Λόγω κόμπλεξ έφυγε από τον Παναθηναϊκό ο Σπανούλης

Δεν θα γινόταν ποτέ πρώτο όνομα στον Παναθηναϊκό

Ό,τι λέμε τόσο καιρό επιβεβαίωσε με τις δηλώσεις του ο manager του Βασίλη Σπανούλη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, για τον κύριο λόγο της φυγής του πελάτη του από τον Παναθηναϊκό ο οποίος η παρουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Συγκεκριμένα δήλωσε:


Δεν ήθελε να είναι ένας από τους καλύτερους, δίπλα στον Διαμαντίδη, ο οποίος είναι σπουδαίος παίκτης κι έχει ξεχωριστή σημασία για τους φιλάθλους και τα Μedia.


Άρα μάγκες μεταξύ μας, ποιος να τον κατηγορήσει τον Βασιλάκη; Όλοι ήξεραν πως το νο1 της ομάδας ήταν και θα είναι ο Μήτσος. Αυτός ήθελε να είναι ο frontman και στον Παναθηναϊκό αυτό δεν θα γινόταν. 

Και θα μου επιτρέψετε να το πάω παραπέρα και να σας θυμήσω πως το συμβόλαιο του είχε ακουστεί πως ήθελε να είναι υψηλότερο από του Διαμαντίδη. 

Σχόλια

  1. Mια τρίχα από την ψωλή του Μήτσου είναι ο τυρόβλαχος και το ξέρει και ο ίδιος κατά βάθος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαφώνησα πουθενά ότι η ομάδα έδωσε ότι είχε; Όχι. Ότι κάποιοι παίκτες ατομικά έτρεξαν και πίεσαν όσο μπορούσαν; Ούτε. Υπονόησα ότι εσύ δεν το ευχαριστήθηκες; Ούτε αυτό.

    Αυτό που σημείωσα - και επιμένω - είναι ότι θεωρώ δύσκολο να βλέπεις τόσο μακριά ποδοσφαιρικά και να κρίνεις με ακρίβεια αν αυτή ήταν η κορυφαία απόδοση της ομάδας για φέτος. Ήταν - κατά τη γνώμη μου - μια επιπόλαιη και άστοχη κρίση.

    Συμπληρωματικά, άλλο πράγμα να δώσουν 7-8 παίκτες ότι έχουν (γιατί ποτέ δεν θα μπορέσουν να το κάνουν και οι 11 ταυτόχρονα) και άλλο να πιάσει ταβάνι μια ομάδα. Για το ταβάνι χρειάζεται αφομοίωση της τακτικής. Και μόνο μάγοι μπορούν να το πετύχουν αυτό σε έξι αγωνιστικές και 1-2 μήνες προετοιμασία. Είμαι μάγος ο Αναστασίου;

    Δεν ανέφερα τις "επαγγελματικές νίκες" γιατί το είπες εσύ, ήταν δική μου προσθήκη. Για να σου δώσω να καταλάβεις ότι η ομάδα έχει κερδίσει μέχρι τώρα μόνο όταν είναι καλύτερη στο χορτάρι από τον αντίπαλο. Και να σε βάλω σε - ποδοσφαιρικές - σκέψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου