Νίκη-ντόπα!


Αν και μας βγήκε η ψυχή καταφέραμε να κερδίσουμε τον Όφη με 1-0 με γκολ του Μπεργκ στο 65' μπροστά σε 9.000-10.000 κόσμο. Η ομάδα σήμερα παρουσιάστηκε όπως στα προηγούμενα ματς με τα κύρια στοιχεία που την χαρακτηρίζουν φέτος. Πάθος, κατοχή, πάσες, κάποια παιδαριώδη λάθη και δυσκολία στο τελείωμα των φάσεων. Εμένα θα μου επιτρέψετε να ασχοληθώ με το τελευταίο.


Δεν ξέρω τι τους λέει στις προπονήσεις ο Αναστασίου πάντως μου φαίνεται ηλιθιο οι παίκτες να...σνομπάρουν τα σουτ και να προσπαθούν με πάσες και τριγωνάκια να μπουν στα αντίπαλα δίχτυα. Συνήθως όταν σουτάρεις κάνεις πιο αισθητή την παρουσία σου από το να αλλάζεις την μπάλα ανούσια έξω από την περιοχή προσπαθώντας να σπάσεις άμυνες με 8 αντίπαλους παίκτες. Δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα και νομίζω πως πρέπει σιγά-σιγά να αρχίζουν οι παίκτες μας να σουτάρουν. Σήμερα το κάναμε 2-3 φορές και πετύχαμε γκολ.

Το θετικό είναι πως φαίνεται η ομάδα να προσπαθεί και μπορεί εύκολα να το δει κάποιος αυτό από την συνολική συμπεριφορά των παικτών στον αγώνα. Μόνο που πρέπει αυτήν την μαχητικότητα να μην την έχουν μόνο όταν παίζουν μπροστά στον κόσμο αλλά και όταν επισκέπτονται αντίπαλες έδρες γιατί μέχρι στιγμής οι κάκιστες εμφανίσεις προέρχονται εκτός Λεωφόρου.

Ένα ακόμη θετικό είναι η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο και η συμπεριφορά του (ως προς την ομάδα, γιατί στα υπόλοιπα το παρατραβάμε και πέφτουμε στην παγίδα που μας ετοιμάζουν με σταθερά βήματα). Προσωπικά δεν περίμενα πως μετά από τέτοια αποτελέσματα και εμφανίσεις ο απαιτητικός κόσμος του Συλλόγου θα έδινε το παρών στους αγώνες. Και μιλάμε για 10.000 κόσμο που εγώ βάσει των συνθηκών τους θεωρώ μια χαρά. Είναι πασιφανές ότι η Λεωφόρος και η αναγκαστική ριζική ανανέωση του ρόστερ με πιτσιρικάδες έχει ψήσει κόσμο. Και αυτό με χαροποιεί πάρα πολύ. Γιατί η στήριξη δεν φαίνεται από τα σχόλια σε sites αλλά από την παρουσία στο γήπεδο. Να κάνουμε και καλύτερες εμφανίσεις και θα ψήνεται όλο και περισσότερος κόσμος.

Το πρώτο ματς λοιπόν από τα 3 σερί που έχουμε στην Λεωφόρο αυτήν την εβδομάδα, το πήραμε. Νίκη που θα βοηθήσει πάρα πολύ ψυχολογικά και θα μας δώσει άλλη αυτοπεποίθηση για την συνέχεια. Πολύ σημαντικό το επόμενο ματς της Τετάρτης με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο Ελλάδος. Πρέπει να πάρουμε καθαρή νίκη ώστε να μην έχουμε μπλεξίματα με την πρόκριση καθώς το Κύπελλο πρέπει να το χτυπήσουμε.


Σχόλια

  1. Συμφωνώ ότι πρέπει να σουτάρουμε πολύ συχνότερα. Εκτός από την πιθανότητα σκοραρίσματος τσιτώνεις τους αντίπαλους αμυντικούς και κάνουν λάθη. Αφήνουν διαδρόμους για κάθετες μπαλιές, κάνουν φάουλ κοντά στη περιοχή τους κ.λ.π.


    Κάνει λάθη στο σκάουτιν ο Αναστασίου. Είναι γνωστό ότι η αριστερή πλευρά του Όφι υστερεί και ειδικά μετά την αποβολή δεν φόρτωσε τη δική μας δεξιά, π.χ. με Κλωναρίδη ή με όποιον άλλο νομίζει εκείνος. Δεν ξέρω πόση δουλειά κάνει στις προπονήσεις, αλλά στη διαχείριση των αγώνων δεν δείχνει να βλέπει με επάρκεια τα δεδομένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου