Έχετε καταλάβει τι κακό μπορούμε να κάνουμε στην ομάδα μας;



Σύμφωνα με την εφημερίδα Goal News, παρατηρήσεις δέχθηκε ο διαιτητής Ανδρέας Παππάς (αυτός με τα 8' λεπτά για να πάρει την πρόκριση η Άεκ) από υψηλά κλιμάκια, επειδή δεν διέκοψε το φιλικό με την Λάτσιο όταν ο κόσμος συνέχισε να πετάει αντικείμενο προς τον τερματοφύλακα της Ιταλικής ομάδας.


Και το ερώτημα που προκύπτει είναι ένα: Αν έστω και ένας που πέταξε ή προσπάθησε να πετάξει μπουκάλι ή οτιδήποτε άλλο στον αγωνιστικό χώρο,κατάλαβε με την παραπάνω είδηση πόσο κακό μπορεί να κάνει στην ομάδα; Έχουμε αντιληφθεί όλοι μας πόσο άχρηστες είναι αυτές οι ψευτομαγκιές και οι ψευτοαντρισμοί;

Διανύουμε ίσως την χειρότερη φάση της ιστορίας μας και πρέπει σαν κόσμος να λειτουργήσουμε ως ασπίδα. Όχι να βοηθήσουμε κι εμείς στο σπρώξιμο προς τον γκρεμό. Θα παλεύουμε σε όλα τα ματς για να πάρουμε νίκες στο στημένο πρωτάθλημα της Σούπερ Κλίκας. Δεν θα μας χαριστεί κανένας. Ούτε μια ισοπαλία. Θέλετε η ομάδα να διεκδικεί τα ματς στην άδεια Λεωφόρο; Έχουμε χάσει πρωταθλήματα επειδή η Λεωφόρος ήταν άδεια λόγω τιμωρίας. Θα κερδίσουμε κάτι με το να ξαναείναι;

Συγκεντρωθείτε όλοι σας και αντιληφτείτε το ιστορικό χρέος που έχουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό. Αν θέλετε να ξεκαυλώσετε πηγαίντε σε μια πορεία. Η Λεωφόρος δεν πρέπει να προσφέρεται για ψευτονταηλίκια, ούτε για μπαχαλάκια της κακιάς ώρας.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι η δίωρη ασχολία της εβδομάδας για να το παίξουμε ιστορίες και να είμαστε κάπως. Ούτε η λύση για όλα τα υπόλοιπα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουμε και θα ξεσπάμε πάνω του. Όσοι τον βλέπουν έτσι καλό θα είναι να ρίξουν απαγορευτικό μόνοις τους στο γήπεδο και να μην πατήσουν ξανά γιατί δεν έχουν ως στόχο να βοηθήσουν τον Σύλλογο.

Αυτά και ελπίζω να μην ανήκω στην μειοψηφία που την βλέπει έτσι την όλη φάση.


ΥΣ: Διαιτητής καμικάζι σου κλέβει ματς μέσα στην Λεωφόρο. Ή πουστράκι κάνει χειρονομία στην κερκίδα. Σε έθιξε; Μπούκαρε μέσα στο γήπεδο χωρίς να δεις αν έχει καβάτζα πίσω σου όχλο κόσμου και σπάστον στο ξύλο. Και ρίσκαρε τα πάντα επειδή έθιξε εσένα και την ομάδα σου. Αντρίκεια όμως και όχι χαμένος μέσα στο πλήθος. Άποψη μου. 

Σχόλια

  1. ΝΙΚΟΛΑΟΣ6/8/13 1:33 μ.μ.

    POLY SOSTA!!!!!! PREPEI NA APOFASISOYME. APO THN ELLADA XEKINHSE O ATHLHTISMOS! TOTE EPAINOYSAN TOYS ATHLITES, TOYS KALYTEROYS! DN EIXE SHMASIA AN EVGAINE PROTOS KAPOIOS POY PROERXOTAN APO ALLH ANTAGONISTIKH POLH. AYTO HTAN KINHTRO GIA NA TON XEPERASEIS! OXI NA TON RHMAXEIS STO XYLO!!!!! OLOI ESEIS POY PATE GHPEDO KAI FERESTE SAN VARVAROI YPOTITHETAI OTI AGAPATE TON PANATHINAIKO? KAI TI ORAIO YPARXEI STO NA VRIZEIS THN MANNA TOY ANTIPALOY ATHLITH, MONO K MONO EPEIDH EINAI ANTIPALOS? TO GHPEDO DN EINAI PEDIO MAXHS GIA ANTIPALES SYMMORIES!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι απαράδεκτο αυτό που έγινε.Πρέπει να προστατέψουμε το σπίτι μας αλλά και η "ευαισθησία" των Σαρρηδοειδών είναι όπως πάντα επιλεκτική..Φέτος ίσως δούμε πολλά περισσότερα απ'ότι τις προηγούμενες χρονιές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά τα λες αλλά ειναι θέμα χρόνου να πέσει βαριά τιμωρία.. όπως έγινε και στο ματς με τον γαύρο .. Εκείνη η τιμωρία ουσιαστικά ήταν το πρώτο καρφί που βάλανε οι " καλοί οπαδοί "στη διάλυση της ομάδας και εκτός απροόπτου έρχεται και η πρόκα....


    Εντωμεταξύ στο video που κυκλοφόρησε για τα Ελληνικά ντέρμπι στο γκαζέτα ( από ξένο σκηνοθέτη)υπήρχαν ατομάκια που όπως είπε ο δημοσιογράφος ήταν από τον κεντρικό σύνδεσμο που παραβρέθηκε και βέβαια μη δείχνοντας πρόσωπα και ονόματα περηφανεύονταν ..για τις μολοτωφ τα σπασίματα και οτι τις παίξανε με τους μπάτσους( λέγοντας οτι τους προκαλεσαν..χαχα).. Τα χειρότερα έρχονται .. τα καμμένα μυαλά δεν αλλάζουνε δυστυχώς..Και όλα αυτά θα γίνουνε με την αμέριστη στήριξη ..και ανοχή Αλαφούζου που συνεργάζεται και συνδιοικεί μαζί τούς..Γερά στομμάχια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην συγκρίνεις τα επεισόδια που έγιναν με τον γαύρο πρόπερσι. Ορθώς έγιναν και ήταν να αναπόφευκτο να ...αποφευχθούν. Το γιατί ορθώς, φαντάζομαι δεν χρειάζεται να το τεκμηριώσω. Όποιος ήταν εκείνη την μέρα στο Ο.Α.Κ.Α ,όποιος θυμάται τι γινόταν κατά του Παναθηναϊκού εκείνη την περίοδο είναι αρκετό. Έπαιζες ενάντια με το σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρές , είναι πολύ σωστά αυτά που γράφεις , την Κυριακή κοντέψανε να δυαλύσουν το ματς σε μια στιγμή που βρισκόμασταν στην επίθεση και είχαμε διάθεση για να βάλουμε γκολ. Ήμουν στην Θύρα 8Α , με αυτό που έκαναν , όλος ο κόσμος στις υπόλοιπες θύρες είχε ξεσηκωθεί εναντίον τους.

    Δεν λέω , η Θύρα 13 έχει προσφέρει πολλά στον Παναθηναικό. Φέτος είμαστε σε μια πολύ κρίσιμη χρονιά που μπορεί αν δεν προσέξουμε , όλα να αποβούν εναντίον μας. Ψευτομαγκιές δεν χρειάζονται , ούτε λογικές του τύπου ότι εδώ είναι το γήπεδό μας και κάνουμε ότι θέλουμε.

    Σεβασμός προς όλους και προς τον αντίπαλο. Ακόμη και στον Ολυμπιακό , όταν θα έρθει στη Λεωφόρο θα πρέπει οι οπαδοί μας να τον σεβαστούν.

    Έχουμε για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια μια έδρα δική μας που πρέπει να την κρατήσουμε ζωντανή όχι μόνο για την ΠΑΕ , αλλά για τον Ερασιτέχνη και για το Παναθηναικό κίνημα. Μακάρι και η ΚΑΕ , εφόσον προτίθεται να φύγει από το ΟΑΚΑ , να βρεί ένα γήπεδο κοντά μας , ώστε να είμαστε όλοι μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η εποχή των αμνών έχει περάσει και βρισκόμαστε στην εποχή των αχαμνών. Αυτά τα "αχαμνά", παίρνουν μεροκάματο για να διεκπεραιώσουν παρόμοιες εργασίες. Σαν το σαμποτάζ που προσπάθησαν να κάνουν στην ομάδα την Κυριακή. Δεν υπάρχουν ανεγκέφαλοι, εκτελεστές είναι. Να τελειώνουμε με τα παραμύθια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου