Άντε τον πούλο κι εσύ...


O τυπάς που ορίστηκε ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ χωρίς καν να έχει εκλεγεί για το ΔΣ της Παναθηναϊκής Συμμαχίας από τον κόσμο, ο τυπάς που ως διευθυντής στην ΕΡΤ εξαφάνισε το συλλαλητήριο το 2008, ο τυπάς που είχε διαρκείας στο Καραϊσκάκη και ο τυπάς που έπεσε μέσα στις μαντεψιές του πέρυσι ότι δεν θα παίζουμε φέτος Ευρώπη, αναμένεται να πάρει πούλους από την ΠΑΕ.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ...


Σχόλια

  1. Αντε και ο Αλαφούζος..μαζι με όλους τους παρατρεχάμενους του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρατρεχάμενος να φανταστώ είναι και ο γιαννακόπουλος που στηρίζει τον αλαφούζο , σωστά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μετά αφού φύγει ο Αλαφούζος να φανταστώ ότι θα αναλάβεις εσύ την ομάδα;;


    Ας το πούμε μια τελευταία φορά μπας και το καταλάβει και ο τελευταίος. Ο Παναθηναϊκός του ποδοσφαίρου είναι σαν τον Παναθηναϊκό του Βόλεϊ. Πρέπει πρώτα να ξεχρεωσει και μετά να πάει πρωτάθλημα. Απλά η διαφορά του ποδοσφαίρου με το βόλεϊ είναι ότι χάρη στον Αλαφούζο και στον κόσμο της ομάδας (με τις εγγραφές στη Παναθηναϊκή Συμμαχία, με τα διαρκείας, τα εισιτήρια και ένα σωρό) ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να είναι ανταγωνιστικός, να διεκδικεί τίτλους και να κάνει πρωταθλητισμό.


    Ένα τεράστιο μπράβο λοιπόν στο μοναδικό κόσμο του Παναθηναϊκού που μέσα στη κρίση και με 500 μνημόνια δε καταλαβαίνει και δε μασάει τίποτα και στηρίζει την ομάδα και στον Αλαφούζο που συντονίζει όλη αυτή τη προσπάθεια αναγέννησης.


    Όποιος θέλει να φύγει ο Αλαφούζος θα πρέπει να μας προτείνει και ποιος θα έρθει στη θέση του. Όχι να λέει φύγε Αλαφούζε και έλα πρωτοδικείο... Τέρμα τα παιχνιδάκια του κάθε στημένου στη πλάτη του Παναθηναϊκού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου