Σερέτη είσαι τρόμπας;



Γιαννάκη μου, διάβασα το κείμενο σου στο Gazzetta. Πολύ ενδιαφέρον...πάρα πολύ. Όντως ρε συ! Απλά δεν κατάλαβα τι θες να πεις... ότι η απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής να κάνει αβαβα τα επεισόδια στην Λιβαδειά είναι πάτημα σε ανύποστατες δικαιολογίες; Ότι δεν ισχύει τόσο, όσο φωνάζει ο Παναθηναϊκός για τα περί στημένων και εύνοιας του Ολυμπιακού; Πραγματικά δεν κατάλαβα, οπότε βοήθησε με αν μπορείς. Διαβάζεις απότι ξέρω οπότε βρες έναν τρόπο και απάντησε μου..

Είσαι τρόμπας; Και δεν το χοντραίνω γιατί έχω ακούσει πως βαράς και εγώ είμαι κατά της βίας..

Απλά αν μπορείς απάντησε μου ρε Γιαννάκη..

ΥΣ: Ένα από τα καλά που έχει κάνει ο Αλαφούζος είναι η απόλυση σου από τον ΣΚΑΪ. Του βγάζω το καπέλο σε αυτό.

Σχόλια

  1. Ύπουλος όπως πάντα ο σερετίνιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτός και ο Καίσαρης ξεσκιστήκανε σήμερα. Βγάλανε την ομάδα άχρηστη. Άχρηστος ο Μέντες , ο Πράνιτς ήρθε για να συμπληρώσει τα ένσημά του για να βγεί στην σύνταξη , ο Κλωναρίδης ήρθε από την ΑΕΚ της Γ' Εθνικής , ο Μπαιράμι δεν κάνει , ο Μπέργκ θέλει , αλλά δεν θα μπορέσει να γίνει ο παλαιός Μπεργκ που έπαιζε στο Αμβούργο και πάει λέγοντας.


    Αυτοί οι σημαδεμένοι κονδυλοφόροι , δεν πρέπει να διαβάζονται , ούτε να αναπαράγονται τα σχόλια που κάνουν. Είναι υπαλληλίσκοι και πολλές φορές γράφουν αυτά που θέλουν τα αφεντικά τους.


    Αυτός , έγραψε λίγο πολύ , ότι ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να τιμωρηθεί βαρύτερα από τον Παναθηναικό , γιατί με τους παίκτες που αγόρασε ο Μαρινάκης θα κάνει περίπατο και με αυτό τον τρόπο (να μην τιμωρηθεί) δίδει δικαιώματα στον Αλαφούζο για να φωνάζει.


    Γιαυτό εμείς ως φανατικοί Παναθηναικοί οφείλουμε να κλείνουμε τα μάτια μας και τα αυτιά μας σε αυτούς τους υπαλλήλους. Πρέπει να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε την ομάδα μας , να δυναμώσει και να δέσει μετά το ευεργετικό 15θήμερο που μεσολαβεί λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας.


    Είδα ότι στο σάιτ της Παναθηναικής Συμμαχίας ότι έχουν κάνει like 18500 άτομα. Είναι ντροπή από αυτό τον αριθμό ούτε οι μισοί να μην έχουν γίνει μέλη της Παναθηναικής Συμμαχίας. Δεν είναι το 50ντάρικο, ούτε τα χρήματα που θα πάνε στον Αλαφούζο , αλλά ο εγωισμός , να μην δεχόμαστε η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός να έχουν περισσότερα διαρκείας από εμάς.


    Για ποιό λόγο η ΑΕΚ της Γ Εθνικής να έχει περισσότερα εισιτήρια διαρκείας από τον Παναθηναικό; Την στιγμή που έχουν αγοραστεί παίκτες αξιώσεων για τα δεδομένα του Ελληνικού χώρου και ταυτόχρονα έχουμε επιστρέψει στο γήπεδό μας , την Λεωφόρο. Ας σταματήσει επιτέλους , η εσωστρέφεια , η οποία δεικνύει ότι δεν έχουμε αυτοπεποίθηση και να κάνουμε το βασικό βήμα να πιστέψουμε στην ομάδα και στην διοίκηση.


    Στη ΑΕΚ ακόμα ζούν με το όραμα του γηπέδου που δεν έχουν. Μακάρι να το κάνουν. Αλλά εμείς που έχουμε γήπεδο , που έχουμε παίκτες που μπορούν να σταθούν στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας , για ποιόν λόγο να μην εγγραφόμαστε στην Παναθηναική Συμμαχία;


    Κλείνουμε τα αυτιά μας και τα μάτια μας σε αυτούς , δεν τους διαβάζουμε και δεν τους αναπαράγουμε. Πίστη , στήριξη και αυτοπεποίθηση ότι είμαστε οι καλύτεροι , -ακόμα και αν δεν είμαστε- και τα αποτελέσματα γρήγορα θα φανούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O καθένας μπορεί να έχει την άποψη του για την ομάδα. Άλλοι μπορεί να θεωρούν πως έχουμε μια καλή ομάδα, άλλοι μια κακή και άλλοι μια με προοπτικές.


    Αλλά όταν κάποιος (που δηλώνει και Παναθηναϊκός!!) αμφισβητεί με τέτοια κείμενα την ύπαρξη παράγκας και όλα τα συναφή, τότε πρέπει να τίθεται το ερώτημα εάν είναι τρόμπας και αν έχει λίγο λογική καταχωνιασμένη μέσα στον εγκέφαλο του κάπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για την δεύτερη παράγραφο δεν έχω ουδεμία αντίρρηση , Πρες. Συμφωνώ και επαυξάνω.

    Για την πρώτη παράγραφο , όμως , θεωρώ ότι ο κόσμος του Παναθηναικού πρέπει να καταλάβει ότι η διχόνοια και η εσωστρέφεια δεν οδηγούν πουθενά. Η μάλλον οδηγούν στην καταστροφή. Πίστη στις δυνατότητες της ομάδας , συμμετοχή στα κοινά (γήπεδο) και εμπιστοσύνη σε προπονητή και διοίκηση. Αν εμείς οι φανατικοί οπαδοί του Παναθηναικού δεν τους υποστηρίξουμε , με τι καρδιά θα μπουν στο γήπεδο για να παίξουν την μπάλα που ξέρουν;

    Από εμας περιμένουν την δύναμη και το ζεστό χειροκρότημα. Αν αρχίσουμε να τους αμφισβητούμε θα ρίξουμε την ψυχολογία τους και κατά συνέπεια την απόδοσή τους. Σε τελική ανάλυση εμείς οι οπαδοί θα υποστούμε την ήττα , αν η ομάδα πάει στην Β Εθνική ή απαξιωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου