ΠΡΕΠΕΙ να κοπούν οι μαλακίες!



Με αφορμή την χθεσινή διακοπή για τα μπουκάλια που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο προς τον τερματοφύλακα της Λάτσιο. Πραγματικά θα ήθελα να μπω στο μυαλό αυτών που τα πετάγανε. Τι σκεεφτόντουσαν την ώρα που το έκαναν. Μαγκιά; Να εξοντώσουμε τον τερματοφύλακα; Να χεστεί πάνω του; Να χεστούν και οι διαιτητές; Να καυλαντήσουμε λίγο και να σπάσουμε πλάκα; Να κάνουμε επεισόδια επειδή τώρα στην Λεωφόρο η φάση είναι πιο γηπεδική; Τι;

Όπως και τα δυναμιτάκια που σκάνε και τα στυλό με τις φωτοβολίδες που φεύγουν. Που βοηθάνε όλα αυτά τον Παναθηναϊκό; Που βγαίνει σε καλό αυτό για την ομάδα;

Και όλα αυτά σε ένα φιλικό ματς. Δηλαδή σε επίσημα τι θα γίνεται; Να σας πω εγώ... άμα δεν πατάνε στην 13 άτομα με μυαλό τότε θα μετράμε αγωνιστικές κεκλεισμένων και η Λεωφόρος θα μετατραπεί απο πλεονέκτημα σε μειονέκτημα.

Ξαναλέω: Έχουν διαφορά τα επεισόδια με τα "επεισόδια". Δεν ξέρω πως την βλέπει ο καθένας, αλλά με τέτοια μυαλά δεν προστατεύουμε την ομάδα μας. Κάνουμε την καύλα μας και την τιμωρούμε στην ουσία μόνοι μας. Μας περιμένουν όλοι στην γωνία. Μην τους δώσουμε δικαιώματα.

Σχόλια

  1. Αν η μαλακια ηταν εργοχειρο θα χαν φτιαξει πολλοι την προικα τους ,τετοια τυπακια σαν αυτους τους 4 5 ποσοι ηταν οι λακαμαδες θελουν αρπαγμα απ το σβερκαδι και ξεφτυλικι μπροστα σολο το γηπεδο να μην ξαναπατησουν ποδι σε κανενα γηπεδο ντροπες της κοινωνιας.Αλλα χαιρομαι γιατι ενα 4 ,5χρονο "καπου τοσο ηταν"αστερι πραγματικος και γνησιος φιλαθλος τους διδαξε τη σημαινει ηθος και Παναθηναικος με την μπαλα στα ποδια που εβαλε γκολ και αποθεωθηκε μπραβο στον πατερα του και στην μανα του αυτο ειναι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομιζω τους αρπαξαν απο το σβερκαδι για τα καλα οι οργανωμενοι... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου