Έβαλε ο Πατέρας λεφτά στην Παναθηναϊκή Συμμαχία;


Επειδή ξέρω ότι σας αρέσουν οι φήμες κτλ κτλ, πάρτε και την τελευταία που έγραψε πριν απο λίγο ο Σταμάτης Γαρρής στο προσωπικό του blog. Αφήνει υπόνοιες ότι μια έκτακτη εισφορά που έγινε μέσα σε ένα απόγευμα στα ταμεία της Παναθηναϊκής Συμμαχίας σχετίζεται με εμπλοκή του Νικόλα Πατέρα.

Αναλυτικά γράφει:


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού συνεδριάζει σήμερα ενώ το Δ.Σ. της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» αύριο. Ελπίζω κάποιος από όλους όσοι συμμετέχουν σε αυτές τις συνεδριάσεις να διαβάσει τούτο εδώ το άρθρο και να θέσει δύο ερωτήματα στον Γιάννη Αλαφούζο. «Μπορείτε να μας πείτε εάν το 1,5 εκατ. ευρώ που μπήκε σε ένα απόγευμα στην Παναθηναϊκή Συμμαχία προήλθε από το ομολογιακό δάνειο ή από ιδιώτη;», το πρώτο. Εάν η απάντηση είναι το δεύτερο, τότε έρχεται το επόμενο ερώτημα: «Υπάρχει οικονομική συμμετοχή του Νικόλα Πατέρα;». Από τις απαντήσεις ίσως να μπορέσουμε να γίνουμε σοφότεροι και να καταλάβουμε ορισμένα πράγματα και διάφορες εξελίξεις των τελευταίων ημερών στον Παναθηναϊκό. Μήπως και μας λυθούν οι απορίες.

Προσωπικό σχόλιο δεν θα κάνω. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει βαρεθεί να τρέφεται από φήμες. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει βουλιάξει οικονομικά και επώνυμα κανείς δεν έχει βγει μπροστά να βάλει λεφτά. Όλοι οι μέτοχοι είναι εξαφανισμένοι και ούτε στην τελευταία Α.Μ.Κ δεν φιλοτιμήθηκε κάποιος να κάνει κίνηση και να βοηθήσει. Αυτά. Το χω ξαναγράψει πως από το καλοκαίρι και αυτόν και τον Βγενόπουλο τους θεωρώ καμμένα χαρτιά.

Και επειδή ανέκαθεν μου άρεσαν οι φήμες -αν και όντως έχουν κουράσει- να κάνω και γω το ερώτημα μου. Αν ισχύει αυτή η φήμη, τότε υπάρχει κάποιος λόγος που δεν θέλει να βάλει επώνυμα στην ΠΑΕ λεφτά ο Πατέρας;

Σχόλια

  1. Να ρωτήσω και εγώ, αφού σαν αξία η ΠΑΕ έχει ξεφτιλιστεί γιατί δεν κάνει ντου να την αγοράσει; Στο πορτοφόλι κανενός δε κάνω κουμάντο, αλλά νομίζω ότι τουλάχιστον μπορούσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε θέλει να ασχοληθεί ξανά με τον βόθρο που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο , όπως και άλλοι είναι ξεκάθαρο αυτό φίλε . Δες τι περιουσία πχ έχει ο Πολέμης αλλά δεν ασχολείται . Πρέπει να είσαι τρελαμένος ή οπαδός ( 1%) για να μπλέξεις με υπόδικους φυλακισμένες με κασέτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. paidia den eida na exei grapsei kati o garris!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://matigarrida.gr/2013/08/29/euxaristw-gia-ta-2000-meli/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. aa nai..eida to arthro alla den to diavasa olo..gi auto!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και πριν 10 μερες ειχε γραψει οτι εχει ενεργοποιηθει παρασκηνιακα....

    http://matigarrida.gr/2013/08/19/o-mpampas-epistrefei/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου