Έκλεισε το ρόστερ και πάει turbo για Final 4!



Aνανέωσε και ο Ματσιούλις για 2 χρόνια και ο Δ.Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε πως το ρόστερ έκλεισε. Αν εξαιρέσουμε την απώλεια του Τσαρτσαρή που σταμάτησε το μπάσκετ, δεν χάσαμε ούτε έναν βασικό μας παίκτη, ανανεώσαμε όσους έπρεπε και κάναμε πέντε μεταγραφές. Και τι μεταγραφές... με λίγα λόγια ενισχυθήκαμε αρκετά.

Επιπλέον -και το πιο βασικό- το περυσινό μας μειονέκτημα το κάναμε πλεονέκτημα και ο Πεδουλάκης ξέρει τι ρόστερ θα έχει του χρόνου και θα μπορεί να το δουλέψει πολύ καιρό. Πράγμα άκρως θετικό!

Το Final 4 του Μιλάνου μας περιμένει μάγκες...

Σχόλια

  1. gia mena prepei na klisei k tous eleutherous Stamati-laretzaki k na kanei kinisei na apoktisei gia tou xronou boxoridi. apo ekei k pera exodas os dedomeno oti ean xriasti o kinezos tha alaxi k me monadika mionektimata tin apousia 5 periferiakou px xanthopoulos(gia periptosis traumatismous)k enos psilou ektos ean o kinezos apodixti tetios pou na borei na paixei ogodes adipalous giati o lasme me tetious eixe provlima k o loukas einai ligo soft amyntika to roster tou panathinaikou einai gia megala pragmata k otan prosarmostous gia ta kala k oi jankovic-pappas tha milame gia roster me 11 protoklasatous paixtes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nomizw pws to monadiko keno (ean mporoume na poume monadiko), einai i apousia enos 5ariou pou na mporei na sprwxnei. Sigoura o Pedoulakis 8a to exei dei kai isws perimenei tin teleutaia stigmi na parei paixti. Auta pou lene oti exei kleisei to roster einai paixnidia taktikis.
    Den lew, eksipni i kinisi me ton kinezo, gia emporikous skopous, alla prepei na kalipsoume kai ta kena me kalous paixtes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου