Αράξτε...


Θα μπορούσα να γράψω πολλά για την σημερινή σύσκεψη ασφαλείας για το ντέρμπι με τον γαύρο που έρχεται και τα όσα ακούστηκαν, αλλά θαρρώ πως δεν έχει καμία σημασία.

Σημασία έχει και οι δικοί μας και οι άλλοι και η αστυνομία και η σούπερ κλίκα να αράξουν. Αν δεν καταλαβαίνουν το γιατί, τότε να μην γίνει το παιχνίδι.

Μην γαμάτε άλλο τα μυαλά του κόσμου και μην τους φανατίζετε άλλο.
Η ΠΑΕ πρέπει να ΛΥΣΕΙ από τώρα μαζί με τους οργανωμένους τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν το μεθεπόμενο Σάββατο. Αν θέλουν πραγματικά δεν θα γίνει μπάχαλο η κατάσταση.

Ο γαύρος αν θέλει να σκάσει στην Λεωφόρο για ψευτοτραμπουκισμούς και προκλήσεις καλύτερα ας μην έρθει καθόλου στην Αλεξάνδρας. Δεν είναι ώρα για πειράματα και μαγκιές του κώλου. Λίγο μυαλό να έχουν μέσα τους, θα το έχουν καταλάβει.

Η αστυνομία στις 2/11 μην κάνει αστακό όλη την Αθήνα για να προκαλέσει. Αν θέλει κι εκείνη δεν θα ανοίξει μύτη. Αν δεν θέλει μπορεί να καίγεται η Αλεξάνδρας για 6 ώρες.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Μην παίξετε με ζωές στο ντέρμπι που έρχεται. Μην προκαλείτε. "Πόλεμος" είναι και όχι πόλεμος. Καταλάβετε το όλοι. Για να μην έχουμε άλλα μετά.

Και από την μεριά μας...όποιος έρθει με σκοπό να τα γαμήσει όλα στο ντέρμπι, τότε μην πατήσει καθόλου. Δεν θα κερδίσουμε τίποτα γαμώντας ολόκληρο το σύμπαν. Άλλοι μπορούν να αλλάξουν την αδικία χρόνων που υπάρχει και όχι εμείς. Δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτή είναι η αλήθεια.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ.


ΥΣ: Αυτονόητα αλλά καλό είναι να ακούγονται: Στο ματς μην παίξει η φάση με ανοιχτές τις θύρες στο πέταλο της 13. Ούτε για αστείο, γιατί αρκετές φορές έχουμε παίξει στο παρελθόν αυτό το παιχνίδι και δεν θέλει και πολύ για να βγούμε..."καμμένοι".

Σχόλια

  1. Καλά τα λες αδερφέ, αλλά ποιός σε ακούει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα , όσα έγραψες είναι σωστά. Πάντως το λέω με στενοχώρια , είναι παράλογες οι αξιώσεις της αστυνομίας και του Ολυμπιακού. Η αξίωση του ΟΣΦΠ να μείνουν κενές οι μισές σειρές θέσεων της 9,10,11 , είναι εκτός τόπου και χρόνου. Οι φίλαθλοι που πηγαίνουν σε αυτές τις θέσεις είναι οικονομικά ευκατάστατοι , πολλοί πηγαίνουν με τα παιδιά τους και άλλοι με τις φιλενάδες των. Ένας εκ των οποίων και ο υποφαινόμενος.

    Στις συγκεκριμένες θύρες δεν πηγαίνουν οι φανατικοί. Οι φανατικοί που κυρίως είναι οι οργανωμένοι έχουν τα πέταλά τους , τις θύρες 13 , 14 και 6,7. Όμως , η εκτός λογικής θέση του Ολυμπιακού δείχνει πόσο έχει αποθρασυνθεί η διοίκηση Μαρινάκη. Δεν υπάρχει λόγος τόσο αυστηρών μέτρων τήρησης τάξης , γιατί η μαγεία του αγώνα θα χαθεί και ουσιαστικά θα δούμε μια παρωδία ντέρμπυ , που μάλλον , ο Ολυμπιακός θα περάσει από το γήπεδό μας με σχετική ευκολία.

    Το θράσος του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει από παλιά και σιγά-σιγά έχει δυναμώσει. Πριν καμιά 15 χρόνια ήταν ένα μικρό φίδι , τώρα έγινε δράκος. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση , ούτε να φέρουμε
    τον χρόνο πίσω και να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα.

    Την σημερινή εποχή , ο Ολυμπιακός έχει μαζέψει στο πουγκί του καμιά 300 εκατομμύρια , μόνο από έσοδα του Τσάμπιονς Λίγκ , χώρια τα εισιτήρια και οι χορηγοί και σίγουρα μπορεί να κάνει ότι θέλει. Κανείς ,δεν μπορεί , πλην συντεταγμένης πολιτείας να σταματήσει τον Μαρινάκη. Μόνο αυτή μπορεί να τον σταματήσει και κανείς άλλος.

    Ο Μαρινάκης δεν υπολογίζει τον Αλαφούζο , αυτό είναι φανερό. Θεωρεί το κράτος κατά κάποιον τρόπο τσιφλίκι του , γιατί οι εισπράξεις των αγώνων του Τσάμπιονς Λίγκ φέρουν πολύ χρήμα στα κρατικά ταμεία , μέσω έμμεσων φόρων. Επίσης έχει προσωπική φιλία με τον τωρινό πρωθυπουργό.

    Συνεπώς εναπόκειται στην καλή θέληση των κυβερνώντων να επιβάλλουν στοιχειωδώς τον νόμο και να τον βάλουν στην θέση του.

    Όσο για εμάς , είμαστε ως φαίνεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Πέραν των προβλημάτων με τις προσφυγές , πάνω που η ομάδα έστρωνε , οι διάφοροι τραυματισμοί παικτών , την φέρνουν πίσω.

    Ας ελπίσουμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική , η Πολιτεία να καταλάβει ότι ο αγώνας έτσι όπως τον θέλει ο ΟΣΦΠ είναι ουσιαστικά κεκλισμένων θυρών. Από την άλλη οι οπαδοί μας πρέπει να νιώσουν ότι η ομάδα τώρα φτιάχνεται και μπορεί να υπάρξουν πολλές αποτυχίες. Όπως την προηγούμενη Κυριακή , που ο Παναθηναϊκός έχανε ευκαιρίες με το τσουβάλι (η τηλεόραση δεν έδειξε όλες τις φάσεις) και ο Πανθρακικός
    με 4 ευκαιρίες έβαλε 2 γκολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου