Θέλουν δουλειά

ΒΡΙΛΗΣΙΑ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-0



Δεν μπόρεσαν να κάνουν το κάτι παραπάνω στα κρίσιμα σημεία τα κορίτσια μας και έχασαν με 3-0 από τα Βριλήσια στο πρώτο τους επίσημο ματς για φέτος. Τα Βριλήσια θεωρητικά βράζουν στο ίδιο καζάνι με εμάς για φέτος, αφού έχουμε το ίδιο ποιοτικά μέσες άκρες ρόστερ και δεν μπορεί να θεωρηθεί μη αναμενόμενη η ήττα αλλά και πάλι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο.

Αξιοσημείωτη η παρουσία του κόσμου μας πυυ δεν άφησε ούτε σήμερα την ομάδα μόνη της, αψηφώντας το ματς της μπάλας που έπαιζε την ίδια ώρα στην Κρήτη και τους αξίζουν πολλά μπράβο.

Η ομάδα σίγουρα θα βελτιωθεί και μακάρι αυτό να συμβεί από το επόμενο ματς, το οποίο θα είναι με την Άεκ το άλλο Σάββατο (πιθανότατα να αλλάξει η ημέρα διεξαγωγής του γιατί θα πέφτει μαζί με το ματς με τον γαύρο στην Λεωφόρο).

Aναλυτικά το ρεπορτάζ του αγώνα:


Οι «πράσινες» φάνηκε να ξεκινάνε καλά το παιχνίδι, καθώς προηγήθηκαν με 3-1, ωστόσο οι γηπεδούχες άρχισαν να «ροκανίζουν» την διαφορά, να ισοφαρίζουν 3-3 και να παίρνουν για πρώτη φορά το προβάδισμα στο σκορ με 6-5 από την Χαντάβα. Από εκείνο το σημείο η παίκτρια που είναι δανεική από τον Ολυμπιακό άρχισε να παίρνει πάνω της επιθέσεις, οι οποίες σε συνδυασμό με τα λάθη των παικτριών του Ρούση, επέτρεψαν στα Βριλήσσια να τρέξει ένα σερί 7-1 (14-8). Έτσι, τα Βριλήσσια, παρά τα 4 μπλοκ που είχε ο Παναθηναϊκός, διατηρούσαν μία απόσταση ασφαλείας τουλάχιστον τριών πόντων. Με το σκορ στο 23-19 όμως πήγε η Μερτέκη στο σερβίς και με δύο καλές άμυνες και ισάριθμους άσους, οι «πράσινες» ισοφάρισαν 23-23. Η Χαντάβα όμως με μία επίθεση και έναν άσο, χάρισε το πρώτο σετ στις γηπεδούχες (25-23).

Στη συνέχεια, ο Παναθηναϊκός μπήκε και πάλι δυνατά, κάνοντας το 0-2, όμως ακολούθησε ένα μπλακ άουτ, που είχε ως αποτέλεσμα τα Βριλήσσια να τρέξουν ένα σερί 5-0 και να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ. Η Βασιλαντωνάκη ανέβασε την απόδοσή της και με το καλό μπλοκ από τις Καββαδία και Γκούζου, οι «πράσινες» ισοφάρισαν 7-7 και 12-12 (9 συνολικά μπλοκ). Ωστόσο οι παίκτριες του Ρούση έκαναν πολλά λάθη, με αποτέλεσμα η ομάδα των Βορείων Προαστίων να ξεφεύγει συνεχώς με 2-3 πόντους (16-13, 18-15, 22-19) και στο τέλος να παίρνει το σετ με 25-19.

Στο τελευταίο σετ, οι παίκτριες του Ρούση μπήκαν «υπνωτισμένες», με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στο σκορ με 8-1. Από εκείνο το σημείο όμως άρχισαν να... ροκανίζουν την διαφορά και να φτάνουν δύο φορές σε απόσταση τριών πόντων (11-8, 16-13), ενώ προς το τέλος του σετ έφτασαν μία ανάσα από τις γηπεδούχες (21-20, 24-23) και τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 24-24, 25-25 και 26-26 με την Βασιλαντωνάκη.

Τα σετ: 25-23, 25-19, 28-26

Σχόλια

  1. "ωστόσο οι γηπεδούχες άρχισαν να «ροκανίζουν» την διαφορά, να ισοφαρίζουν 3-3 και να παίρνουν για πρώτη φορά το προβάδισμα στο σκορ με 6-5 από την Χαντάβα. Από εκείνο το σημείο η παίκτρια που είναι δανεική από τον Ολυμπιακό ..." κλαίω από τα γέλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου