Δεν βρέχει, σας φτύνουν!


Η Άεκ μέσω του ιδιοκτήτη της έκραξε αυτά που κάνετε τα τελευταία χρόνια στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Πάοκ μέσω του ιδιοκτήτη του το ίδιο, λέγοντας πως και την Μπαρτσελόνα να φέρεις, δύσκολα παίρνει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό.

Πολύς κόσμος του Ολυμπιακού σας έχει γυρίσει την πλάτη.

Συνεχίστε στο ίδιο μοτίβο και θα πέσετε μέσα στον λάκκο που οι ίδιοι έχετε ανοίξει. Και θα πέσετε πολύ πιο βαθιά από ότι έχετε ρίξει το υπόλοιπο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέμα χρόνου είναι.

Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΦΙΚΤΗ ΑΠΟ ΠΟΤΕ


ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΚΟΙΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ.

Και μετά θα δούμε την δυναμική των παραρτηάτων του γαύρου..

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΡΕΦΑ ΠΩΣ ΕΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ...

Σχόλια

  1. Κι' όμως αυτό που λέει ο PaoPress μπορεί να γίνει αρκεί να μπουν μέσα 2-3 από τους παλιούς, βλέπε Πολέμης - Πατέρας κτλ, αλλά ξέχασα το Πατέρα δεν τον θέλει ο Τράκης οπότε αφού δεν τον θέλει για άλλα 20 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφου ο Πολεμης εχει πει δεν χωνει χρημα ρε φιλε.Το οτι εχει απειρα λεφτα ειναι γνωστο,αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχως στο ποδόσφαιρο μας ισχύει ο νομος του δυνατού . Ολυμπιακός - Αεκ - Παοκ έχουνε πλεον και οι τρεις προεδρους με λεφτα και δύναμη και πολλη λαμογια. Θα έχουνε σε λίγα χρόνια και οι τρεις γήπεδο μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο απο την Λεωφόρο .



    -----Ο Παναθηναικος ακομα υπάρχει ερωτηματικό αν θα παίζει τα επόμενα χρόνια στην Λεωφόρο( λογο νομικου πλαισιου αλλα και παλαιοτητας γηπεδου ) και ακόμα και να παίζει η Λεωφόρος και εμπορικες χρήσεις δε μπορεί να έχει και δε γίνεται μεγάλο σύγχρονο γήπεδο .


    ---Όταν έχουνε μικρύνει τοσο πολύ στα οικονομικά δεδομένα ,η γηπεδική βάση( ατομα δηλαδη που συμμετεχουνε στα Παναθηναικα κοινα ( συγκεκριμενα 7 100 διαρκειας σε αντιθεση με ακομα και περυσι που ειχαμε 12 χιλιαδες σε αντιθεση με λιγα χρονια πριν που ειχαμε 30 χιλιαδες κ κτλ )) ,τα αγωνιστικά πλαίσια που κινείται η ομάδα σε ποιότητα - μπάτζετ τότε η Λεωφορος προσωρινα ειναι ενα καλό γήπεδο όπως ας πούμε ειναι και το Βικελίδης για τον Άρη που πορεύεται και αυτος με παρόμοιο τρόπο διοίκησης .


    ------Επιπλεον η ΑΕΚ ειναι τριτη Εθνικη και ομως έχει στη φανέλα της Φουτζιτσου Λαντσια και απο τον Οπαπ 2.1 εκ ευρώ .. ο Παναθηναικος ως χορηγους ..εχει με την βια τον οπαπ..και δε δυναται να βρει άλλους !Φανταστειτε λοιπον με τη δυναμική έρχεται η Αεκ με τον σωτηρα - λαμογιο Μελισσανιδη .



    ------Εμεις σε αντιθεση ειμαστε ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ στη διοικηση της Συμμαχιας και σκεπασμένοι με μικρό πάπλωμα που βγάζει τα πόδια μας απέξω..


    -----Ε λοιπόν ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ..αντι να κοψεις τα ποδια σου..ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ - Αλαφούζο και συν αυτώ - και να βρεις εναν δυνατο επιχειρηματία που να φτιάξει σύγχρονο γήπεδο και να θωρακισει την ομάδα με πράξεις.


    -----Διαφορετικά οταν η πιτα ενδεχομενως κοπει στα 3 και εσυ ερχεσαι πισω ως τεταρτος και καταιδρωμενος ..θα σου αναλογουν ολο και λιγοτερα και ολο και θα μικραινουμε ως οντοτητα ..


    ------Ειναι λοιπον λαθος να ελπιζω κανεις οτι ο Μελισσανιδης και ο Σαββιδης θα εξυπηρετησουν εστω και εμμεσα τα συμφεροντα του Παναθηναικου γιατι η ιστορια αλλα εχει δειξει στο ποδοσφαιρο ( ειδικα για τον κυριο Μελισσανιδη υπαρχει προηγουμενο ) .Αυτοι θα κοιτάξουνε να μας ριξουν ολο και πιο κατω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα ηρεμησε εσυ


    πριν τους δεις στη πραξη τι θα κανουν εχεις βγαλει συμπερασματα
    γιατι για μεγαλεια και λεφτα ελεγαν ολοι το καλοκαιρι για το ρωσο και κατεληξε να παιζει με τζιωλονινηδες


    και οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται , ταλιμπαν χρειαζεται ο παναθηναικος αυτη τη περιοδο οχι μιζερους καταστροφολογους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://copy-cat.co/wp-content/uploads/dawson-crying.jpeg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου