Η δικτατορία στο ελληνικό ποδοσφαίρο έχει και συνέπειες! Πολλαπλασιασμένες επί τέσσερα...


Ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει δίκαια όλα τα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια το ξέρουν μέχρι και στην Ταζμανία. Ίσως όμως όχι και κάποιοι γαύροι που μέσα στο κλίμα δικτατορίας που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο ψευτο-ορθώνουν το ανάστημα τους. Πλέον σε ομάδες υποβιβασμένες, διαλυμένες και σε παραρτήματα. Τα τελευταία χρόνια αρχίζει και του δημιουργεί πρόβλημα. Στην ουσία πάντα του δημιουργούσε αν κοιτούσε κανείς τα ευρωπαϊκά του ματς όπου εκεί τον σφύριζαν στα ίσια. Απλώς τώρα οι ευρωπαϊκές ήττες συνδιάζονται και με την αποχή του κόσμου του Ολυμπιακού. Ακόμη και στο ματς με την εμπορική Παρί για την πρεμιέρα, με το ζόρι προσπαθούσαν για να πετύχουν το sold out. Σε ένα γήπεδο που δεν ξεπερνάει τις 35.000 θέσεις.


Το 1-4 με την Παρί είναι μέσα στις συνέπειες που θα πληρώνει ο Ολυμπιακός για το ελληνικό πρωτάθλημα που έχει διαλύσει. Κάποιοι γαύροι μπορεί και να μην νιώσουν. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι και η πρώτη τεσσάρα που τρώει στο Καραϊσκάκη σε πρεμιέρα.

Να σχολιάσω κάτι παραπάνω δεν χρειάζεται. Όλοι πλέον βλέπουν..

Απλά θα αναδημοσιεύσω ένα άρθρο που είχε ανέβει στο Βήμα πέρυσι τέτοια εποχή μετά την τότε ήττα στην πρεμιέρα του πάλι μέσα στο Καραϊσκάκη. Μόνο το όνομα της ξένης ομάδας, το σκορ και η φωτογραφία διαφέρουν. Η ουσία είναι η ίδια.

Διαβάστε το λοιπόν...

http://www.panathinaikos-press.com/2012/09/to_19.html

Σχόλια

  1. Με αφορμή το θέμα στο link να επισημάνω ότι Άρσεναλ και ΔΕΚΟ Πειραιώς έχουν κοινό χορηγό, τη Vodafone. Γι' αυτό έρχονται με τα 2α. Αλλά δεν μπορεί κάθε χρονιά να "κληρώνονται" με τον ίδιο αντίπαλο και πάντα την τελευταία αγωνιστική στο Τηγάνι. Θα μας κρεμάσουν τα κουδούνια.

    Φέτος το καλύτερο που μπόρεσε να κάνει ο Θόδωρος, ήταν να τους "κληρώσει" με ομάδα "θηρίο", που θα καθαρίσει τους άλλους και επαφίεται στο Θρήνο να φέρει καλά αποτελέσματα με Μπενφίκα και Άντερλεχτ. Άλλο που δεν φαίνεται να το μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου