Τα 10 στάδια για το paomprosta..

Κύριοι αναλάβετε ευθύνες ή ανοίξτε τον δρόμο για κάποιον που και θέλει και μπορεί..

   Η Παναθηναϊκή Συμμαχία έχει αποτύχει οριστικά και αμετάκλητα και η μεγαλύτερη ένδειξη είναι τα 8000 μέλη που έχουνε γραφτεί ,η αγωνιστική καθίζηση της ομάδας όπως και η στέρηση της ελπίδας για κάτι καλύτερο. Η ομάδα έχει μέτριο ρόστερ , κακή διοίκηση , ελάχιστα χρήματα , μεγάλα χρέη , κακό προγραμματισμό και αυτό νομοτελειακά δημιούργησε μια κακή ή αν θέλετε μια μέτρια ομάδα ..Δε μπορεί να παίζει το ρόλο του άλλοθι η Συμμαχία για τους πρώην μετόχους αλλά ούτε και για τον Αλαφούζο..

Τι πρέπει να γίνει τώρα... ;

  1. Παρουσίαση του συνολικού χρέους της ομάδας και πως διαχειρίστηκε από τη Συμμαχία.
  2. Παρουσίαση συνολικών εσόδων-εξόδων και πεπραγμένων της Συμμαχίας για αυτή τη περίοδο. 
  3. Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της τελευταίας ΑΜΚ και διευκρίνηση για τα νέα μετοχικά ποσοστά.
  4.  Παρουσίαση σύμβασης για το Απήλιον .
  5. Κάλεσμα σε Γενική Συνέλευση Μετόχων και απαίτηση για ανάληψη ευθυνών προηγούμενων σεζόν .
  6. Σύγκληση νέας ΑΜΚ στην οποία όσοι από τους παρόντες μετόχους δε συμμετέχουν θα παραδώσουν τα ποσοστά τους στην Παναθηναϊκή Συμμαχία .
  7. Να αναζητηθεί ΟΡΙΣΤΙΚΑ η πιθανότητα κάποιος από τους υπάρχοντες μετόχους να θέλει να αναλάβει την ομάδα
  8. Προσωρινή διοίκηση από τη Συμμαχία που θα έχει ως μοναδικό της στόχο να φέρει σε πέρας την χρονιά αξιοπρεπώς και να αναζητήσει επενδυτή. Εφοσον βρεθει διάλυση του φορέα της Συμμαχίας σύμφωνα με το καταστατικό .
  9. ΟΛΙΚΟ ξεκαθάρισμα του γηπέδου στο Βοτανικό ..Και όταν λέμε ολικό το εννοούμε ..Να μελετηθούν σοβαρά όλες οι πιθανότητες να γίνει γήπεδο στο Βοτανικό. Αν η προσπάθεια αποδειχτεί άκαρπη οριστική αποχώρηση  από την διπλή Ανάπλαση. Εφόσον η λύση στο Βοτανικό είναι εφικτή, αναζήτηση κεφάλαιων και τρόπων χρηματοδότησης για το νέο γήπεδο ( εκμετάλλευση της πρόσφατης χρηματοδότησης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ).
  10. Παραίτηση της παρούσας διοίκησης αν δε φέρει εις πέρας τις παραπάνω προυποθέσεις και αναζήτηση νέου επενδυτή .

Αναρωτηθείτε...


-Θέλουμε μια μέτρια ομάδα ; Είναι αυτό αρκετό για τον Παναθηναϊκό που ονειρευόμαστε ;
 - Μας αρκεί να είμαστε μια ομάδα που θα παλεύει για τα play-off ;
-  Μας αρκεί να γίνουμε ένας νέος.. Πανιώνιος που θα πουλάμε οτι καλό έχουμε ( Καρνέζη - Μαυρία ) χωρίς επαρκή αντικατάσταση ή να φεύγουνε ποιοτικοί παίχτες επειδή δε τους σηκώνει το μπάτζετ; 
- Νομίζετε πως φταίνε οι λίγοι παίχτες ή ο λίγος προπονητής περισσότερο από τον κύριο Αλαφούζο και το διοικητικό του επιτελείο ;
- Νομίζετε πως αν ξαναλλάξουμε του χρόνου το ρόστερ θα δούμε τόσο καλύτερα πράγματα από τα φετινά ;
- Νομίζετε πως το Γενάρη με δύο τρεις " καλές " μεταγραφές η ομάδα θα κάνει σερι νικών και θα αλλάξει 100 % την εικόνα ; 
- Νομίζετε πως ο Κλωναρίδης ο Φιγκερόα και οι άλλοι θα είναι τόσο καθοριστικοί ωστέ να αλλάξανουν την ομάδα ριζικά ;
- Νομίζετε πως μια τυχόν αλλαγή προπονητή που ψιθυρίζεται δεξιά και αριστερά θα φέρει τόσο δραστική αλλαγή στο ποδοσφαιρικό τμήμα ..
- Πόσο καλοί θα είναι αυτοί οι νέοι παίχτες ή ο πιθανός νέος προπονητής όταν λεφτά δεν υπάρχουνε και αναγκαστικά θα προέρθουνε από χαμηλά ράφια .. ;


Λίγο φταίνε οι παίχτες, οι περισσότεροι αυτά μπορούν ..

 


  Η ομάδα έκανε ίσως το χειρότερο της φετινό παιχνίδι και ένα από τα χειρότερα που θυμάμαι..Μπορεί με τον Πανιώνιο να χάσαμε 3-0 αλλά η ομάδα τουλάχιστον ακολουθούσε μια τακτική ένα πλάνο έστω και αποτυχημένο .. Σήμερα δεν υπήρχε ούτε πλάνο ούτε τίποτα , χάθηκαν ακόμα και οι καλές μεταβιβάσεις και η κατοχή που ήταν σήμα κατατεθέν της ομάδας ..

  Οι καλύτεροι για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν για μια ακόμα φορά οι πιο νεαροί της ομάδας . Πιο συγκεκριμένα ο Μαρινάκης μαζί με τον Ατζαγκούν ήταν οι διακριθέντες .. Ο Μαρινάκης στα λίγα γκολ που έχει βάλει η ομάδα είναι μέσα γιατί όλες οι προσπάθειες είναι από τα πόδια του . Ο Ατζαγκούν είναι στους διακριθέντες γιατι με το που μπήκε η ομάδα θύμισε λίγο Παναθηναϊκό αφού αναστάτωσε την ομάδα του Πλατανιά και ξύπνησε τους συμπαίχτες του.. Όταν λοιπόν οι καλύτεροι σου παίχτες είναι δύο 19 χρόνοι έχεις μεγάλο πρόβλημα .. Μπεργκ Ζεκά άφαντοι ενώ και από τον Πράνιτς είδαμε λίγα πράγματα ( βέβαια για τον συγκεκριμένο είναι πάρα πολύ νωρίς να κριθεί και θα περιμένουμε ) ..

  Αδυνατώ να αποδεχθώ πως φέρανε για βασικό αριστερό μπακ αυτό τον παίχτη τον Νάνο..Εντελώς ακίνδυνος παίχτης στην επίθεση και τρύπα στην άμυνα προκαλούσε συνέχεια προβλήματα στον Ρισβάνη που έτρεχε να διορθώσει τα λάθη του..Ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο απο την αριστερή πλευρά του Νάνο είχαμε τρύπα..


Κύριε Αναστασίου αυτό είναι 4-3-3 ;

 


  Έχω μια απορία αυτό που παίζει η ομάδα είναι 4-3-3 ; Γιατι εγώ βλέπω οτι ειδικά το 3 μπροστά αγνοείται .. Ο Μπέργκ όσο και άσχημα και να παίζει είναι εντελώς απομονωμένος μπροστά και ειδικά στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι Ζέκα και Ντινάς βρισκόντουσαν οπουδήποτε αλλού στο γήπεδο εκτός από την περιοχή του αντιπάλου..Που είναι λοιπόν η επιθετική φιλοσοφία που είναι οι φάσεις ; Γιατι και ο Πλατανιάς δεν είναι έμπειρη ομάδα αλλά φαινόταν αρκετά πιο δουλεμένη ομάδα από τον Κύριο Ουζουνίδη..Γιατι καλές οι δικαιολογίες για το ρόστερ αλλά όπως έχω ξαναπεί στη Σουπερ Λίγκ οι μισοί προπονητές υπό τις ιδιες συνθήκες δουλεύουν ..

  Ρεαλιστικά πολύ λίγα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν  αν πάμε στη περυσινή συνταγή και αλλάξουμε ρόστερ και προπονητή ειδικά με την έλλειψη χρημάτων . Περισσότερο θα μπερδέψουν την ομάδα παρά θα την βοηθήσουν ειδικά όταν οι αλλαγές θα είναι από τα χαμηλά ράφια ποιότητας ..

Υ.Γ :Διαβάστε τις δηλώσεις του Αναστασίου εδώ ...http://prasinanea.gr/football/article2413159.ece
Υ.Γ1: Για ένα ακόμα ματς κακός ο Καπίνο αλλά δε φταίει το παιδι είναι νεαρός και θα μάθει .. Αυτό που φταίει ειναι οτι ο Παναθηναϊκός δε γίνεται να χάνει τον καλύτερο του παίχτη τον Καρνέζη με 750 χιλιάρικα..
Υ.Γ2 : Κέρδος ο Ατζαγκούν που φαίνεται ποιοτικός παίχτης με τσαγανό..Αξιοσημείωτο οτι δε χάθηκε στη μετριότητα της ομάδας αλλά την πήρε στις πλάτες του..
ΥΓ3 : Λάθος νοοτροπία .. Χάνουμε ένα μηδέν και έχουμε τόσο χρόνο να γυρίσουμε το ματς και οι παίχτες παραδίδουνε τα όπλα.. λες και χάνουμε με 3-4 γκολ ..
Υ.Γ4: 
  • Κύριε Αλαφούζο ποιο είναι το πλάνο για να μεγαλώσουμε την ομάδα πέρα από το λιτότητα και επικοινωνιακά τερτίπια  ?
  • Κύριε Αλαφούζο ποιο είναι το συγκεκριμένο πλάνο ( λέμε τώρα ) για το γήπεδο ..υπάρχει?
  • Ποιες είναι οι κινήσεις που κάνετε κύριε Αλαφούζο για να πάρουμε την Ευρωπαϊκή αδειοδότηση την επόμενη χρονιά εφόσον η ομάδα βγει στην Ευρώπη ? 

Σχόλια

  1. Επιτέλους!
    ...δεν θα άντεχα να δώ πάλι άρθρο σου με τίτλο 'Αλαφούζο καλά το πάς'.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συμφωνω σε ολα οσα ειπες ρε μαγκα,αλλα δυστηχως δεν θα γινει τιποτα απο αυτα για ακομη μια φορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?
    Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ? ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΗ ΣΩΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΟΝΟ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΩΝ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ. ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΝΟΩ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα έχω δουλειά και δεν μπορώ να σου γράψω. Το βράδυ θα πάρεις απάντηση για πολλά από αυτά που γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα μας σώσει ο Τσάκας ρε παιδιά μην τρελένεστε .


    Έτσι ..paras ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗΝ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ!!

    ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν έχουμε τι να πούμε και αρχίσαμε τη λάσπη ? Δες όλα τα σχόλια μου και σε προκαλώ αμα βρεις έστω και ένα υπερ ψευτοτσάκα γράψε το.

    Δες ανάρτηση λοιπόν για ψευτο - Τσάκα παλιά .. http://www.panathinaikos-press.com/2012/01/blog-post_3893.html


    Άρχισε τσάμικο τώρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αλλού έγραφες για πρίγκιπες και ιστορίες Βαγγέλα . Για Αλ σαουντ και σια .


    ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝ δεν μπαίνω καν στον κόπο να το συνεχίσω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είσαι εντελώς αστείος Γράψε που και πότε ακριβώς.Είσαι ψεύτης και προπαγανδιστής . Ίσα ίσα αλλού άμα θες να ξέρεις τους έκραζα απο το πρωι μέχρι το βράδυ για τον Τσακα. Ρώτα τους να στα πούνε .



    Σε προκαλώ να γράψεις έστω και ένα σχόλιο που ηταν υπερ του Τσακα. ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ την νοημοσυνη μου οτι εγώ ασχολήθηκα με Τσάκα.Δε ξαναασχολούμαι ποτέ μαζί σου τέλος.


    Μη γράψεις ποτέ σε σχόλιο μου πουθενά .
    Τις μαλακίες τις ανέχομαι τα ψέμματα ΟΧΙ .
    Συνέχισε το γλύψιμο και την προστασία στον Αλαφούζο όπως κάνεις καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου