Συνεργάζεται ο Νταμπίζας με Τζόρτζεβιτς και Νινιάδη για θέματα του Παναθηναϊκού;



Mόλις είχε ακουστεί το όνομα του Νταμπίζα για την θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκ΄είχα πάρει την όλη υπόθεση στην πλάκα, γιατί πλάκα πίστευα πως ήταν. Και για να γελοιοποιήσω το θέμα ακόμη περισσόττερο είχα ανεβάσει μια φωτογραφία με τους Νινιάδη και Τζόρτζεβιτς και καλούσα τον Αλαφούζο να δώσει και σε αυτούς ρόλο στην ομάδα ώστε να το γαμήσει εντελώς το θέμα.


Σήμερα -5 μήνες μετά- διαβάζω πρώτη φορά επώνυμα από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Κριτή πως υφίσταται όντως ανάμειξη των Τζόρτζεβιτς και Νινιάδη στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού. Σαν...εξωτερικοί βοηθοί του Νταμπίζα...;

Πέντε μήνες ακούγονται διάφορα για δημόσιους καφέδες σε γνωστά μαγαζιά στην Γλυφάδα με τους τρεις τους και για συζητήσεις επί συζητήσεων για το πως θα πρέπει να κινηθεί ο Παναθηναϊκός στις μεταγραφές του.

Θα ήθελα πάρα πολύ να έβγαινε κάποιος από την Π.Α.Ε και να διέψευδε κάτι τέτοιο, αλλά δεν θα πίστευα όποιον κι αν έμπαινε σε αυτήν την διαδικασία γιατί όντως από τον κύκλο των managers διατυμπανίζεται πως αυτή η τριάδα κάνει επαφές με το εξωτερικό για μεταγραφικούς στόχους μας.

Είναι ΑΗΔΙΑ μόνο και μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί ο Τζόρτζεβιτς να καθορίζει έστω και κατά 5% το στήσιμο του νέου Παναθηναϊκού.

 Α Η Δ Ι Α

Και για να αναφερθώ και στο άρθρο του Δ.Κριτή που ανέβηκε σήμερα στα Πράσινα Νέα κάνοντας ένα σχόλιο.

Γράφει χαρακτηριστικά για το θέμα:

Πολλά παράπονα ακούγονται και από την πιάτσα των μάνατζερς, με αρκετούς εξ αυτών να ισχυρίζονται ότι δεν έχουν καταφέρει να επικοινωνήσουν μαζί του από τον Ιούνιο μέχρι σήμερα, είτε στο κινητό του τηλέφωνο, είτε στο σταθερό τηλέφωνο των γραφείων της διοίκησης, είτε με mail, είτε σε fax.

Από τον συγκεκριμένο χώρο εκπορεύονται και τα σενάρια, ότι η μεταγραφική δραστηριότητα του Παναθηναϊκού περιορίζεται μεταξύ του τριγώνου Νταμπίζας – Τζόρτζεβιτς – Νινιάδης!

Υπάρχουν σπόρια αλήθειας, αλλά δεν είναι όλη η αλήθεια. Άλλωστε δεν είναι κάτι ξένο για τον Παναθηναϊκό το συγκεκριμένο, όταν οι Ευαγγελόπουλος, Κλωνόπουλος, ακόμη και ο Άγγελος Τραυλός κάποτε, έχουν μονοπωλήσει κάποιες περιόδους το “πάρε – δώσε”.

Βεβαίως οι τρεις των σεναρίων είναι όλοι τους στην κατηγορία “π.Ο”, αλλά αυτό που τελικά θα μετρήσει όταν έρθει η ώρα του ταμείου, θα είναι “ποιοι ήρθαν – ποιοι έφυγαν ή ποιος τους διαπραγματεύτηκε”;


Κ.Κριτή πρέπει σε κάποια φάση να πάρετε όλοι χαμπάρι πως υπάρχει και αυτή η γαμημένη λέξη που ακούει στο όνομα "αξιοπρέπεια". Δε γίνεται να καταπατάμε κάθε αξία προς χάριν του επαγγελματικού αθλητισμού. Και τον Μέσι τον ίδιο να μου φέρει ο Τζόρτζεβιτς με τον βασικό μισθό δεν θα κάτσω να τον αποδεχτώ και να του επιτρέψω να καθορίζει τις τύχες της ομάδος μου. Δεν θα μπω καν στην διαδικασία το ενδεχόμενο συνεργασία μαζί μας ως Σύλλογος μαζί του. Δυστυχώς από ότι φαίνεται δεν μπορείτε να το καταλάβετε ούτε εσείς, ούτε και πολλοί άλλοι. Δε γίνεται να ξεχνάμε τόσο γρήγορα και να σκεφτόμαστε ΤΟΣΟ τεχνοκρατικά και επαγγελματικά.

Πραγματικά παίζει... να παίζει τέτοια φάση με Νταμπίζα-Τζόρτζεβιτς-Νινιάδη; 

Σχόλια