Δύσκολη φάση όταν 3 παίκτες είναι offside;;



Αυτοί μάγκες θα μας τρελάνουν. Κάθονται όλοι και λένε αν έπρεπε να μετρήσει το γκολ της Βέροιας ή όχι, σε μια φάση που ξεκίνησε με 3 παίκτες offside και ένα εξ αυτών να βάζει και το γκολ. Και βγαίνει σήμερα ο Βαρούχας και μιλάει για δύσκολη φάση!!!

Ποια δύσκολη φάση ρε; Ανικανότητα του επόπτη λέγεται που δεν μπόρεσε να δει τους 3 εκτεθειμένους παίκτες της Βέροιας.

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε στο Gazzetta:


Ο κανονισμός λέει ότι όταν κάποιος παίκτης είναι εκτεθειμένος και έχει συμμετοχή στη φάση, είτε κάνει προσπάθεια να πάει προς την μπάλα είτε παρεμποδίζει τον αμυντικό, τότε είναι οφσάιντ. Φυσικά, εδώ υπάρχει το εξής. Η γραμμή μπορεί να δείχνει ότι ίσως είναι στην ίδια ευθεία, αλλά φαίνεται ότι το κορμί του επιθετικού είναι από την πίσω πλευρά του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Άρα είναι οφσάιντ. 

Έρχεται η μπάλα και ο Κουτρουμπής δεν πηγαίνει στην μπάλα ελεύθερα, προσπαθεί να απαγκιστρωθεί από τον επιθετικό της Βέροιας που είναι σε θέση οφσάιντ. Με τη συμμετοχή του στη φάση τον παρενοχλεί να κάνει ελεύθερα την κίνηση για να πάει στη μπάλα. Αυτό είναι ευθύνη του βοηθού, αλλά είναι μια δύσκολη φάση. Ο διαιτητής δεν έκανε το μεγάλο λάθος στο ματς

Σχόλια