Τρία πουλάκια κάθονταν...


Κατέθεσε σήμερα και ο Πατέρας, επιβεβαιώνοντας όσους χαρακτήριζαν αυτήν την δίκη σκέτη παρωδία. Είπε κι αυτός πόσο αθώος και καλός άνθρωπος είναι ο Ψωμιάδης. Έτσι γιατί είχαμε και τις αμφιβολίες μας οι καχύποπτοι...

Η υπόθεση όπως φαίνεται θα κλείσει...αναίμακτα και αν είναι κάποιος να την πληρώσει, τότε σίγουρα δεν θα είναι κανείς από τον Ολυμπιακό που είναι ο μόνιμα ευνοημένος τις τελευταίες δύο δεκαετίες παίρνοντας πρωταθλήματα, κύπελλα και εκατομμύρια.

Εμένα με ενδιαφέρει το καλό του Συλλόγου και ο Πατέρας σήμερα δεν κινήθηκε προς αυτήν την κατεύθυνση. Μπορεί να κέρδισε μια ισονομία για ένα μικρό χρονικό διάστημα, αλλά η ιστορία θα γράψει πως μετά την οικογένεια Βαρδινογιάννη και αυτός και ο Βγενόπουλος δεν κατάφεραν να προστατέψουν τον Παναθηναϊκό. Και όλα τα άλλα είναι για να χουμε να λέμε...


Αναλυτικά τα όσα είπε σήμερα στο δικαστήριο ο Πατέρας:



Λίγο περισσότερο από μία ώρα κράτησε η κατάθεση του Νίκου Πατέρα. Ο πρώην Πρόεδρος του Παναθηναϊκού στα σημαντικότερα σημεία της κατάθεσης του επισήμανε: «Ο Ψωμιάδης με πληροφορούσε για το τι γινόταν στην πιάτσα. Είναι ένας σοβαρός άνθρωπος κι επιχειρηματίας. Απ' ότι ξέρω, ο Μάκης Ψωμιάδης δεν απείλησε κανέναν στο χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι από τους λίγους που τα δύο χρόνια που ήμουν στο ποδόσφαιρο, δεν μου μίλησε ποτέ για στημένα ή για το στοίχημα. Επίσης δεν έχω κανένα στοιχείο ότι έχει αναμιχθεί σε δωροδοκία».

Για το γιο του Σταύρο Ψωμιάδη είπε: «Ο Σταύρος είναι καλό παιδάκι...»

Για τις σχέσεις Μπέου - Ψωμιάδη: «Ηταν αντίπαλοι και δεν είχαν καλές σχέσεις. Ποτέ δεν συνεργάστηκαν. Δεν θα μπορούσαν να στήσουν έναν αγώνα οι δυο τους...»

Για τον Πιλάβιο: «Είχα ξεκόψει κάθε επαφή με την ΕΠΟ και τον Πιλάβιο μετά τον αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού του 2011 όπου αδικηθήκαμε από τον Καλόπουλο. Εκεί έγινε το σκάνδαλο με τα επεισόδια και ακυρώθηκε το γκολ του Κατσουράνη. Είχε ευθύνη που άφησε να εξελιχθεί αυτό το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός έκανε παράσταση στην UEFA και ζήτησε την τιμωρία του Καλόπουλου. Ο Μπέος στις συνομιλίες λέει να προστατευθεί ο Καλόπουλος. Ένας παράγοντας που δεν έχει σχέση με τον Ολυμπιακό, αλλά με τον Ολυμπιακό Βόλου λέει να προστατευθεί ο Καλόπουλος...»

Για τον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου - Παναθηναϊκό το Μάιο του 2011 που υπάρχει στη δικογραφία ότι είπε ο Ψωμιάδης στον Πατέρα "Στο Βόλο πάνε να σε στήσουν" και αυτός φέρεται να είπε "Πήγαινε στον Πιλάβιο και φόβησε τον", ο πρώην Πρόεδρος του Παναθηναϊκού σε ερώτηση του δικαστηρίου, διευκρίνησε : «Οταν είπα στον Ψωμιάδη φόβησε τον, εννοούσα προειδοποίησε τον. Το είπα στον Ψωμιάδη, επειδή όπως σας είπα εγώ δεν μιλούσα απευθείας στον Πιλάβιο.  Αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων ότι ο Παναθηναϊκός σφαγιάστηκε σε αυτό το ματς.»

Δικαστήριο: «Ποιος είναι ο "χοντρός" που λέτε στη συνομιλία σας; Στον Αχιλλέα Μπέο αναφέρεστε;»

Πατέρας: «Ναι, τον Μπέο εννοώ».

Διακαστήριο: «Λέτε για ένα ποσό 500.000 ευρώ...»

Πατέρας: «Όντως έγινε αυτή η συνομιλία. Μου είπε τι άκουσε (ο Μάκης Ψωμιάδης), τι λέγεται στην πιάτσα. Μου είπε επίσης ότι στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Παναθηναϊκός μπορεί να αδικηθεί και του είπα να το πει στην ΕΠΟ».

Εισαγγελέας έδρας: «Γιατί λέτε για τον Πιλάβιο "φόβησέ τον" και όχι "προειδοποίησέ τον";»

Πατέρας: «Ο Πιλάβιος ζούσε υπό καθεστώς φόβου. Γι' αυτό άλλωστε έχει πει ότι έφυγε από την ΕΠΟ. Το είπε αυτό επειδή ήταν φοβισμένος, άρα ήταν κι ευάλωτος να τον επηρεάσουν και είπα στον Μάκη 'φόβισέ τον'. Το κακό έγινε κι ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε την επόμενη αγωνιστική».

Δικαστήριο: «Βλέπουμε ότι υπάρχει μία οικειότητα μεταξύ σας στη συνομιλία».

Πατέρας: «Ναι, τον γνωρίζω καλά τον Ψωμιάδη».

Για τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες: «Αυτά που έχουν κυκλοφορήσει είναι αποσπάσματα και όχι ολόκληρες»

Για τον αγώνα Αρη - Παναθηναϊκού: «Ο Δαλούκας στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε 70%-30% υπέρ της έδρας, δεν του έκατσε, όμως, Μετά τον αγώνα του είπα ότι είναι απαράδεκτος, μιλώντας ως πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και ο ίδιος μου είπε ότι τον απειλούσαν. Το πέναλτι πάντως δεν ήταν αμφισβητούμενο. Μετά τον αγώνα κόπηκε από τους πίνακες και ο ίδιος παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας.»

Εισαγγελέας: «Ο "χοντρός" που λέτε ποιος είναι;»

Πατέρας: «Είναι ο κωδικός του Μπέου».

Εισαγγελέας: «Ο "μουστάκιας" ποιος είναι;»

Πατέρας: «Δεν ξέρω, μπορεί να εννοεί τον Αναστόπουλο».

Εισαγγελέας: «Ο "ψηλός" ποιος είναι;»

Πατέρας: «"Ψηλός" είναι ο Πιλάβιος».

Εισαγγελέας: «Τον Μάκη Ψωμιάδη πώς τον λέτε; Δεν τον λέτε "μουστάκια";»

Πατέρας: «Εγώ "Μάκαρο" τον λέω».

Εισαγγελέας: «Τον λέτε κι "αδερφούλη"...».

Πατέρας: «Και τώρα από τη φυλακή να με πάρει, "αδερφούλη" θα τον πώ. Δεν είχα οικειότητα μαζί του μόνο όταν ήμουν στο ποδόσφαιρο, αλλά και πριν και μετά. Ο Ψωμιάδης με πληροφορούσε για όσα γίνονταν στην ποδοσφαιρική πιάτσα, διότι εκείνος τα γνώριζε».

Εισαγγελέας: «Τι σημαίνει η φράση που λέτε "πέθανε ο χοντρός σήμερα";».

Πατέρας: «Εννοώ ότι έχασε. Δεν σημαίνει, όμως, ότι ήταν στημένο».

Εισαγγελέας: «Όταν λέτε το έπαιξε, τι εννοείτε;».

Πατέρας: «Εννοώ ότι χτύπησε το παιχνίδι».

Εισαγγελέας: «Για τα στημένα ματς γενικά τι έχετε να μας πείτε;»

Πατέρας: «Στημένα υπάρχουν και θα υπάρχουν από τους παράγοντες, αλλά και από παίκτες χωρίς να το αντιληφθούν οι παράγοντες, από παράγοντες με διαιτητές κι από διαιτητές μόνοι τους εάν παίζουν στοίχημα».

Εισαγγελέας: «Όταν λέτε "φόβισέ τον λιγάκι", τι εννοείτε;».

Πατέρας: «Σημαίνει ότι γνωρίζω ότι κάτι κακό συμβαίνει και τον προειδοποιώ. Αν γινόταν παρέμβαση σε διαιτητή και δεν το γνώριζε, φταίει ο Πιλάβιος. Εγώ θεώρησα υποχρέωσή μου να ενημερώσω τον (σ.σ. τότε πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη) Γόντικα ότι ο Μάκης με πληροφόρησε ότι ακούγονται κουτσομπολιά και ο Παναθηναϊκός στον Βόλο θα χάσει το ματς».

Εισαγγελέας: «Ο "ψηλός Σισέ" ποιος είναι;»

Πατέρας: «Όποιος έκανε την απομαγνητοφώνηση, από βιασύνη έγραψε "ψηλός Σισέ". Ο Πιλάβιος είναι ο "ψηλός", εκεί έπρεπε να μπει τελεία. Για τον Σισέ λέμε άλλα πράγματα».


Σχόλια

  1. Ο ανθρωπος που θα γκρεμαγε την παραγκα... Προστατευει το Μαρινακη και το γαβρο αποκρυπτοντας στοιχεια για Μακαμπι κλπ.. (3η κασσετα( Πλεον μονον τυφλοι η εχοντες συμφεροντα μπορουν να υπερασπιζονται αυτον τον ανθρωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα κατέθεσε και ο Μαρινάκης... Πως και δεν γράφτηκε τίποτα σε κανένα μμε?? τόση χειραγώγηση πια από τον Βαγγέλα για να μην μάθει κανείς τίποτα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. nomizw apoti diavasa pire anavoli kai tha katathei entos 15 imerwn.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mε τα στημένα τσάμπα ελπίζουμε ..όταν αφηνουνε δυο χρονια..για να πάνε σε δίκες και παραπομπές σημαίνει οτι οι εμπλεκόμενοι αλλά και οι ιδιοι οι δικάστες πάνε την υπόθεση για κουκούλωμα..και το πολύ πολύ να την πληρώσει κανένας Μπέος..κανένας Τσακογιάννης..και αν ! Με κασετούλες..και χωρίς στοιχεία για χρηματικά εμβάσματα συγκεκριμένες απειλές δε πάς πουθενά δικαστικά..Ήταν μια ακόμα φούσκα απο τις πολλες που μας σερβίρουν για να ξεχνάμε άλλα σημαντικότερα.


    Εδώ ακόμα και ο Ψωμιάδης που είναι γνωστό το ποιον του ,βγαινει από όλους λάδι ! Τι περιμένετε να δικάσουνε τον Μαρινάκη που ειναι από τους πιο δυνατους εφοπλιστές στην Ελλάδα ? wishful thinking..


    Και ποιος θα ειναι μάρτυρας κατηγοριας του Μαρινάκη ? Ο κύριος Πατέρας που δηλωνε πως το ποδοσφαιρο ειναι τυχερό που τους έχει και τους δύο και κάνανε μαζί διακοπές στη Μύκονο ως παλιοί και έμπιστοι φίλοι ?


    Όσο για το υποτιθέμενο γκρέμισμα της παραγκας..απο τον Πατέρα αυτά είναι αστειότοτητες..Ο Κοκκαλης ήθελε να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο και ο Πατέρας εκμετάλλευτηκε τις συγκυριες ( και αυτο ηταν προς το καλο της ομάδας) και τα πολλά λεφτά που είχανε πέσει τότε όπως και το συγκυριακό διάλειμμα της παράγκας ..( αφού δεν είχανε πλεον "ηγέτες" όπως τον Κόκκαλη και τον Γκαγκάτση) και έγινε οτι έγινε..Όταν ήρθε ο νέος βασιλιάς.. ο Μαρινάκης όλα πήρανε τον συνηθισμένο για τον Παναθηναικό δρόμο..


    Αν ο Πατέρας ήταν ο πορθητης της Παράγκας και Παναθηναικομάχος κύριοι δε θα την έκανε με ελαφρά.. όπως την έκανε..Oι fans βέβαια ακόμα και σημερα ως υποτελεις τον δικαιολογούν..ο πολύς κοσμος έχει κατάλαβει τι έγινε..Μας πουλήσανε φύκια για μεταξωτές κορδέλες..


    Συμπερασματικά αν δεν αλλάξουνε οι θεσμοί στην Ελλάδα και δε γινουνε βαθιες τομές μη περιμένετε απο κανεναν παρτάκια εφοπλιστή να πολεμησει την παραγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ελα βγειτε ολοι να ξανα υποστηριξετε τον ΄΄νικολα των ονειρων΄΄ σας μαζι με τον μπενο-βγενο.. Μπικαν 2 λαμογια το 2008 και διαλυσαν την ομαδα μας ειτε αρεσει σε καποιους ειτε οχι ειναι αληθεια.. ο τζιγγερ πληρωσε οτι σταματησε να κανει τα χατιρια του φορεα.. και ξερουμε ολοι που καταληγει αυτη η ιστορια αν μπλεκεις με οργανωμενους..την πληρωσε με το ticket clyb kai τετοια.. τα λαμογια απο τους καθαρους φαινονται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ψήσου να μην γράφεις μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξεκινάμε να κρίνουμε την κατάθεση και πετιούνται οι πορδές για το ποιός πρόεδρος ήταν ο καλύτερος... Ντεπόν ρεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Andreas Atnanasopoulos11/10/13 5:15 μ.μ.

    κορακας κορακου ματι δεν βγαζει ποτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί ρε μάγκες εσείς τι περιμένατε; ότι θα τον έδινε τον χοντρό; φιλαράκια είναι, κάνουν τις ίδιες βρωμοδουλειές και το μόνο που τους νοιάζει είναι τα λεφτά. Χέστηκε ο Πατέρας για τον Παναθηναϊκό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έτσι έτσι . Ο Πατέρας είναι το πρόβλημα . Ο Πατέρας πήγε ως μάρτυρας να καταθέσει , και το τι είπε είναι δικό του δικαίωμα . Αρχίσαμε τις κρίσεις για το τι θα υποστηρίξει ο άλλος στο δικαστήριο . Χορεύετε όπως σέρνουν τον χορό οι αντικειμενικοί ρουφιάνοι τα παπαγαλάκια του χοντρού και της σαπίλας που υπάρχει στον αθλητισμό και έχει ένα όνομα και μόνο : ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ .
    Από την άλλη για τον ΥΠΟΔΙΚΟ πρόεδρο της εγκληματικής οργάνωσης Πειραιά , το μόνο που έχει ακουστεί στην αίθουσα της δίκης είναι μια αναφορά σε αυτό το παλικάρι , από τον Αλέκο τον Κούγια . Προφανώς αυτό δεν φάνηκε να απασχολεί και κανέναν . Εσάς τους "ψαγμένους" σας απασχολεί ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ Πατέρας και όχι ο ΥΠΟΔΙΚΟΣ τόφαλος .
    Επίσης έκρυψε ποτέ ο Πατέρας ότι έχει καλές σχέση με τον Ψωμιάδη ;

    Ο Ψωμιάδης ήτανε ποτέ στο άρμα του μαρίδα και δεν το θυμάμαι ;
    Τι περιμένατε να πει ο Πατέρας ;
    Δε βλέπεται τι συγκάληψη πέφτει για να μην ακουστεί ΚΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΔΑ ;
    Επαφή με το περιβάλλον έχετε ορισμένοι ή δεν ξέρετε σε τι Ουγκάντα ζούμε ;


    Κράξτε μάγκες λίγο Πατέρα , στον χορό των δημοσιοκάφρων . Θα μας ενημερώσει και ο Παναθηναϊκάρχης ο Πρασινοφρουρός σχετικά για τον Πατέρα .


    Keep sleeping παιδιά . Σόρρυ που χαλάω το κλίμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O Πατέρας το όνομα του Μαρινάκη γιατί δεν το ανέφερε όπως ο Κούγιας;
    Έτσι για να ακουστεί ρε παιδί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ τι είμαι , συνήγορος υπεράσπισης του Πατέρα ; Γιατί θα πρέπει να ξέρω ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. E τότε όσο κατηγορείς Μ.Μ.Ε ,μάρτυρες και λοιπούς παρατρεχάμενους που έχουν ξεχάσει ότι ο Μαρινάκης είναι ύποπτος από την Ελληνική Δικαιοσύνη για αδικήματα από το καλοκαίρι του 2011, τόσο να κατηγορήσεις και τον Πατέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ενώ αν έλεγε όσα θες ο Πατέρας , δεν γινόταν κάτι ουσιαστικό . Μάλιστα , μάλλον σε άλλη χώρα κατοικώ εδώ και κάτι δεκαετίες εγώ , οκ . Ο Πατέρας συγκάλυψε ή το 99% του Τύπου που διαμορφώνει τις απόψεις των πατατάκιδων ; Εδώ βλέπεις την λύσσα ορισμένων καραγκιόζηδων δήθεν Παναθηναϊκών να κράξουν τον Πατέρα , που περνάει ο χοντρός στο χαλαρό . Έχει βγει ήδη η ετυμηγορία κι εσύ μου λες .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν έβγαινε και έλεγε όσα περίμενα (και μαζί με μένα φαντάζομαι κι άλλοι), κανένα Μ.Μ.Ε δεν θα μπορούσε να σιωπήσει. ΚΑΝΕΝΑ.


    Να έβγαινε να μιλούσε με συγκεκριμένα ονόματα και γεγονότα. Όχι να μου λέει για τον Σταύρο το καλό το παιδάκι και τον Μάκη την αγία την παρθένα.


    Όταν είχαν βγει οι κασέτες προς τα έξω όλοι λέγαμε "να τος, τους έχει στο χέρι ,θα τους γαμήσει" και όσο περνούσε ο καιρός λέγαμε "ακόμη δεν έχει έρθει η ώρα του να μιλήσει".


    Ε και η ώρα του ήρθε και βγήκε και μίλησε και είπε αυτά που ήθελε. Τίποτα που να βοηθάει να καταδικαστεί η σαπίλα που ευνοεί τον γαύρο και αδικεί εμάς και το υπόλοιπο ελληνικό ποδόσφαιρο δύο δεκαετίες τώρα.


    Όλοι μια παρεούλα και ο ένας να καλύπτει τον άλλον είναι. Και μεις οι μαλάκες περιμένουμε να δικαιωθεί ο Σύλλογος μας για τις αδικίες που βιώνει.


    Αν εσύ δεν το βλέπεις, σόρρυ αλλά δεν μπορώ να ασπαστώ την άποψη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σου ξαναλέω ότι είσαι εκτός πραγματικότητας .
    Ο Πατέρας έχει πολύ καλές σχέσεις με τους Ψωμιάδηδες . Τώρα το κατάλαβες ;
    Ο κάθε λεφτάς είναι πρώτα λεφτάς και μετά οπαδός μιας ομάδας .


    Αν εσύ περίμενες να βγει να 'δώσει' τον Μάκαρο , τότε φίλε τζάμπα περίμενες και το κράξιμο που θα έριχνες στον Πατέρα είχε πιθανότητα ίση με 1 ή 100% .
    Όταν είχαν βγει οι κασέτες εδώ δεν έγραψα ποτέ αυτά που λες . Και διέψευσέ με .
    Αν περιμένατε ότι ο Πατέρας θα ξεσκεπάσει τους πάντες ΚΑΚΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ .
    Καλά το άλλο που λες για τα ΜΜΕ είναι τραγικό .
    Θα αναγκαζόταν ο Μπάμπης , ο Χελάκης και ο Μπραουδάκης να τα βάλουν με τα αφεντικά τους , αν έκανε σχετική δήλωση ο ... εξαφανισμένος Πατέρας .


    Εσύ δεν βλέπεις την πραγματικότητα φίλε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλά τα λέει. Όταν ο τύπος που υπήρξε πρόεδρος του συλλόγου καταθέτει ό,τι και οι φοβισμένοι που ήταν στο άρμα του gay και τα είχαν τακιμιάσει, τον βάζει η ιστορία στην ίδια μοίρα με όσους δεν προασπίζονταν ή πολεμούσαν τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού.
    Άσχετα τί περίμενε ο πρες και εγώ, ο τυπάς θα έπρεπε να πει όσα διακυβεύονταν εναντίον τού συλλόγου από όποιους ήξερε. Αντ' αυτού εξαργύρωσε χρωστούμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ναι για αυτο εβαλε λεφτα.ελεος με τον μηδενισμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ρε φιλε τραβα γινε γαυρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. φιλε δεν με νοιαζει τοσο τι θα ελεγε για τον Μακαρο.αλλα για Μπεο και για Μαρινακη επρεπε να τους διαλυσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για Μπέο δεν βλέπω να είπε κάτι παράλογο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεκτό . Απάντησε μου σε κάτι όμως .. Διάβασα το κείμενο παραπάνω με τις ερώτησεις που έγιναν κατα την απολογία του Πατέρα ; Αναφέρθηκε πουθενά το όνομα ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ; Γιατί δεν το βλέπω πουθενά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φίλε , ο Πατέρας πήγε ως ΜΑΡΤΥΡΑΣ όχι ως κατηγορούμενος . Δεν πήγε να υποστηρίξει τον εαυτό του θέλω να πω , αλλά να απαντήσει ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ και σου ξαναλέω : είδες καμία ερώτηση για τον βαγγέλα ; Γιατί εγώ είδα το ερωτηματολογίο να περιστρέφεται γύρω από Μάκαρο και Μπέο όπως προσπαθούν να οριοθετήσουν τις κατηγορίες οι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ .


    Πιστεύω γίνομαι κατανοητός στο τι λέω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είχε πολλοστή αναβολή-και από την προηγούμενη εβδομάδα αν θυμάσαι- η υπόθεση του μουστάκια και όταν ελέησαν να εκδικάσουν κάλεσαν τους μάρτυρες που λες και γι' αυτό επικεντρώνονται προς το παρόν εκεί. Αργότερα κανείς δε ξέρει τί θα κάνουν όπως και κανείς δεν είναι τόσο χαζός να πιστέψει ότι αυτά που βγαίνουν ως ειδήσεις είναι το 100% της κουβέντας που είχαν ("τα σημαντικότερα σημεία της κατάθεσης..."). Όλοι είναι μπλεγμένοι για τους εισαγγελείς και όλοι υποστηρίζουν με τον τρόπο τους την πάρτη τους παίζοντάς το ανίδεοι.
    Αυτό που σου είπαμε και οι 2 πριν όμως είναι ότι πέρα από τις ερωτήσεις που γουστάρει το προεδρείο, αυτός θα μπορούσε να πει ό,τι επιπλέον ήθελε για να τους αναγκάσει να κινηθούν διαφορετικά. Αφού δεν αναφέρει κανείς το όνομα τού gay, ανάφερέ το εσύ και γίνει πρώτος μάγκας και δρομολόγησε την υπόθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οκ , αυτό θα ήτανε το ιδανικό και προφανώς και δεν διαφωνώ .
    Εγώ ξαναλέω ότι ο Πατέρας πήγε να καταθέσει για τον Ψωμιάδη , με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις και τον ξέρουν και τα τσιμέντα .
    Βούληση για να ξεσκεπαστεί ο μαρίδας δεν υπάρχει , και ορισμένοι εμπλεκόμενοι τύπου δαλούκα είναι πιόνια και το έχουν γυρίσει στο τσάμικο .
    Νομίζεις εσύ και ο κάθε εσύ ότι ο Πατέρας θα το παίξει ταλιμπάν .
    Θα μπει στην αίθουσα και θα ξεσκεπάσει το σύστημα .
    Δικαίωμά σας , αλλά διαφωνώ .
    Εκτός πραγματικότητας είναι αυτά .
    Εδώ πάνε να τα φορτώσουν όλα στον Ψωμιάδη , γελάει το σύμπαν .
    Τον Μπέο δεν τον υπερασπίστηκε , τον μαρίδα δεν τον ανέφεραν .
    Όλα τ' άλλα είναι στα πλαϊσια της "αντικειμενικότητας" και της λαϊκής κατανάλωσης .


    Καλό βράδυ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Όντως καταλήγουν εκτός πραγματικότητας. Ο σύλλογος ήταν και είναι μόνος του. Ας ελπίσουμε κάτι να αλλάξει υπέρ μας σύντομα. Λέμε κανά ρομαντισμό τελικά να περάσει η ώρα...

    Καλημέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό που προφανώς δεν καταλάβατε κάποιοι προηγούμενοι είναι ότι στο Εφετείο δεν γίνεται μια γενικής φύσεως δίκη για τα στημένα, αλλά δικάζεται ο Ψωμιάδης για συμμετοχή του στα στημένα. Αν λοιπόν δεν υπάρχει γεγονός συνεργασίας του Χρυσόστομου με κάποιον τρίτο - π.χ. Βαγγέλας - δεν αναφέρεται σε άλλο πρόσωπο κανένας μάρτυρας. Δεν τον αφήνει και το Δικαστήριο, μόνο ότι ξέρει για το Μάκη. Εκεί γίνεται δίκη, όχι τηλεοπτικό show, να λέει ο καθένας ότι γουστάρει.

    Η στάση Πατέρα ήταν αναμενόμενη, αφού - όπως σωστά αναφέρθηκε - είναι γνωστές οι σχέσεις του με το Μάκη, οπότε ήταν αναμενόμενο ότι θα κρατούσε το στόμα του κλειστό. Όσοι νομίζουν ότι οι μεγαλοπαράγοντες είναι αθώες περιστερές, ας σκεπαστούν καλύτερα μην κρυώσουν.

    Μόνο συγκριτικά τεστ μεταξύ τους έχουν νόημα. Π.χ. ποιος είναι καλύτερος, ο Πατέρας που φεύγοντας άφησε 18,2 εκ. μετρητά στο ταμείο, ή η Σωφεράτζα που φεύγοντας άφησε κάνα 28άρι χρέη; Χάθηκαν - έβγαλαν ποδαράκια και εξαφανίστηκαν - τα 18 και άλλα 28, σύνολο περίπου 46 εκ. χασούρα η ομάδα σε περίπου 1½ χρόνο. Ωραία μπίζνα για όποιον ... επωφελήθηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Όχι πανύβλακα mr Petroventure, η δίκη είναι ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ και στους κατηγορούμενους είναι και ο Μάκης.Χρυσόστομος (Μάκης) Ψωμιάδης, Σταύρος Ψωμιάδης, Ιωάννης Παπακώστας, Κωνσταντίνος Ριαβόγλου, Θωμάς Μητρόπουλος, Γεώργιος Χριστοβασίλης, Ευάγγελος Αγγελής, Διονύσιος Κωτούλας, Περικλής Αμανατίδης, Δημήτρης Δημητρίου και Γιώργος Χαβενετίδης. Τώρα γιατί καταλήξανε όλοι αυτοί μόνον σαν κατηγορούμενοι, ας όψεται ο Πατέρας που στην ανάκριση τους έβγαλε όλους λάδι καθώς είχε μοναδική ευκαιρία να στείλει όλο το σκυλολόι κατηγορούμενους και διαλύοντας το γάβρο προσκομίζοντας την περιβόητη 3η ΚΑΣΣΕΤΑ. Μια χαρά τα συγκάλυψε όλα λοιπόν ο Πατέρας και μην φλυαρείς. Πόσο έρμαιο μπορεί να είσαι; ακόμα δεν αντιλαμβάνεσαι την πραγματικότητα;

    Όσονα αφορά τις λοιπές μπουρδολογίες, άσχετες με το θέμα του άρθρου θα σου παραθέσω απλά τη δήλωση του ίδιου του Πατέρα για το τι παρέλαβε: "Ο Παναθηναϊκός σε αντίθεση με άλλες ομάδες δεν χρωστάει λεφτά ούτε σε τράπεζες ούτε σε ποδοσφαιριστές ούτε δεξιά και αριστερά. Αρα, λοιπόν, είναι μια ομάδα καθαρή. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου παρέδωσε έναν καθαρό Παναθηναϊκό στο νέο πολυμετοχικό σχήμα." http://www.sport-fm.gr/article/191693

    Βγάλε το σκασμό καμιά φορά γιατί παραγίνεσαι γελοίος από το πολύ γλείψιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο υπολογισμός την χωρητικότητας της νέας κερκίδας είναι σαφέστατα λανθασμένος , καθώς έχει υπολογισθεί σε δεδομένα εξωπραγματικά ! Αυτό το 0,5*0,5 δεν στέκει ! Κοντά στο 0,6*1,00 είναι !!
    Άλλωστε στα 80 περίπου μέτρα του πλάτους , και με τις σκάλες ανόδου - καθόδου των θεατών ( νεκρός χώρος ) , δεν χωράνε παραπάνω από 150 καθίσματα σε κάθε σειρά !
    Για να γίνει κερκίδα 4.000 θέσεων , πρέπει να κατασκευαστούν 25 σειρές ! Δεν γίνεται να έχει μισό μέτρο πλάτος η κάθε σειρά ! Ξαναδές το φίλε !! Πάνω από 1.900 καθίσματα δεν χωράνε στο σχέδιό σου !


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το περίμενα ότι θα εμφανιστείς εσπευσμένα υπαλληλάκο, να σκούζεις σαν γάτα σε οίστρο. Και να ρίχνεις λάσπη με βρισιές γιατί δεν έχεις αριθμούς να αντιπαραθέσεις. Η αλήθεια των αριθμών για την περίοδο 12/2010-06/2012 βάζει φίμωτρο στους λακέδες των "εγγυητών της επόμενης μέρας".

    Υ.Γ. Πολλές λέξεις χρησιμοποίησα στην απάντησή μου, δυσανάλογα πολλές με την μηδενική σου αξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Καμία απάντηση, ε;;;; ΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΚΟΚΟΚΟΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Απάντηση για τον Πατέρα - και όχι μόνο - υπάρχει προκαταβολικά στο 1ο μου σχόλιο.

    Όσοι νομίζουν ότι οι μεγαλοπαράγοντες είναι αθώες περιστερές, ας σκεπαστούν καλύτερα μην κρυώσουν.

    Τώρα, πως με αυτό του κάνω αβάντα όπως ισχυρίζεσαι, μόνο ένα συγχυσμένο κρανίο σαν το δικό σου μπορεί να εκλάβει. Όλοι οι υπόλοιποι για μομφή θα το πάρουν.

    Υ.Γ. 1 Αυτά τα κοκοκο είναι κλισέ που χρησιμοποιούν τα κορόιδα με πόμολο της γκοτζοπαρέας. Που με την αγαρμποσύνη σου μαρτυράς χωρίς ξύλο ότι υπάρχει άγρυπνο μάτι της Αγίας οικογένειας πάνω στα "αντιφρονούντα" ιστολόγια. Γι' αυτό σου είπα σε περίμενα, χάμπατο.

    Υ.Γ. 2 Έχετε όλοι στην "παρέα" κοινό dress code για το γραφείο, με παντόφλα και άσπρο φανελάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Την άλλη φορά να είσαι πιο διαβασμένος γιατί σε γλεντάω πάντα και πλέον νοιώθω σαν να κλέβω εκκλησία. Από τότε με τις ηλιθιότητες περί Petroventure έπρεπε να το είχες εγκαταλείψει το σπορ, γιατί ούτως ή άλλως τσάμπα το κάνεις. Ποιά απάντηση; συγκάλυψε ο Πατέρας όλη τη βρώμα του γαύρου ναι ή ου; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΚΑΣΣΕΤΑ; Αυτός είναι που θα γκρέμιζε την παράγκα;
    ΥΓ: Μόνο ένας με την ηλιθιότητα τη δική σου θα μπορούσε να ακυρώνει τον εαυτό του μέσα σε μια ώρα, γιατί χρησιμοποίησες ακόμα παραπάνω λέξεις σε σχέση με τη μηδενική μου αξία :) Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. το μπλογκ εγινε φωλια κομπλεξικων τυπου βαγγελη outsider και λοιπης συμμοριας
    ωραιος ρε πρεσσ ! να ερθει και ο ιακωβος να γινουμε


    και κατσε μετα και γραφε αρθρα για τον τουλουμπα λεγοντας τον ανυπαρκτο και τελειωμενο ενω εσυ με τη σταση σου του δινεις και αυτου και της συμμοριας του το φιλι της ζωης και λογο να συνεχιζουν τον πολεμο στη ομαδα μας


    φιλικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. δε φταινε αυτοι , ετσι εμαθαν να κανουν και αυτο το παραμυθι εχουν μαθει να λενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Το ξέρω οτι το άνεργο σινάφι σου πλέον μόνο σε χαρακτηρισμούς επιδίδεται. Τα φιλιά μου σε όλους σας. Όταν ξανακαβλώσω θα σε ξαναπεράσω ένα χεράκι, μην αγχώνεσαι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. έχεις απόλυτο δίκιο φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. έχουν γίνει 40 σχόλια από τα οποία τα 35 βρίζετε ο ένας τον άλλον.
    έχεις παρατηρήσει πως κάποιοι όπως πχ ο outsider σκάνε μύτη μόνο για να πουλήσουν την τρέλα τους σε συγκεκριμένα άρθρα. εσείς τσιμπάτε και απαντάτε. εγώ απλά τα αγνοώ. και δεν τα σβήνω για να φαίνεται ο καθένας τι ρόλο βαράει.


    αξία δίνεις με όποιον ασχολείσαι. εγώ συνειδητά πλέον δεν απαντώ σε συγκεκριμένα άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου