Υπενθύμιση προς "Παναθηναϊκούς": Όταν χάνει η ομάδα μας, δεν πρέπει να χαίρεστε!


Δεν είναι κακό καμιά φορά να υπενθυμίζουμε τα αυτονόητα.
Όσοι είναι οπαδοί της οικογένειας Βαρδινογιάννη και νιώθουν χαρούμενοι και δικαιωμένοι με την σημερινή κατάντια που βρίσκεται το ποδοσφαιρικό τμήμα, τότε μάλλον κάπου κάνουν λάθος και τα χουν μπερδέψει μέσα τους αν αυτοαποκαλούνται Παναθηναϊκοί.

Με τις νίκες χαιρόμαστε και με τις ήττες στεναχωριόμαστε. Και επειδή είμαστε Παναθηναϊκός ήττα είναι και η ισοπαλία.

Το χουμε τώρα;

Σχόλια

  1. Η περίπτωση κάποιοι σήμερα να αισθάνονται δικαιωμένοι μεν , αλλά λυπημένοι και σκασμένοι με αυτά που βλέπουν σας έχει περάσει από το μυαλό ή κρίνετε με βάση τα ... αισθήματά σας , καμμιά 5ετία και βάλε , προς τα πίσω ;;


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρούμενοι ΚΑΙ δικαιωμένοι.
    Όχι χαρούμενοι Ή δικαιωμένοι.
    Μάθε να διαβάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ που περνάς τα μυνήματά μου, αλλά όταν με λένε ηλίθιο , νομίζω ότι έχω το δικαίωμα άμυνας .

    Εγώ ξέρω κάποιον που γνωρίζει τέτοιους που , εσύ που είσαι χρόνια στην 13 , δεν είδες.

    http://www.youtube.com/watch?v=bZSUhEFwQbM ( Εκτός αν ο συγκεκριμένος είναι αναξιόπιστος για σένα ).



    Για την περίπτωση που ανέφερα , δεν πήρα απάντηση !


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. O Bγενόπουλος αναφερόταν για άτομα που καθόντουσαν τριγύρω του. Είναι η 13 και ο απλός οπαδός τριγύρω του; Εγώ για αυτούς σου μίλησα.


    Οι λεφτάδες επιχειρηματίες που είναι Παναθηναϊκοί δεν βάζουν στις προτεραιότητες τους την ομάδα, αλλά τα κέρδη, τις επιχειρηματικές συμφωνίες και τις καλές τους σχέσεις με συγκεκριμένα άτομα. Είτε αυτός λέγεται Βαρδινογιάννης, είτε Βγενόπουλος, είτε Γιαννακόπουλος. Φαντάζομαι αυτά τα ξέρεις και δεν έγινες σοφότερος από τις δηλώσεις του Βγενόπουλου.


    Πες μου συγκεκριμένα σε ποιο περιστατικό αναφέρεσαι να σου απαντήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λες να ήταν στημένο ή απλά δείγμα αγανάκτησης που προφανώς και δεν ενστερνίζομαι. Γιατί μου φαίνεται θες να ανακαλύψεις θεωρίες συνομωσίας.


    Μάθε να διαβάζεις σου ξαναλέω.
    Αν εσύ αισθάνεσαι δικαιωμένος για πράγματα που έλεγες και βγήκαν, μαγκιά σου.
    Χαρούμενος ΚΑΙ δικαιωμένος αν αισθάνεσαι είναι το πρόβλημα. Εγώ εκεί αναφέρομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν αναφέρω συνομοσίες , πραγματικά γεγονότα περιγράφω !!! Κάποιοι δεν ήθελαν να πετύχει η ομάδα τέρμα !!! Χωρίς να θέλω να μπω σε αντιπαράθεση , το ανέφερα ως γεγονός που ίσως ξέχασες όταν έγραφες πως δεν έχεις δει οπαδούς να χαίρονται με ήττες !!

    Το ότι αναφέρεσαι σε χαρούμενους ΚΑΙ δικαιωμένους έγινε κατανοητό από την πρώτη στιγμή και γι΄ αυτό αναφέρθηκα σε μια δεύτερη πιθανότητα . Αυτή του στεναχωρημένου και δικαιωμένου !!! Τι λες ;;; Δεν υπάρχει και αυτή η κατηγορία οπαδών ;;;
    Υ.Γ. Με την αρχική φράση σου στο τελευταίο σχόλιό σου " Λες να ήταν στημένο" , τι εννοείς ;;; Να ήταν στημένοι οι συγκεκριμένοι οπαδοί ;;


    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρω.. για το συγκεκριμένο ματς sites τα οποία διαβάζεις και σχολιάζειςς συμφωνώντας μαζί τους λένε πως αυτοί που έκραζαν ήταν στημένοι. Εγώ ρώητσα κάτι φιλαράκια μου που επίσης έκραζαν τους παίκτες αν τους τα χε σπρώξει κανείς αλλά μου απάντησαν αρνητικά.


    Ποιοι δεν ήθελαν να πετύχει η ομάδα Πάνο; Όταν ο κόσμος τίγκαρε 3 φορές το ΟΑΚΑ Αυγουστιάτικα και η ομάδα σαν "ευχαριστώ" έμενε εκτός πρωταθλήματος από τον Σεπτέμβρη, εκτός Κυπέλλου από ομάδα Β Εθνικής και έχανε 2 φορές με πεντάρες στο τσου λου;


    Τουλάχιστον φέτος ξέραμε εξαρχής ότι θα έχουμε το πιο άπειρο ρόστερ της σύγχρονης ιστορίας και οι πτήσεις θα είναι πολύ χαμηλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι σύνηθες το φαινόμενο να τα παίρνουν οι οπαδοί για να έχουν καθοδηγούμενες συμπεριφορές ;;;

    Εγώ πρώτη φορά το ακούω , το τι γράφει κάθε ιστοσελίδα ούτε με εκφράζει , ούτε με ενδιαφέρει !! Στην ηλικία μου και μετά από 35 χρόνια στις εξέδρες και εικόνες από εκατοντάδες παιγνίδια , μπορώ νομίζω να έχω την δική μου γνώμη !
    Πάλι δεν το διάβασες σωστά !! Δεν ήθελαν να πετύχει η ομάδα τέρμα ( γκολ) !! Για την εκτέλεση του πέναλτι από τον Έκι , αναφέρομαι !!! Τι γενικότητα ήταν αυτή ;; Από που προέκυψε ;;



    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή είδα οτι κάπου αλλού έκανες την ερώτηση, δεν είμαι εγώ εκείνος ο "outsider"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα επειδή το φαντάστηκα , γι΄ αυτό έκανα και την ερώτηση !!

    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οντως λογικο να αισθανονται δικαιωμενοι οι οπαδοι του Τζιγκερ.το 2008 ελεγαν θα γινουμε αεκακι.και οντως αεκακι και χειροτερα παμε να γινουμε.ΟΜΩΣ υπαρχει μια σημαντικη παραμετρος.το ιδιο το αφεντικο τους μας εκανε αεκακι.ο λογος?μα ακριβως αυτος!για να ...νοσταλγησουν καποια προβατα τον Βαρδινογιαννη που...δεν χρωστουσαμε και δεν ειχαμε υποβιβαστει και να επιστρεψει καποια μερα σαν σωτηρας.ουτε μυαλο εβαλαν απο το γηπεδο που ειδαμε μονο στις μακετες ουτε απο την Παιανια που δεν την πουλαει στον ΠΑΟ αλλα τη δινει ανετα στην Εθνικη του γαυρου Σαρρη.επισης θυμομαστε ολοι καλα οτι το 2008 ο κοσμος του ελεγε πουλα οχι...μεινε με 50% σαν...εγγυητης(εδω γελαμε πραγματικα).απο κει και περα ολοι οι υπολοιποι μετοχοι εκαναν καλα,κακα,λαθη,εγκληματα,προδοσιες,διαφωνιες κτλ.ομως ο νο1 υπευθυνος για την κατασταση τη σημερινη ειναι ο ιδιος που χαριζε αμαχητι τα πρωταθληματα στον γαυρο τοσα χρονια.ας θυμηθουμε μετα το νταμπλ πως ξεκινησε η πτωση?μηπως με την επιλογη Κωνσταντοπουλου στην προεδρια τοτε που ολη η Ελλαδα γελουσε μαζι μας και η ντερμπυ χαρακτηριζε σαν...εκτοξευση ηθους?
    δυστυχως για σας γαυροβαζελοι η μνημη μας δεν ειναι απο το 2008 και μετα.θυμομαστε και τα προηγουμενα χρονια ΟΛΑ οσα ειχαν συμβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου