Ανάμεσα στους Παναθηναϊκούς υπάρχει ομόνοια. Ο Νταμπίζας τι σχέση έχει;



Έγινε ένα πέσιμο στον Νταμπίζα έξω από την Λεωφόρο το μεσημέρι. Και αμέσως όλοι γράψανε για εσωστρέφεια και διαχσμό της Παναθηναϊκής οικογένειας. Ο Νταμπίζας δεν ανήκει στην Παναθηναϊκή οικογένεια. Είναι επιλογή του Αλαφούζου η οποία ήταν εντελώς άστοχη και για την οποία ήξερε πως θα υπάρχουν και τέτοια φαινόμενα.

Ο Παναθηναϊκός κόσμος έχει κρίση και μνήμη. Ο Αλαφούζος μπορεί να έλειπε στο εξωτερικό όταν ο Κόκκαλης -με την σιωπηρή στάση των Βαρδινογιάννηδων- μας γαμούσε την ψυχή. Ό,τι θυμίζει εκείνη την εποχή μακριά από τον Παναθηναϊκό. Δεν το καταλαβαίνετε; Κακώς.

Ο Νταμπίζας ήξερε που ήρθε. Παρθένα δεν είναι. Χρηματόδουλος καριερίστας μπορεί. Όμως ο Παναθηναϊκός είναι ιδέα και έχει κάποιες αξίες.

ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΔΕΝ ΧΩΡΑΣ! ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ.

Σχόλια

  1. πολυ σωστα φιλε!!!γιατι και γω τα διαβασα..περι εσωστρεφειας και @@

    υ.γ. : μετα το νταμπι νομιζω συνεχεια πρεπει να δωθει και στους αρδ...ελεος τοσα χρονια μας εχουν φλομωσει...(ακουγετε καπως..αλλα ετσι ειναι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξέρει τι κάνει ο Αλαφούζος.. γι αυτό ακριβώς τον έβαλε τον Νταμπίζα για να κάνει το ανάχωμα στις αγνές αντιδράσεις. Με τις υγείες μας . Θα χρησιμοποιηθεί και αυτός μεχρι να μην ειναι αρκετός... Η καρέκλα πάνω από ολα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να μην μπερδευόμαστε.
    Δεν λέω πως είναι σωστό να ξεκινάς τις μάπες με όποιον διαφωνείς. Απλά στην περίπτωση του Νταμπίζα είναι φυσιολογική εξέλιξη αυτό που έγινε σήμερα. Και όλοι το ήξεραν ότι θα συμβεί σε κάποια φάση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αδερφε δε λεμε να παιζουμε μαπες με οποιον διαφωνουμε..αλλα νομιζω οτι καταλαβαινεις που το παω...τοσα χρονια με ανοχη κλπ που κανει ο κοσμος καταντησαμε να μας λενε και μαλακες..τριξε τα δοντια στους αρδ να δουμε αν θα γραφουν αυτα που γραφουν..(βγαινει και λεει ο μπραουδακης τις προαλες οτι νταξει σιγα μη φοβηθουμε το κοσμο του ΠΑΟ..και τετοια...ΕΛΕΟΣ φιλε).
    επισης νομιζω οτι το πρωι ειχες ποστ για τη λαιβσπορ...οποτε καπου συμφωνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Christos Napoli Argentina1/9/13 8:33 μ.μ.

    Kαλα.... Δικαιολογειστε κιολας τυς καφρους....Οποιοι πανε να δειρουν καποιον και μαλιστα 3 με εναν ειναι κοτες λυρατες. Δε με ενδιαφερει αμα ειναι Παναθηναικοι, Ολυμπιακοι, Αεκτζηδες η Παοκτζηδες. Ειναι νεοελληνικες κοτες, κλασικα ΖΩΑ σαν τα κοκκινα και τα πρασινα ΖΩΑ που ανταλασσαν φωτοβολιδες στο Ελληνικο διπλα κρυμμενοι κατω απο τις φουστες των διπλανων τους. Νεοελληνες χουλιγκανοι, τσιρακια του κρατους και της αστυνομιας. Και τα δικαιολογειτε κιολας τα ζωα. (Συγνωμη ζηταω απο τα ζωα που τα εξομοιωνω με τετοια υποοντα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρες είσαι λάθος. Μέχρι στιγμής ο Νταμπίζας έχει βοηθήσει τον Παναθηναικό και στις επιλογές των παικτών ως και στις αποδεσμεύσεις που έγιναν , ώστε η ΠΑΕ να έχει οικονομικό όφελος.



    Το ξαναλέω: Για να γίνει μια ομάδα , ένα κράτος , μια οντότητα μεγάλη θα πρέπει να προσεκύσει ανθρώπους που πιθανόν σε άλλη εποχή να ήταν αντίπαλή της. Σημασία δεν είχε τι έκαναν τότε , αλλά τι κάνουν τώρα. Κοιτάζουμε οι άνθρωποι που συμμετέχουν τώρα στον Παναθηναικό να τον αγαπούν και να τον βοηθούν.


    Το τι έκαναν στο παρελθόν δεν μας νοιάζει. Αν σήμερα τον αγαπούν και προσφέρουν αυτό μας ενδιαφέρει.



    Τα περί αναχώματος στις υγιείς αντιδράσεις τα θεωρώ γελοιότητες από ανθρώπους που ήθελαν να βλέπουν τον Παναθηναικό στη Γ Εθνική με έδρα το αγαπημένο τους ΟΑΚΑ του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ ενοικίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άσε τις γενικεύσεις και τα "όλοι μαζί τα φάγαμε" . Αντικειμενικοί της δεκάρας και καλά .


    Που θα βάλεις τους ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ στην ίδια ζυγαριά με τους υπαλλήλους της λ7 , τους υπαλλήλους του τίγρη που κατά παραγγελεία ρίξανε την τουρκάλα και τους λοιπούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. συγγνωμη ρε φιλε εσυ σε αλλο κοσμο ζεις????που βοηθησε ο νταμπιζας ???σε ποια υποθεση???στην υποθεση γιουρκα?λεφτα πηρες μονο απο μαυρια και καρνεζη!!!οι υπολοιποι τι γινεται??ελευθεροι ολοι θα τη κανουν...???!!!! και τους αποζημιωνεις κιολας!σε αυτο δε φταιει μονο ο νταμπιζας αλλα και η διοικηση που δε ξερει τι της γινεται μεχρι στιγμης.εν παση περιπτωση ο τυπος αν φορουσε παντελονια θα επρεπε να πει κυριοι φευγω με ολο αυτο που εχει προκαλεσει.ομονοια δυστυχως ακομα δεν υπαρχει...φευγοντας απο το γηπεδο χθες ακουγα οτι να'ναι.ο κοσμος δε μπορει να δει καθαρα τι γινεται στο ΠΑΟ γιατι ολα ειναι μπουρδελο με την κριση.οι μοναδικοι που ειναι σε μια γραμμη ειναι η 13 (παλι καλα...).
    Οποιος δε θελει να στηριξει να μη παταει γηπεδο..!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φίλε emperor ο Νταμπίζας έφερε 3 παίκτες στον Παναθηναικό που αυτή τη στιγμή είναι βασικοί: Νάνο , Καρέλλης , Σίφο.

    Για τις υποθέσεις των Βιτόλο , Σο , Τοτσέ , Φορναρόλι , Κουίνσι , Βελάσκες , όπως ξέρεις οι παίκτες αυτοί έχουν συμβόλαια που κανονικά ο Παναθηναικός θα έπρεπε να τους πληρώσει , εαν μείνουν. Ο Αναστασίου δεν τους θέλει για την ομάδα που μοντάρει , κατα την δική μου γνώμη , ορισμένοι εξ αυτών είναι καλοί , ιδίως οι Βιτόλο , Σο , αλλά έχουν ακριβά συμβόλαια που αυτή την στιγμή η ΠΑΕ δεν έχει την δυνατότητα να τους τα ικανοποήσει.

    Την δουλειά να απαλλαγεί η ΠΑΕ από αυτά τα ακριβά συμβόλαια την κάνει ο Νταμπίζας. Έφυγε ο Βιτόλο σε μια τούρκικη ομάδα και η ΠΑΕ γλύτωσε περί τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ. Αν η ΠΑΕ ικανοποιήσει τους παραπάνω παίκτες με ένα μικρό ποσό , το οποίο δεχθούν και φύγουν , τότε θα μείνουν οι απολύτως απαραίτητοι παίκτες που θέλει ο Αναστασίου και θα εξοικονομηθούν κάποια χρήματα για να βγεί η χρονιά.

    Ας το πάρουμε χαμπάρι όλοι οι Παναθηναικοί. Ο Αλ μπορεί να καλύψει οικονομικά την ομάδα δίνοντας το ποσό των 20~25 εκατομμυρίων ευρώ σε συμβόλαια. Τόσα χρήματα μπορεί να διαθέσει σε ένα φάσμα 2~3 χρονών που γίνονται τα περισσότερα συμβόλαια. Τόσα έχει και τόσα δίδει. Δεν έχει την οικονομική ευχέρεια του Σαββίδη , αλλά δεν είναι Δημητρέλλος. Έχει χρήμα , αλλά δεν έχει την οικονομική άνεση άλλων επενδυτών όπως ο προαναφερθείς.

    Πάλι θα παρατήρησες ότι ο κόσμος βοηθάει σημαντικά στο να σταθεί στα πόδια του ο Παναθηναικός , παρότι τα εισιτήρια είναι αρκετά ακριβά όπως στο ματς με την Βέροια. Στήριξη υπάρχει από όλο τον κόσμο , να μην ξεχνάμε ότι το Σάββατο ήταν 10000 κόσμος στο γήπεδο , όταν ο Παναθηναικός δεν έχει κανένα αστέρι στις τάξεις του.


    Αν δεν θέλεις τον Αλ είναι δικαίωμά σου , όμως να μην ξεχνάμε ότι σε μια πολλή δύσκολη εποχή για την Ελλάδα και την ομάδα μας , βάζει λεφτά , ανακαινίζει την Λεωφόρο και αγόρασε το προπονητικό κέντρο Γ. Καλαφάτης. Παρόλα τα σοβαρά λάθη που έκανε πέρυσι σε διοικητικό επίπεδο , τον υποστηρίζω στις όποιες επιλογές του , γιατί βλέπω ότι αγαπά τον σύλλογο και βάζει πλάτη στα οποια προβλήματα προκύπτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φιλε μου το θεμα ειναι αλλο!καλα τα λες και συ..αλλα ο κοσμος πρεπει να ειναι ενωμενος κ να μην τρωμε κουτοχορτο (αλλους κοροιδευουμε αλλα βλεπω οτι και μεις δε παμε πισω).ο νταμπιζας δεν εχει καμια σχεση με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, ΚΑΜΙΑ.οπως πηρε τον σαραβακο η διοικηση και πολυ καλα εκανε,ας επερνε εναν δικο μας 'η εστω ρε παιδι μου εναν ουδετερο..και να πω οτι ο νταμπι ειναι πεπειραμενος μανατζερ αιντε παει στο διαολο (να εχεις και οφελος,να σου φερει παιχτες,να σου διωξει παιχτες και να παρεις και λεφτα...)ποιος ειναι ο νταμπι???τεσπα ασχοληθηκαμε παρα πολυ με το τυπο..εαν εχει τσιπα πανω του πρεπει να τη κανει.
    ΑΥΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Christos Napoli Argentina2/9/13 11:52 π.μ.

    Ναι ακριβως, τα ιδια σκατα ειναι ολοι. Οταν πας να σκοτωσεις με φωτοβολιδα αντιπαλο ειναι δολοφονος και η θεση σου ειναι στη φυλακη. Ισχυει για τα 200 χουλιγκανια, κοκκινα και πρασινα, που επαιζαν με φωτοβολιδες στο Ελληνικο ατιμωρητα γιατι Αγγελοπουλοι και Δημητρακης χαιδευουν ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ. Νεοελληνες χουλιγκανοι, η χειροτερη φαρα της Ευρωπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. dimpaogate132/9/13 3:41 μ.μ.

    Σιγά ρε ρομπέν των δασών . Νεοέλληνας είσαι εσύ , της λογικής όλοι μαζί τα φάγαμε , και όλοι είναι λαμόγια να φύγουν όλοι , όλοι οι βουλευτές τα παίρνουνε κτλ .


    Αι από δω ρε που θα τσουβαλιάσεις το πρωτοπόρο οπαδικό κίνημα της ΘΥΡΑΣ 13 με τα πληρωμένα ανδρείκελα της λ7 του φονιάδες και τα άλλα τσουτσέκια .
    Θα τσουβαλιάσεις την Θύρα 13 με την κοινωνικές δράσεις με την συλλογή ρουχισμού για άπορες οικογένειας .
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ !
    Τράβα αλλού να τα λες αντικειμενικά .
    Έχεις επιλογές γαβρέτα, σέντρα κτλ κτλ .


    Εδώ είμαστε ΟΠΑΔΟΙ και όχι κοινωνικοί αναλυτές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Christos Napoli Argentina2/9/13 10:00 μ.μ.

    Ποιος μιλησε για ΘΥΡΑ 13 ρε φιλε που πουλας και πνευμα? Εγω μιλησα για τις αδελφουλες, κοκκινες και πρασινες, που επαιζαν με τα πιστολακια στο Ελληνικο. Οσο για αυτους που την επεσαν στο Νταμπιζα, αδελφουλες του ελεους ειναι. 3 με 1 ειναι ελληναραδικες πρακτικες. Ακομα και στη χουλιγκανικη νοοτροπια ειστε ΞΕΦΤΙΛΕΣ. Γιατι ενας με εναν δεν τολματε ουτε εσεις, ουτε οι γαυροι, ουτε οι Αεκτζηδες ουτε τα παλλλλικαρια του Βορα. Δεν το χετε το χουλιγκανισμο κανενας σας, κοφτε τον λοιπον γιατι γελαει ολη η Ευρωπη με τα χαλια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υποδείξεις αλλού .
    Στο συμβάν με τον μούλο νταμπίζα ήσουν μπροστά ; Ή αναπαράγεις ότι σας πλασάρουνε οι ρουφιάνοι των sites ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Christos Napoli Argentina3/9/13 4:12 π.μ.

    Εννοειται οτι ΔΕ θα φοβηθουν κανενα νεοελληνα χουλιγκανο. Κοτες ολοι που την πεφτετε 10 σε εναν. Ουρακοταγκοποιηθηκατε σαν τους γαυρους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Christos Napoli Argentina3/9/13 4:16 π.μ.

    Γιατι θα με δειρεις? Κοτες εισαστε αμα πατε 3 με εναν η αμα πετατε φωτοβολιδες με στυλο. 'Εγινε ενα πεσιμο στο Νταμπιζα', το γραφει και εδω. Ξαναλεω οι νεοελληνες χουλιγκανοι ειστε οι γελωτοποιοι της Ευρωπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ρε φιλε τι ειναι αυτα που λες?τι ειμαστε καφροι??οτι να ναι λες..δεν καταλαβαινεις αυτα που γραφω.και επειδη δε προκειται να συνεννοηθούμε τελειωνει εδω η κουβεντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. dimpaogate133/9/13 3:54 μ.μ.

    Δεν απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα . Άσε τους εντυπωσιασμούς και απάντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Christos Napoli Argentina3/9/13 7:58 μ.μ.

    Οχι δεν ημουν μπροστα. Οι πληροφοριες λενε οτι 3 την επεσαν σε εναν. Το αρθρο εδω στο Panathinaikos Press δεν το διαψευδει. Εαν εσυ ξερεις κατι παραπανω πες το μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. dimpaogate133/9/13 8:47 μ.μ.

    Οι πληροφορίες δεν είναι δικές σου αλλά των ρουφιάνων των sites , που σε ποσοστό 90% είναι ενάντια στον Παναθηναϊκό και αυτό το ξέρουμε εδώ και χρόνια . Αναπαράγεις δηλαδή τον Βέργη , τον Μπαμπίνο και τους λοιπούς . Γελάω


    Σιγά μην σου πω και κάτι παραπάνω . Για ρουφιάνους ψάξε αλλού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Christos Napoli Argentina3/9/13 9:01 μ.μ.

    Aστο ρε φιλε. Το 90% εναντια στον Παναθηναικο... Εχεις καταλαβει ποσο εχετε μικρυνει την ομαδα με αυτες τις αντιληψεις? Εσειςτη μικρυνατε την ομαδα. Ο ''υπεροχος'' λαος και οι αχρηστοι προεδροι που υποστηριζατε παντα. Απ τον αχρηστο και ψευτη Τζιγγερ στους αχρηστους και ψευτες πολυμετοχικους και απο εκει στον αχρηστο και ψευτη Αλαμπουφο. Και ολους αυτους τους εχετε στηριξει, τον καθενα στην εποχη του. Εγω με μαφιες δε μπλεκω οποτε τελειωνει η συζητηση εδω, ειστε επικινδυνοι ολοι οι νεοελληνες χουλιγκανοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. dimpaogate133/9/13 9:30 μ.μ.

    Ντάξει μας τα 'παν κι 'άλλοι αυτά . Εσύ και ο Πάγκαλος με τα "όλοι μαζί τα φάγαμε" . I know ... Τράβα στο γαυρέτα τώρα και μην μας ζαλίζεις τον Παναθηναϊκό μας έρωτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου