Οι νέες εμφανίσεις της ομάδας! (video)



Προσωπικά μου αρέσει η φανέλα μας η βασική με τις ρίγες.
Μόνη μου ένσταση η μπλε φανέλα.
Μακάρι να ναι γούρικες!

Σχόλια

  1. Από τις κυπαρρισί που είχαμε καταλήξει να φοράμε προτιμώ τις ριγέ, αν και θα πρεπε να έχει πιο λεπτές ρίζες όπως ήταν και οι προπολεμικές που φόραγε η ομάδα του Μεσσάρη. Η καλύτερη φανέλα που έχουμε φορέσει ήταν της περιόδου 2001-2002 που φαίνεται στο βιντεάκι με καραγκούνη σόουζα κλπ, που είχανε χρώμα πραγματικά ΠΡΑΣΙΝΟ.
    Πάντως αν δε βγάλουν αυτή την ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ του ΟΠΑΠ από χορηγό εγώ φανέλα δεν αγοράζω. Αυτή η παρδαλούρα ξεφτιλίζει το τριφύλλι, την ιστορία μας, τα χρώματά μας. Είναι ένα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ και μισό. Χαιρετίσματα πείτε τους αν θέλουν να αγοράσουμε φανέλα να βγάλουν αυτή τη μαλακία από πάνω της, ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυτες οι χοντρες ριγες ειναι οτι πιο κακογουστο εχει φορεθει απο τον Παναθηναικο.. Ταιριαστο με την διοικηση ...Με το που τις βλεπεις λες φτηνιαρικες σαν ιδεα και σαν ποιοτητα..



    Και ναι και εμενα μ αρεσουνε οι ριγες αλλα η εφαρμογη τους αυτη απλα τραγικη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παρτα !
    ποσο κομπλεξικος πρεπει να εισαι ;;;;;;;;;;;;;;
    ποσο γαυριλα κρυβει η ψυχη σου ρε ανθρωπε!!!


    δεν εχω ακουσει μεχρι τωρα Παναθηναικο να λεει οτι δεν του αρεσαν οι φανελες
    ακομα και αυτοι που δεν γουσταρουν αλαφουζο ενθουσιαστηκαν


    δειγμα του τι παστα ανθρωπος εισαι , γεματος μισος και απυθμενο κομπλεξ
    σε ποναει ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο δικό μου το μυαλό και χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν, η λευκή ποτέ δε μου άρεσε και μου θύμιζε νοσοκομείο. Το ότι έχει πράσινο γιακά και κάτι ρίγες ποτέ δε μου είπε τίποτα. Η ριγωτή για αλλαγή, που τόσα χρόνια τρώμε στη μάπα τις χειρότερες φανέλες της ιστορίας μας, καλή είναι. Για την ακρίβεια είναι μέτρια, ανέμπνευστη. Καλώς ή κακώς υπάρχει το βίντεο αυτό που δείχνει τις πραγματικά όμορφες φανέλες με το κατάλληλο πάχος και σχεδιασμό ριγών και την καταπράσινη με το ευδιάκριτο τριφύλλι, οπότε η τωρινή δείχνει πολύ μέτρια. Η μπλε δεν κατάλαβα τί ρόλο βαράει.
    Το βασικό στη λογική μου είναι το πράσινο χρώμα και το μέγεθος του τριφυλλιού. Όταν το χρώμα περιορίζεται σε ρίγες στον ώμο ή όπου αλλού και το υπόλοιπο καλύπτεται από ό,τι νά 'ναι χρώματα δε μου λέει κάτι. Όταν δε, ο χορηγός καταντά εδώ και χρόνια μεγαλύτερος σε διάσταση από το ίδιο το τριφύλλι, τότε είναι για κλωτσιές.
    Κάποτε θα ήθελα να μάθω αν η adidas παίρνει κάθε χρόνο εντολές από την ομάδα προς τα πού το θέλουν το πράγμα ή την αφήνουν να τους παρουσιάσει ό,τι θεωρεί εκείνη έξυπνο. Μέχρι τώρα, και με ό,τι έχω δει τόσα χρόνια από σχεδιασμούς και εμπνεύσεις γενικότερα, αυτό το πράγμα που συμβαίνει με το design στις φανέλες του συλλόγου είναι σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφη η ριγέ φανέλα. Εγώ προσωπικά που είμαι 46 χρονών , ποτέ δεν θυμάμαι τον Παναθηναικό από το 1975 και εντεύθεν , με ριγέ οριζόντιες φανέλες. Πρέπει μάλλον η φανέλα να παραπέμπει σε προπολεμικό Παναθηναϊκό. Συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες για το σήμα του ΟΠΑΠ που δείχνει σχετικά μεγάλο και χαλάει εν μέρει τις ρίγες, δεν ξέρω όμως , αν υφίστανται προδιαγραφή για το σήμα του χορηγού που πρέπει να ακολουθείται πιστά από τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας.

    Ως προς το πάχος της ριγέ φανέλας , είμαι υπέρ της παχιάς λωρίδας παρά της ψιλής που είναι ξεπερασμένο μοτίβο. Η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού μας , πάει περισσότερο προς την φανέλα της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας παρά της Σέλτικ , γιατί νομίζω ότι η πλάτη στην δεύτερη έχει λευκό χρώμα.

    Φέτος όλα νέα λοιπόν , με επιστροφή στην ανακαινισμένη Λεωφόρο , με νέο προπονητικό κέντρο και με νέα ομάδα με τελείως άλλους παίκτες σε σχέση με πέρυσι περίπου σε ποσοστό 80%.

    Συνεπώς , οι παίκτες μας να είναι καλορίζικοι με τις νέες φανέλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όχι ρε συ του 01-02. Γαμώ τις εμφανίσεις είχαμε τα 97-98 και 98-99. Όπως και το ωραίο πράσινο του 02-03 που νομίζω ήταν λίγο πιο βαθύ από της 01-02 που ανέφερες. Επίσης και η επετειακή για τα 100 χρόνια ήταν ωραία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για σένα θα βγει και σε ερυθρόλευκη έκδοση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου