μεγαλε κατ αρχας εαν θεωρουσα ολα αυτα τα καλουδια που γραφεις δεν θα τον διαβαζα, κατοπιν οταν παραδεχεται οτι δεν θελει να παρει θεση σε ενα θεμα φλεγον για την ομαδα, αφου εχει χασει αρκετους ποντους απο τον συγκεκριμενο παιχτη,κι ενω οπως εγραψα και πριν παιρνει θεση για τα παντα που αφορουν το συλλογο,εμενα μου φαινεται λιγακι αντιφατικο.. δικαιωμα του βεβαια οπως σωστα γραφει,δικαιωμα μου και εμενα να κριτικαρω κατι που δεν θεωρω σωστο,αλλωστε γι'αυτο υπαρχουν και τα σχολια στις αναρτησεις για να λεμε την γνωμη μας και να διαφωνουμε ενιοτε..επισης δεν θα καθομουν να χασω τοσο χρονο απο την ζωη μου για τοσα σχολια εαν δεν θεωρουσα σημαντικη την γνωμη του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Nikos Raftopoulos23/10/13 8:19 μ.μ.

    παρτε και τα νταηλικια..ουτε παρατηρηση δεν δεχεται ο παιχταρας..http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16608&subid=2&pubid=129530620και για οσους ηταν στο γηπεδο με την βεροια θα θυμονται την αντιδραση του στην παρατηρηση του αναστασιου οταν εδιωξε "ατσαλα"την μπαλα με τα ποδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου