Α ρε Αντωνάκη...

Όταν ο Αντωνάκης άρχιζε να κάνει όνομα εξαιτίας του Παναθηναϊκού

Σε μια ιντερνετική εκπομπή ο Αντώνης Νικοπολίδης σε ερώτηση του αν θα γύρναγε ως προπονητής στον Σύλλογο, η απάντηση του ήταν "όχι, δεν με γουστάρουν και δεν τους γουστάρω".

Εμένα δεν με χαλάνε τέτοιες ντόμπρες δηλώσεις. Εμένα με χαλάει όταν
άνθρωποι σαν τον Νικοπολίδη γλύφουν αυτούς που τους έκλεβαν επί χρόνια και πουλάνε οπαδιλίκια για να γίνουν αρεστοί. Με χαλάει όταν ο άνθρωπος συμπεριφέρεται πούστικα. Και ο Νικοπολίδης μετά από χρόνια ,αν προσέξετε τι είπε, παραδέχεται πως οι φήμες που είχαν αναπτυχθεί τους τελευταίους 6 μήνες του στον Παναθηναϊκό πως θα πήγαινε στον Ολυμπιακό είχαν βάση. Με άλλα λόγια συζητούσε καιρό πριν και είχε συμφωνήσει και δικαιώνει απόλυτα την τότε απόφαση της διοίκησης να τον βάλει στον πάγο και να μην τον χρησημοποιεί για να μην μας κάψει. Να θυμίσω πως τότε ήταν πάγια τακτική του γαύρου να συμφωνεί με αντίπαλους τερματοφύλακες στα μέσα της σαιζόν (και τυχαία με ομάδες που έπαιζε τις τελευταίες αγωνιστικές).

Τα σχετικά αποσπάσματα μετά το 36:50


Ολόκληρη η Super BALL με τον Αντώνη Νικοπολίδη... από Super-Ball

Σχόλια

  1. Ακόμα πιο ηλίθια ερώτηση θα ήταν, αν υπήρχε αντωνάκης προπονητής. Ρε τί άλλο θα ακούσουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλάκα - αρχίδι - Νικοφλωρίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. telika diladi den adikise ton Antoni psixara gia pada tryfylara o kakos kroatis to lamogio o Zaec? to oti o Nikopolidis eixe klisei poli kairo prin ston olympiako k ton piran xabari stin niki 1-2 epi tou ionikou otan o nikopolidis ekane ta adynata dinata gia na xasei vathmous o panathinaikos einai gnosto den xriazotan na mas to pei athela tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ασε το παραμυθακι τωρα γιατι δεν το σωζεις.ανεξαρτητα του αν αποδειχτηκε πουληταρι και γεννιτσαρος στη συνεχεια,ευθυνη Βαρδινογιαννη καθαρη ειναι που βρηκε τερματοφυλακα στον γαυρο για 6 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου