0x3...

ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-0



Ήττα 3-0 από την Άεκ στην Γλυφάδα και τρίτο σερί ματς για την ομάδα μας που δεν παίρνουμε τίποτα. Αν και για να είμαστε ειλικρινείς σήμερα ήταν δεδομένο ποιος ήταν το φαβορί αφού η Άεκ έχει σαφώς πιο δυνατή ομάδα από εμάς. Όσο και να μας πονάει το ταβάνι μας θα είναι χαμηλό και για φέτος. Ίσως τα πάμε καλύτερα από πέρυσι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν παίζει να μπορούμε να κοιτάξουμε το κάτι παραπάνω στο πρωτάθλημα. Κι ας είναι νωρίς για συμπεράσματα...

Η ομάδα πρέπει να αποκτήσει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση. Και όταν λέω πρέπει, εννοώ ΠΡΕΠΕΙ, γιατί ειδικά σε αυτό το άθλημα αν δεν έχουμε τίποτα από τα δύο, τότε πάμε με μαθηματική ακρίβεια για φούντο.

Πάντως για να μην φαίνονται τα πράγματα εντελώς μίζερα οι δύο από τις ήττες που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής ήταν μέσα στο πρόγραμμα, αφού Παμβοχαικός και Άεκ είναι καλύτεροι από εμάς. Ή ήττα την πρώτη αγωνιστική πόνεσε από την Παναχαϊκή που ούτε βαθμό δεν καταφέραμε να πάρουμε.

Επόμενο μας ματς στην Θεσσαλονίκη με τον Παοκ.

Έκατσα και είδα το ματς. Ένας λόγος ότι ήταν ντέρμπι και σαν οπαδός γουστάρω την φάση με γεμάτα τα κλειστά και ζεστή ατμόσφαιρα. Θα γούσταρα απόψε στην Γλυφάδα να ήμασταν κι εμείς βέβαια. Ουτοπικά πράγματα λέω έτσι; Να δείτε που κάποια μέρα θα τα (ξανα)ζήσουμε κι αυτά και θα καταλάβουμε όλοι οι οπαδοί ανεξαρτήτως χρώματος πόσο σαν ζώα συμπεριφερόμασταν αφού τιμωρούμε στην ουσία την ίδια μας την τρέλα και τρόπο ζωής..

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του ματς:


Βελτιωμένη ήταν η εικόνα του Παναθηναϊκού στο ματς με την ΑΕΚ, ωστόσο αυτό δεν έφτανε για τους πράσινους.

Σε ένα ακόμα παιχνίδι το Τριφύλλι έκανε σωστά πολλά πράγματα, αλλά μόλις χαλούσε η υποδοχή του άνοιγαν οι ασκοί του Αιόλου και το ένας λάθος διαδεχόταν το άλλο. Χαρακτηριστικά είναι όσα έγιναν στο δεύτερο σετ. Όπου οι παίκτες του Λάιου τα έκαναν όλα τέλεια, προηγήθηκαν με έξι πόντους (13-7) και όμως το έχασαν το σετ και μάλιστα εύκολα.

Εκείνο που πρέπει να φτιάξει ο Παναθηναϊκός οπωσδήποτε είναι το κομμάτι της συγκέντρωσης και αυτό της ψυχολογίας. Αν γίνουν αυτά τότε τα υπόλοιπα θα έρθουν.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι όλα κρίθηκαν στο κομμάτι του σερβίς και της υποδοχής. Η ΑΕΚ πήρε 9 άσους και χάλασε την υποδοχή του Τριφυλλιού.


Σχόλια

  1. Μόνο δυο πράγματα απαιτούνται..

    1) Η σημερινή διοίκηση ξεχρεώνει αμαρτίες άλλων και ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν χρωστάει σε κανένα.


    2) Πάμε όλοι στο Βλάση να του ζητήσουμε να πάρει την ομάδα και μετά ΟΛΟΙ μας διαρκείας και στήριξη σαν του ποδοσφαίρου


    Δεν υπάρχει άλλη λύση αν θέλουμε να ξαναδούμε το τμήμα αυτό στη κορυφή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου