Το καταραμένο τμήμα του Συλλόγου



Σε μια γεμάτη Κυψέλη η ομάδα δεν μπόρεσε να παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο και να κοιτάξει στα μάτια τον ανώτερο Παμβοχαϊκό και έχασε με 0-3. Το τμήμα αυτό σου δίνει ώρες-ώρες την εντύπωση πως το στοιχειώνει κάποια κατάρα αγνώστου προελεύσεως και δεν μπορεί με τίποτα να κάνει μια φορά την υπέρβαση. Πάντα λάθη, πάντα λιγοψυχία, πάντα χαμένα-δικά μας σετ. Αυτό το σκηνικό έπαιξε και σήμερα με την ομάδα αν και μπροστά σε κρίσημα σημεία, να χάνει έναν-έναν τους πόντους και τα σετ. Τόσο απλά, τόσο... φυσιολογικά.

Η συνέχεια ήταν δεδομένο πως θα είναι δύσκολη, αλλά θα γίνει επικίνδυνα δύσκολη αν η ομάδα δεν αποκτήσει λίγο ψυχολογία. Κάτι που για ακόμη μια χρονιά φαίνεται πως της λείπει...

Επόμενο ματς με την Άεκ στην Γλυφάδα και πάμε ως το απόλυτο αουτσάϊντερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΪΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ/ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΙΒΑΧΤΗ

Aναλυτικά το ρεπορτάζ των Πράσινων Νέων:


Δύο πρόσωπα παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Παμβοχαϊκό.

Οι πράσινοι μπήκαν νωθρά στο πρώτο σετ στο οποίο κάνοντας πολλά λάθη στην υποδοχή ηττήθηκαν εύκολα. Το Τριφύλλι ήταν κοντά στο σκορ μέχρι τα μισά του σετ αλλά στη συνέχεια ο Παμβοχαϊκός με πρωταγωνιστές τους Ντουσάρμ και Κανέλλο το πήρε εύκολα με 25-16.

Στα επόμενα δύο σετ είχαμε μάχες πόντο με πόντο. Το Τριφύλλι ανέβασε στροφές, βελτιώθηκε στο μπλοκ κυρίως με τον Μουρ (6 πόντοι και οι 6 με μπλοκ) και πάλεψε τόσο το δεύτερο όσο και το τρίτο σετ. Τελικά όμως τα λάθη που έκαναν οι πράσινοι στην υποδοχή σε κρίσιμα σημεία έδωσαν τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Συνολικά σε τρία σετ ο Παναθηναϊκός έδωσε 30 πόντους από λάθη στον Παμβοχαϊκό, ενώ την ίδια ώρα οι πράσινοι δεν είχαν απάντηση στα σερβίς των φιλοξενούμενων. Κάπως έτσι, το Τριφύλλι έχασε το δεύτερο σετ με 25-22 και το τρίτο με 26-24 παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να κάνει μια μεγάλη ανατροπή.

Τα σετ: 16-25, 22-25, 24-26

Παναθηναϊκός (Λάιος): Στιβαχτής 4 (1/2 επ., 3 μπλοκ), Πενόλιο 5 (5/9 επ., 45% υποδ.), Αμορόσο 4 (2/5 επ., 1 μπλ.), Μουρ 6 (6 μπλοκ), Μπέλος 11 (9/25 επ, 1 ασ., 1 μπλ), Καριπίδης 8 (8/19 επ, 62% υποδ), Κουρούπης 73% υποδ., 64% αρ.) / Καπίρης 1, Μανιόπουλος 1, Μαδούρας, Πολυχρονιάδης.

Παμβοχαϊκός (Ζαλμάς): Κράουσε 7 (2/3, 3ασ), Τζιουστινιάνο, Κουζούνης 6 (4/10, 1ασσος, 1μπλοκ), Ντουσάρμ 16(14/33, 2 μπλοκ), Κανέλλος 15 (8/9, 4 μπλοκ, 3ασσος),  Ζήσης (λ. 42 - % υπ., 26% άριστες υπ.), Π.Παπαδόπουλος  7 (5/11, 1μπλοκ, 1ασσος),  Δρογκάρης, Ασπιώτης 2(1μπλοκ), Χρ.Παπαδόπουλος  3 (2ασσους,  1μπλοκ).

Σχόλια

  1. Όπως το αναφέρεις φίλε Press ειδικά το βόλει είναι το κατεξοχήν άθλημα ψυχολογίας και αυτό το βιώσαμε και την περίοδο του Βλάσση αλλά και λίγο αργότερα όταν καταφέραμε με πλεονέκτημα έδρας να χάσουμε τέσσερα συνεχόμενα πρωταθλήματα.
    Πέρισυ με Νίκη Αιγινίου και Ηρακλή στην κανονική περίοδο αντί για 6 πόντους καταφέραμε να πάρουμε μόνο δύο πόντοι που θα μας ήταν χρήσιμοι ειδικά στην διαδικασία των πλέι-αουτ .
    Φέτος καταφέραμε με την Παναχαική απο εκεί που θα στέλναμε το παιχνίδι στο ται-μπρέικ και θα κατοχυρώναμε τουλάχιστον έναν βαθμό καταφέραμε το 20-23 να μας το γυρίσουν σε 25-23.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι κατάρα έχει το τμήμα , έτσι το λέμε τώρα . Εγώ ξέρω ότι το τμήμα επί Σταθοκωστόπουλου ΓΑΜΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΔΕΡΝΕ εντός τάραφλεξ τα πάντα και ξαφνικά κάποιοι το διαλύσαν όλα για τους ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ .
    ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΑ;
    Η ομάδα αυτή είναι όσο δεν έχετε όρεξη να την στηρίξετε , δεν είναι κακό ασχοληθείτε με άλλα τμήματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ειναι ακριβως ετσι... Σιγουρα επι Βλασση ειχαμε παικταραδες και καλή ομάδα αλλά και τότε είχαμε χάσει αρκετά πρωταθλήματα από υποδεέστερους αντιπάλους και κάποιες φορές μάλιστα ενω είχαμε πλεονέκτημα εδρας... Αναμφισβήτητα παντως ζημιωμενος βγηκε ο σύλλογος από την αποχώρηση του... Ολη η ουσία ομως ειναι η τελευταία σου πρόταση: Η ομάδα αυτή είναι, οσοι πιστοί προσέλθετε! Για τους αλλους υπάρχει και το ποδοσφαιρο ή το μπάσκετ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε διαφωνούμε , απλά σκέψου ότι το ανδρικό έπαιζε κόντρα σε ομαδάρες όπως η γριά ή ακόμα ακόμα και με τους gayρους που είχανε δυνατές ομάδες ανά περιόδους . Δε το συγκρίνω με το γυναικείο , απλά δες με τι ομάδες έπαιζαν τα κορίτσια τύπου βριλήσια , μαρκόπουλο και τα συναφή και με τι ομάδες το ανδρικό . Χωρίς να δικαιολογώ χαμένα ματς που όντως με ενοχλούσαν .
    Η τελευταία πρότασή μου στο πρώτο σχόλιο , και η τελευταία στο δικό σου , ΟΛΟ ΤΟ ΖΟΥΜΙ της υπόθεσης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειδικά τα χρόνια του Βλάσση Δημήτρη κι αν ήταν καταραμένα. Μόλις 2 πρωταθλήματα πήραμε και δύο ευρωπαϊκά final 4 όταν τα ρόστερ μας ήταν από άλλα ανέκδοτα.


    Καταραμμένο και λίγα λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου