Στην δεύτερη στροφή του στημένου πρωταθλήματος


Δεύτερη αγωνιστική και μας βρίσκει στην φιλόξενη (από πλευρά παράδοσης) Νέα Σμύρνη. Θα με έψηνε πάρα πολύ να κάνω αγωνιστικά σχόλια και τι ενδεκάδα θα κατεβάσει ο Αναστασίου κτλ κτλ, αλλά λέω να συνεχίσω (όσο βοηθάνε τα αποτελέσματα και οι διαιτησίες) στο ήρεμο μοτίβο που έχω επιλέξει. Απλά να στηρίζω και να κρίνω με ηρεμία την παρουσία της ομάδας μέσα-τέλη Οκτώβρη όταν και θα πρέπει -λογικά- να μας έχει παρουσιάσει μια γενική εικόνα αλλά και τις δυνατότητες της για την φετινή σαιζόν. Μέχρι τότε θα παρακολουθώ τα ματς και θα προσπαθώ να αποφεύγω τις υπερβολές.


Για αυτό προσπαθήστε κι εσείς να κάνετε το ίδιο μετρώντας τα δεδομένα που έχουμε σαν ομάδα την δεδομένη χρονική στιγμή καθώς και να διαχωρίζετε τις αιτίες που πιθανότατα θα προκαλέσουν κάποια προβλήματα στο μέλλον.

Το ρόστερ μας είναι περιορισμένη δυναμικότητας με άπειρους και άγνωστους παίκτες. Έχουμεε χτυπητές αδυναμίες, αλλά φαίνεται πως η ομάδα δουλεύει κάποια συστηματάκια, οι παίκτες βγάζουν πάθος και το κλίμα στην ομάδα φαίνεται οικογενειακό.

Στο ματς με τον Πανιώνιο μπορεί να νικήσουμε, μπορεί να χάσουμε, μπορεί να έρθουμε και ισοπαλία. Αν πάρουμε τους 3 πόντους δεν γινόμαστε ομαδάρα που καθαρίζει όλα τα μικρά ματς. Αν γκελάρουμε δεν γινόμαστε άχρηστοι και ομάδα της σειράς. Και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να θυμόμαστε πως η φανέλα του Παναθηναϊκού είναι βαριά. Δεν είναι δυνατόν να πάρει από μόνη της αποτελέσματα, αλλά είναι ικανή να εμπνεύσει και να δώσει στους παίκτες μια άλλη ώθηση.

Να έχουμε μάγκες ένα μέτρο γιατί -κατ' εμέ- σίγουρα θα μας χρειαστεί. Παίζουμε σε ένα στημένο πρωτάθλημα που θέλει τον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη πρωταθλητή έχοντας παράλληλα ένα από τα πιο μικρής αξίας ρόστερ της ιστορίας μας (αν όχι της μικρότερης).


ΥΣ: Διαβάζω για πρόταση αγορά της Π.Α.Ε που έχει ήδη κατατεθεί στον Αλαφούζο. Προσωπική μου άποψη είναι πως αν ίσχυε κάτι τέτοιο, από κάποιο Μ.Μ.Ε θα είχε μαθευτεί. Δεν ελέγχει όλα τα Μ.Μ.Ε ο Αλαφούζος για να σιωπούν όλοι. Βέβαια αν όντως υπάρχει κάτι τέτοιο και δεν βγει τίποτα προς τα έξω, τότε θα είναι και σοβαρή πρόταση. Αυτά...

Σχόλια

  1. Ωχ.... παλι αραβας....


    Εμ ειδανε οτι παμε να την κανουμε απο τη διπλη κομπινα και ο σεναριογραφος ειπε να πεταξει το (λογικα) τελευταιο του χαρτι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. panatha 13 drama24/8/13 8:43 μ.μ.

    πρεπει να ειμαστε κοντα στην ομαδα σε χαρες και σε λυπες τωρα που αρχησε το προταθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου