Ώρα Ερασιτέχνη

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων τουλάχιστον σε ότι αφορά τα ομαδικά τμήματα του Ερασιτέχνη, σε μια σεζόν που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ειδικά μάλιστα από την στιγμή που τα ηνία του συλλόγου ανέλαβαν άνθρωποι οι οποίοι προέρχονται κατά κύριο λόγο από το συνδεσμιακό κίνημα.
Παρότι τα προβλήματα είναι πολλά ειδικά στον οικονομικό τομέα όπου το χρέος παραμένει σημαντικός "βραχνάς" εντούτοις έχουν γίνει σημαντικά βήματα ούτως ώστε ο σύλλογος να αλλάξει τον τρόπο σκέψης και οργάνωσης σε όλα τα επίπεδα. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα την προηγούμενη Κυριακή στην παρουσίαση όλων των τμημάτων στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13, μέσα σε μια ιδιαίτερα έντονη φορτισμένη ημέρα που είχε αφιερωθεί στην μνήμη του Δημήτρη Μούρτου που τόσο ξαφνικά έφυγε από την ζωή.

Ξεκινώντας από την πρωταθλήτρια ομάδα μπάσκετ των γυναικών, η Γιασεμή Σαμαντούρα παρέμεινε στο τιμόνι της ομάδας ενώ και ο βασικός κορμός παρέμεινε ο ίδιος με μοναδική εξαίρεση την Έλενα Βλάνη η οποία αποχώρησε για τον Αθηναικό. Στην θέση της αποκτήθηκε η Ελληνοαμερικανίδα Τζάκι Γέμελος ενώ πολύ σημαντικές  προσθήκες είναι τόσο της Αφροδίτης Κοσμά ως ελεύθερη από την ομάδα του Βύρωνα, αλλά και της Άννας Καβάσιλα που ήρθε από το κολλέγιο "Ρόμπερτ Μόρις".

Στο βόλει γυναικών ο Γιώργος Ρούσης ανανέωσε την συνεργασία του με τον σύλλογο αφού πιστώθηκε το  γεγονός ότι κατάφερε να οδηγήσει το τμήμα όχι μόνο στην παραμονή αλλά και στην κατάληψη της πέμπτης θέσης καταφέρνοντας μάλιστα να κερδίσει στην Κυψέλη τόσο την ΑΕΚ όσο και τον Ολυμπιακό. Απο την περισυνή περίοδο παρέμειναν οι Ανθή Βασιλαντωνάκη, Αποστολία Νούσια, Αγγελική Καββαδία αλλά και η Ξανθή Μυλωνά,ενώ αποκτήθηκαν οι Εμιλία Μιλοβάνοβιτς, Φωτεινή Μπίσκου, Ειρήνη Κελεσίδου, Λίτσα Μερτέκη, Ζένια Τσίμα, Ουρανία Γκούζου, Αθηνά Αντούβα.

Στο βόλει ανδρών ο στόχος δεν είναι άλλος από το να ξεφύγει  το τμήμα απο το τέλμα στο οποίο είχε περιέλθει την τελευταία διετία. Την θέση του προπονητή ανέλαβε ο Γιάννης Λάιος που είχε βρεθεί στον πάγκο του "τριφυλλιού" την περίοδο 2010-2011, ενώ απο το περισυνό ρόστερ παρέμειναν οι Γιάννης Μαδούρας, Μιχάλης Λιόντας και Δημήτρης Μανιόπουλος. Συνολικά προχώρησε στην απόκτηση εννέα παικτών οι οποίοι είναι οι  Θεόκλητος Καρυπίδης,Χρήστος Μπέλος,Κώστας Στιβαχτής,Βίκτωρας Κουρουπής, Θωμάς Καπίρης,Ζάκ Πενόλιο,Τζάρεντ Μούρ,Μίκαελ Αμορόσο και Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

Στο πόλο πραγματοποιείται ένα νέο ξεκίνημα με τον Κώστα Λούδη να διαδέχεται στον πάγκο των Φάνη Κουντουδιό. Η πιο σημαντική εξέλιξη δεν ήταν άλλη από την παραμονή για ένα ακόμα χρόνο του Γιώργου Αφρουδάκη, παρέμεινε ο βασικός κορμός ενώ είχαμε και την επιστροφή τόσο των  Άντριαν Κομάντινα και Νίκου Στελλάτου. Ακόμα αποκτήθηκαν οι Αργύρης Θεοδωρόπουλος και Πάνος Χρονόπουλος.

Παράλληλα στα υπόλοιπα τμήματα παρατηρείται κινητικότητα ενώ και στο θέμα των ακαδημιών γίνονται σημαντικά βήματα προόδου ούτως ώστε ο σύλλογος να μπορεί τα επόμενα χρόνια να στηρίζεται κατα κύριο λόγο στα δικά του παιδιά

Σχόλια

  1. Η προσπάθεια που γίνεται στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό είναι τιτάνια . Με την συμβολή της Θύρας 13 , πλέον ο Ερασιτέχνης βγάζει Παναθηναϊκή υγεία και μια συσπείρωση που πολλοί από εμάς οραματίζονταν εδώ και χρόνια για την κάβλα μας . Τα διαρκείας πήγανε πάρα πολύ καλά , οι στελέχωση των τμημάτων από εφόρους στην πλειοψηφία οπαδούς - αρρωστάκια δείχνει ότι το μέλλον με εμπιστοσύνη και στήριξη όπως δήλωση ένας αδερφός στον Κεντρικό , θα κάνει τον Παναθηναϊκό αυτό που επιζητά ο ύμνος του : Πρωταθλητή σε όλα τα σπορ παντοτινό .


    Χωρίς φαμφάρες και μεγάλα λόγια αλλά με άδολη αγάπη για τον Παναθηναϊκό . Ο καθένας ας βοηθήσει όπως μπορεί . Γράψτε τον πιτσιρικάς σας στην ακαδημία ενός τμήματος , πάρτε διαρκείας , πάντα εισιτήριο στους αγώνες ( = οικονομική ανάσα ) , παρουσία .


    Ραντεβού στον Τάφο , στην Κυψέλη , στο Χαλάνδρι και όπου αγωνίζεται το τριφυλλάκι μας μάγκες .


    ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13
    ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ - ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου