Σαν το σπίτι σου πουθενά!


H επιστροφή στην Λεωφόρο έγινε και όλα τα άλλα κατ εμέ δεν έχουν τόση σημασία. Η γνώριμη ατμόσφαιρα από το παρελθόν εμφανίστηκε ξανά και η Θύρα 13 ζωντάνεψε. Προφανώς υπήρχαν και αρνητικά σημάδια όσον αφορά τα θέματα της κερκίδας τα οποία όμως διορθώνονται.


Ευτυχώς η ομάδα "σεβάστηκε" την ιδιαίτερη αυτή μέρα και οι παίκτες έβγαλαν το πάθος που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο.Ντίνας-Κουτρουμπής-Μαρινάκης ήταν η τριπλέτα που μου άρεσε από σήμερα. Κάτι θετικό μου έβγαλε και ο Σίλντενφελντ. Αλλά όλοι θα φανούν στα επίσημα τι ψάρια πιάνουν και τι χαρακτήρα μπορούν να επιδείξουν.

Ο κόσμος έδωσε βρωντερό παρόν και με μόνη εξαίρεση το φιλικό με την Σαραγόσα το 2005, δεν θυμάμαι τόση ανταπόκριση. Αναλογικά πάντα και με το γήπεδο γιατί και με την Τζένοα το 2010 είχε κόσμο. Αν όμως αναλογιστούμε την πρωτοφανή ιστορικά φάση που βρίσκεται η ομάδα, τότε τα συμπεράσματα είναι ΠΟΛΥ θετικά από την παρουσία του κόσμου.

Τίποτα δεν συγκρίνεται με την επιστροφή στο σπίτι μας. Τα συναισθήματα ήταν μοναδικά όπως και ότι θα ζούμε κάθε δεύτερη Κυριακή την ίδια καύλα. Μακάρι να κάνουμε την Λεωφόρο το όπλο μας και να μην την μετατρέψουμε σε παγίδα που θα πέσουμε μέσα. Μόνο αυτό.

Ραντεβού τώρα στις 18/8 με τον Παναιτωλικό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Κλίκας.

Σχόλια

  1. Μια κουβέντα μόνο σχετικά με την εικόνα της ομάδας. Μετά από καιρό, είμαι ξανά αισιόδοξος! Όχι γιατί παραλίγο να νικήσουμε τη Λάτσιο (άλλωστε τόσο νωρίς ειδικά οι Ιταλικές ομάδες είναι εντελώς ανέτοιμες), όσο για τα στοιχεία που δείχνουμε σαν σύνολο μέσα στο παιχνίδι.. Κάτω η μπάλα συνέχεια, καλή κυκλοφορία, τρεξίματα από όλους, συνεχής πίεση, ταχύτητα.. Είναι νωρίς ακόμα για πανηγύρια και ενθουσιασμό (πριν μία βδομάδα τρώγαμε 4), αυτή η εικόνα όμως δεν μπορεί να μην σε κάνει αισιόδοξο.
    Δεν χρειάζονται υποσχέσεις για πρωτάθλημα για να ευχαριστιόμαστε αυτό που βλέπουμε και να είμαστε δίπλα στην ομάδα. Απλά να υπάρχει προοπτική και να φαίνεται ότι φτιάχνεται κάτι καλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο χάρηκα που δεν είδα τη μαλακία το στίβο να κόβει την εξέδρα από το τερέν. Στον αγύριστο οακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H ομάδα έκανε καλή εμφάνιση εχτες. Ξεχωρισε ο Ζέκα που δίκαια είναι αρχηγός αφού είναι πάντα αυτός που θα τρέξει και θα παλέψει περισσότερο .. σωστό παράδειγμα για όλους στην ομάδα . Εξαιρετικός ήταν ο Ντινάς και ο Μαρινάκης . Από εκεί και πέρα οι περισσότεροι που αγωνίστηκαν έδειξαν καλή διάθεση και πάθος . Βέβαια μη ξεχνάμε πως στα προηγούμενα φιλικά η ομάδα έδειξε πολλή κακή.. Αυτοί που δε κρίνουνε τα φιλικά δε μπορούνε ξαφνικά να κρίνουνε το σημερινό επειδή η ομάδα ήταν καλή .. αλλά βέβαια αυτό θα μας πειράξει τώρα θα μου πει κάποιος τόσα έχουμε δει..



    Μετα από καλή εμφάνιση λοιπόν κάποιες παρατήρησεις. Η απουσία Καρνέζη θα είναι καθοριστική.. Ο Καπίνο έχει ταλέντο αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει η σιγουριά με τον Καρνέζη ειδικά στα ψηλά και στις εξόδους ο Καπίνο έχει θέμα..

    Ο Νάνο ήταν αυτό που περίμενα να είναι - τουλάχιστον μέχρι τώρα.. ένας μέτριος παίχτης που δε μπορει να κάνει την διαφορά.. Θα τον δούμε και σε άλλα ματς αλλά φαίνεται μια μεταγραφή που έγινε για να γίνει..


    Ο Καρέλης έδειξε κάποια καλά στοιχεία και ίσως να μπορει να προσφέρει ως εναλλακτική επιλογή.. Σταθερος στην άμυνα ήταν ο Σιντελφελντ αλλά εξακολουθώ να πιστεύω οτι στην άμυνα θέλαμε κατι πιο δυνατό γιατι τον Σιντεφελντ τον είχα δει και στον ΠΑΟΚ και δεν ηταν και υπόδειγμα σταθερότητας.. Στο κέντρο είναι εμφανή η απουσία ενός μέσου με οργανωτικές δυνατότητες και για μια ακόμα φορά ο Μέντεζ έδειξε αργός και σε ταχύτητα αλλά και σε αποφάσεις ..


    Συμπερασματικά αν κάπου πρέπει να πέσουνε λεφτά .. είναι για έναν πολύ καλό παίχτη στο κέντρο και σε δεύτερη φάση για έναν αμυντικό κλάσης.. Να μή γίνουνε άλλες μεταγραφές απλά για να γίνουνε χωρίς να κάνουνε την διαφορά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου