Ομάδα και κόσμος αχτύπητοι!



Αν και μας δυσκόλεψε περισσότερο από όσο θα περιμέναμε ο Κρόνος, τελικά καταφέραμε να ξεκινήσουμε με το δεί στο πρωτάθλημα και επιβληθήκαμε με 66-53 στην Κυψέλη. Ο κόσμος είχε δυναμική παρουσία και έδειξε πως και φέτος θα είναι ασπίδα προς την ομάδα με την περυσινή πετυχημένη συνταγή ομάδας και κόσμου να επαναλαμβάνεται και φέτος. Δυστυχώς δεν έπαιξε σήμερα η Γέμελος αλλά ελπίζουμε στο επόμενο εντός να έχει τακτοποιηθεί το θέμα με το πιστοποιητικό της και να την θαυμάσουμε live.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΑΜΑΝΤΟΥΡΑ


Αναλυτικά το ρεπορταζ του ματς από τα Πράσινα Νέα:


Δυνατά μπήκε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο του παιχνίδι για την φετινή Α1. Η Γιασεμή Σαμαντούρα ξεκίνησε το ματς με τις Καλέντζου, Μαγκλάρα, Δίελα, Κοσμά και Ντέλβα.

Οι πράσινες μπήκαν δυνατά στο ματς και με επιθετικό όπλο την Ντέλβα προηγήθηκαν με 7-0. Ο Κρόνος άρχισε να αντιδρά και να μαζεύει τη διαφορά φτάνοντας την ακόμα και στους δύο πόντους με καλάθι της Εμμανουηλίδου (11-9).

Το Τριφύλλι αντέδρασε και έτρεξε ένα επί μέρους σκορ 7-2 για να κλείσει την πρώτη περίοδο με ένα καλάθι της Ντέλβα και με το σκορ στο 18-11.

Από νωρίς στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός άρχισε να ανοίγει τη διαφορά και να πατάει το πόδι στο γκάζι. Με τη Σλούκα να ντύνεται Ντέλβα πετυχαίνοντας 6 συνεχόμενους πόντους και την άμυνα για σεμινάριο (ειδικά από Μαγκλάρα και Κοσμά) το Τριφύλλι άρχισε να ξεφεύγει.

Χαρακτήρα πρωταθλητή

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πράσινες παρουσίασαν δύο πρόσωπα. Στο τρίτο δεκάλεπτο χωρίς να ανεβάσουν στροφές διατηρούσαν τη διαφορά.

Αφού όμως δεν φρόντισαν να κόψουν την όρεξη στον Κρόνο οι φιλοξενούμενες έκαναν το ματς ντέρμπι για λίγα λεπτά. Τρέχοντας ένα σερί 7-0 η ομάδα του Αγίου Δημητρίου με επιθετικές αιχμές τις Λουκάτου και Εμμανουηλίδου μείωσε σε 46-44 με τη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου.

Η συνέχεια ήταν καταπράσινη και ανέδειξε το μέταλλο του πρωταθλητή που έχει αυτή η ομάδα. Με αντίδραση ανάλογη των περιστάσεων οι πράσινες ανέβασαν στροφές και τελείωσαν ουσιαστικά του ματς μέσα σε λίγα λεπτά.

Το τελικό 66-53 ήταν αυτό που έγραψε στο τέλος ο φωτεινός πίνακας του κλειστού της Κυψέλης.

Τα δεκάλεπτα:18-11, 34-22, 46-44, 66-53

Παναθηναϊκός: Μαγκλάρα 10, Καλέντζου 13 (1), Δίελα 8 (2), Κοσμά 4, Ντέλβα 23, Χριστινάκη, Σλούκα 6, Καβάσιλα, Θεολόγου, Χρονοπούλου 2, Πριόνα


Κρόνος: Σπαθάρου 14 (2), Καλαμπάκου 7, Τσουκαλά 6, Εμμανουηλίδου 5 (1), Χάρι 10, Μίχου 3, Λουκάτου 6, Ναυροζίδου, Κωνσταντίνου, Γούναρη, Μαντά, Μιλωνάκη

Σχόλια