Σπάνε τρομερά ρεκόρ οι γαύροι..

Εφημερίδα Πρωταθλητής



Ξεπέρασε το φράγμα των 11.000 διαρκείας ο γαύρος. Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο σπάει. Ποιος να τους σταματήσει;

ΥΣ: ΜΙΑ χρονιά είχαμε παικταράδες και πήραμε νταμπλ. ΜΙΑ. Και ξεπεράσαμε τα 30 χιλιάρικα διαρκείας για πλάκα. Ένας Παναθηναϊκός ρε πούστη μου να εμφανιστεί, να ρίξει φράγκα και να φέρει παικταράδες. Καταλαβαίνετε τι θα γίνεται;

Σχόλια

  1. Αδερφε αυτα που λες τα ξερουν και οι μουλοι γι αυτο κ πολεμησαν τον Παναθηναικο με τοσα αθεμιτα μεσα. Εβλεπαν ειδικα τις χρονιες που ημασταν ανεβασμενοι στην ευρωπη οτι η δυναμικη της ομαδας ειναι τεραστια και σαν κοσμος και σαν αγωνιστικη αξια, που πηγαζει βεβαια κι απ την νοοτροπια αυτου του συλλογου. Γι αυτο φοβοντουσαν παντα τον Παναθηναικο και φροντιζαν να τον φρεναρουν, ακομη και εκ των εσω.
    Μιλανε πολλες φορες τα μμε για λαους ομαδων οπως παοκ, αεκ και νομιζεις οτι ειναι τπτ λαοθαλασσες ενω δεν ειναι ετσι. Και μιλανε αλλες φορες τοσο απαξιωτικα για τον Παναθηναικο που ειναι να απορεις πως το κανουν οταν η δυναμικη του σε κοσμο δεν συγκρινεται. Εμεις εχουμε το απολυτο ρεκορ σε διαρκειας, εμεις εχουμε το ρεκορ προσελευσης στο οακα πριν την ανακαινιση (οταν χωρουσε 76.000) εμεις εχουμε κ το απιστευτο ρεκορ 30 χιλ κοσμο στο κλειστο του οακα περσι οταν ο πρωκταθλητης ευρωπης θρηνος δεν μπορουσε να γεμισει το γηπεδο του. Ακομα κι αυτος ο μυθος οτι ο γαυρος εχει 300 χιλ περισσοτερο κοσμο δεν τον εχω δει πουθενα να ισχυει σε πραγματικα μεγεθη (ρεκορ εισιτηριων, αριθμος οπαδων σε ματς εκτος εδρας κλπ) ουτε εξω στην κοινωνια. Ακομα κ στο στρατο που πηγα πριν καποια χρονια το 70% ηταν Παναθηναικοι. (χωρις υπερβολη). Το μονο πραγμα στο οποιο υπερεχουν ειναι ο αριθμος των οπαδικων φυλλαδων που πουλανε κατι που ειναι φυσιολογικο γτ μιλαμε για τα απολυτα προβατα.
    Μακαρι να γινει αυτο που λες και να ερθει καποιος να παρει την ομαδα στις πλατες του. Θα πεσουν και τα τσιμεντα.
    Ο αλαφουζος, προς το παρον (κακο του κεφαλιου του για μενα) φερεται σαν μεταβατικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου