Αν χτίσεις γήπεδο στην Λεωφόρο θα μείνεις στην ιστορία!



Διαβάζω με μεγάλη μου χαρά πως ο Αλαφούζος ήδη έχει κάνει πρώτες επαφές με εταιρίες για την ανέγερση του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον χώρο της Λεωφόρου. Το εγχείρημα είναι πολύ δύσκολο αλλά όχι ανέφικτο. Τα σχέδια του 2003 για την ανάπλαση της Λεωφόρου τα έχετε διαβάσει πιστεύω όλοι και όπως βλέπουμε από το σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας Goal News υπάρχουν πολλές ομοιότητες με τα σημερινά σχέδια του Γ.Αλαφούζου.


Το πιο σημαντικό πρόβλημα για το νέο γήπεδο του Συλλόγου -που δεν έχει να κάνει με την τοποθεσία- είναι η ανεύρεση πόρων για να χτιστεί. Το κόστος δε νομίζω να γίνεται να πέσει κάτω από τα 60.000.000 ευρώ. Ποσό που όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό μόνο με δάνειο βρίσκεται ή κάποια...βαριά χορηγία.

Όπως και να χει, αν η διοίκηση του Ερασιτέχνη και ο Αλαφούζος προχωρήσουυν το θέμα και χτίσουμε το νέο μας γήπεδο στην Λεωφόρο, τότε θα γραφτούν τα ονόματα τους στην Παναθηναϊκή ιστορία με χρυσά γράμματα.

Σχόλια

  1. Δεν υπάρχει κανεις που να μη θέλει συγχρονο γήπεδο .. οχι μόνο στη Λεωφόρο στο Βοτανικό παντού .. είναι απαραίτητο για να ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ η ομάδα.. Κάθε Παναθηναικός το θέλει αυτό ξεκάθαρα πράμματα.


    Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ακόμα ενα ευχολόγιο απ τα άπειρα που έχει χρησιμοποιήσει η διοικηση Αλαφουζου.. αν θέλει κανείς ας κοιτάξει τις δηλώσεις Αλαφούζου από πέρυσι για το γηπεδικό .. και θα βγάλει άκρη.


    Μη τσιμπάτε δεν είναι και πρωταπριλιά δε πρέπει να χορεύουμε στους ρυθμούς του Αλαφούζου.. Η πραγματικότητα εδώ και ενα χρόνο που είναι στην ομάδα λέει οχι γήπεδο δε μπορεί να χτίσει αλλά ούτε παράγκα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πάλι παραμυθάκια απο το αλαφούζο..εδώ απο τον Μάιο το σημερινό γήπεδο δε σουλούπωσε θα φτιάξει..Σαν Μαμές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου