Ανεβαίνουμε...

Μια γροθιά...

Πριν 2 εβδομάδες η ομάδα μας έφερνε Χ με τον Πλατανιά πραγματοποιώντας μια αρκετά κακή εμφάνιση και η εικόνα της δημιουργούσε πολλά ερωτηματικά για το αν το φετινό πείραμα του Αναστασίου θα μας παρουσιάζε τουλάχιστον κάποια χαρακτηριστικά. Σήμερα λοιπόν η ομάδα πέτυχε την τρίτη σερί νίκη μέσα σε μια εβδομάδα με το μεγάλο κέρδος να είναι όχι τόσο στο αποτέλεσμα αλλά στις εμφανίσεις. Βελτιωνόμαστε, γινόμαστε πιο επιθετικοί, μειώνουμε τα νεκρά διαστήματα, σουτάρουμε και βάζουμε γκολ.


Για την βελτίωση της ομάδας κατ εμέ ευθύνεται η παρουσία των Πράνιτς, Μπεργκ και Φιγκερόα που με τις προσωπικές τους ενέργειες κάνουν την διαφορά και βελτιώνουν και όλους τους υπόλοιπους. Ειδικά σήμερα και οι 3 τους έδειξαν πως μπορούν να αποτελέσουν τους ηγέτες του φετινού ρόστερ. Και πρέπει γιατί είναι πιο αναγκαίο από ποτέ να έχουμε ηγέτες στην ομάδα. Είναι η απαραίτητη προυπόθεση ώστε να μην καούν και οι πιτσιρικάδες και πάει χαμένη η προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας.

Συν τοις άλλοις το σημερινό 2-1 ήρθε απέναντι σε μια ομάδα που ήταν η ποιοτικότερη από αυτές που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα. Και αυτό δίνει μια ξεχωριστή σημασία στην νίκη αυτή.

Επίσης όμως μαζί με την ομάδα βελτιώνεται και ο κόσμος. Σήμερα το γήπεδο ήταν σχεδόν γεμάτο, η ατμόσφαιρα πάρα πολύ καλή, η χορογραφία πέτυχε και τα ντεσιμπέλ χτύπησαν πιο υψηλά επίπεδα. Παραφωνία γνωστή, οι...γνωστοί μάγκες που πετάγανε πάλι τα μπουκάλια, που σκάγανε δυναμιτάκια μέσα στον κόσμο και κάνανε χρήση των στυλό προς τον ουρανό. Βρείτε μου εσείς την λογική και την ουσία σε αυτά για να την καταλάβω και γω. Επειδή πανηγύρισε μπροστά μας ο παίκτης της Τρίπολης αδειάσαμε πάλι όλα τα μπουκάλια; Δεν μπορούμε την αντρίλα μας να την συγκρατήσουμε για να μην κάνουμε κακό στην ομάδα που αγαπάμε; Ή σκάμε γήπεδο απλά για να ξεκαυλώσουμε και στα παπάρια μας ο Παναθηναϊκός; Το ντέρμπι με τον γαύρο έρχεται και δεν πρέπει να ακυρώσουμε μόνοι μας όλη την φετινή προσπάθεια...

Επόμενο ματς την άλλη Κυριακή με τον Πάοκ στην Τούμπα. Το πρώτο πολύ δυνατό τεστ.

ΥΣ: Λέμε για τους Μπεργκ, Πράνιτς και Φιγκερόα πως παίζουν με μισά πόδια από τους τραυματισμούς κτλ κτλ. Και με το ένα πόδι που μπορεί να παίζουν και με τα όποια θέματα τραυματισμών έχουν, την μπάλα που ξέρουν δε γίνεται να την ξεχάσουν. Απόδειξη τα δύο γκολ σήμερα..

Σχόλια

  1. Καλά δεν πάμε για υποβιβασμό ; Έτσι δεν γράφανε κάποιοι πουθενάδες καναπεδάτοι υπερφίλαθλοι ; Αφού ο Αλαφούζος μας έχει κάνει ΑΕΚότα ρε παιδιά τι έγινε ;
    Τέλος πάντων , κάναμε μια μεγάλη νίκη αλλά μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα .
    Η ομάδα χρειάζεται στήριξη , έχουμε καλό ροστερ ο προπονητής είναι δουελευταράς οπότε κάτι καλό χτίζεται με βάση και την ακαδημία μας .


    υ.γ: Οι αντίπαλοι είναι δασκαλεμένεοι να έρχονται και να προκαλούν μετά τα γκολ μπροστά από το ιστορικό πέταλο . Μαγκιές δεν περνάνε στην Λεωφόρο . Ο κόσμος χθές ήταν άριστος δεν υπήρχε καμία παραφωνία . Άριστος και πολύ συγκρατημένος , όταν ο Πιπίνης έκανε δε και κωλοδάχτυλο αν είδα καλά σε κάποια φάση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΩΤΗΣΗ.... Αν κανουμε αλλες 20 νικες παιρνουμε πρωταθλημα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπόλοιπο 28 παιγνίδια.
    Με 14 - 8 - 6 ( νίκες , ισοπαλίες , ήττες ) θα είμαι υπερικανοποιημένος !!


    Υ.Γ. Με 20 νίκες εξασφαλίζουμε τα play-off.



    ΠΑΝ - ΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κολαουζοι του Αλαφουζου..... lol .... εχεις δικιο, γιατι το να στηριζεις τον Παναθηναικο πρεπει οπωσδηποτε να εισαι κολαουζος του Αλαφουζου


    Επιασε ταβανι? Δηλαδη μια εντελως νεα ομαδα, με νεο προπονητη επιασε το 100% των δυνατοτήτων της σε 6 ματς? Με καποιους παιχτες (Φιγκεροα,Πρανιτς,Αντζαγκουν,Κλωναριδης) να μην εχουν κλεισει μηνα στην ομαδα.... και με τη μιση ομαδα απο νεαρα παιδια που εχουν ολο το μελλον μπροστα τους να εξελιχθουν και να γινουν καλυτεροι? Οκ....


    Τελος παντων, αμα θες να μιζεριασεις... βρισκεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε λίγο θα μας λένε "κολαούζους του Σαραβάκου" φίλε Νίκο . Άλλωστε έχουμε υπάρξει για το παρεάκι του τζίλα , κολαούζοι του Παύλου , του Θανάση , του Δημήτρη , του Πατέρα , τον Βγενό , του Πολέμη , του Ξυλά , του Πλυτά , του Μακρό και πάει λέγοντας .


    Έχει χαλαστεί πολύς κόσμος με την ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ του Παναθηναϊκού κόσμου γύρω από την ιστορική και τρανή Λεωφόρο μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτά τα "νομίσματα" που έχεις για τα ταβάνια είναι κάλπικα. Εκτός πια αν ξέρεις τόσο περισσότερη μπάλα από μένα οπότε πάω πάσο. Αν μπορείς και βλέπεις τόσο μακριά.


    Όπως σωστά σου επισημαίνει ο Νίκος από κάτω, πρόκειται για νέα ομάδα, με μερικούς από τους πιθανολογούμενους πρωταγωνιστές να είναι με ελάχιστες προπονήσεις στο τακτικό κομμάτι. Και να συμπληρώσω, προσπαθώντας να διδαχτεί ένα εντελώς νέο σύστημα, το 4-3-3. Η οποία βρίσκεται ετούτη τη στιγμή ΣΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ!


    Κάτι που ούτε ο πιο αισιόδοξος Παναθηναϊκός δεν περίμενε πριν 1,5 μήνα. Τσουλώντας μάλιστα το τόπι. Δεν πήρε καμμιά "επαγγελματική" νίκη, ότι κατάφερε το έκανε με την αξία της, ήταν καλύτερη στο χορτάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου