Sport Fm/Sportday/Sport-fm.gr: Οι τσάτσοι του Μαρινάκη!



Πριν λίγο έγινε γνωστό πως ασκήθηκε σε Μαρινάκη-Θεοδωρίδη και Γιαννακόπουλο ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα για τιςς συμπεριφορές τους με τους διαιτητές των αγώνων (στο τελικό κυπέλλου της μπάλας και τον 2ο τελικό μπάσκετ αντίστοιχα). Ενώ όλα τα μέσα παίζουν την είδηση με τα ονόματα των τριών που "τιμωρήθηκαν", στον ΒΩΘΡΟ της Καλλιθέας παίζει μόνο το όνομα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Οι Μαρινάκης και Θεοδωρίδης αναφέρονται ως πρόεδρος και αντιπρόεδρος μεγάλης Π.Α.Ε, χωρίς να παίζει πουθενά το όνομα τους!!


Σε κάποιους μπορεί να κάνει εντύπωση αλλά για ακόμη μια φορά φαίνεται πως ο μιντιακός οργανισμός που κάνει πάρτι ο Μπάμπης Χριστόγλου και άλλα φυντάνια αποτελεί ένα από τα πιο ισχυρά μέσα του Ολυμπιακού και κάνει προπαγάνδα στοχευμένη και απόλυτα πετυχημένη. Απόλυτα πετυχημένη, αφού μιλάμε για Μ.Μ.Ε που παίζουν σε ραδιόφωνο,εφημερίδες και ίντερνετ και διαβάζεται/ακούγεται από εκατομμύρια Έλληνες. Άρα διαμορφώνουν και άποψη.

Και για να μην τους παρεξηγήσει κάποιος και να έχουν την δικαιολογία έτοιμη, κάνανε απλά αναδημοσίευση από το Πρώτο θέμα...

Αλλά η σημερινή τους ξεφτίλα ξεπερνάει κάθε όριο. Ξέρουμε ότι αφήνει πολλά φράγκα ο Μαρινάκης με τις διαφημίσεις του εκεί αλλά όχι κι έτσι!!

Αν δεν σας φτάνει αυτό, διαβάστε και τα παρακάτω σχετικά θέματα...

http://www.panathinaikos-press.com/2013/05/sportday.html
http://www.panathinaikos-press.com/2012/08/sportday.html
http://www.panathinaikos-press.com/2012/11/m_1.html






Σχόλια

  1. τωρα θα μάθουμε τον μπαμπουινο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ντρεπομαι που υπαρχουν ατομα που δηλωνουν Παναθηναϊκοι και δινουν κλικ η διαβαζουν τους Χριστογλου-Χελακη και σια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στις παραλιες θα δεις παρεες με καποιους να διαβαζουν γαυρο κυριως ( λιγοτερο πρωκταθλητη ) και καποιους αλλους να διαβαζουν σπορτπεη


    ε δε θελει και πολυ σκεψη για το τι ομαδα ειναι αυτοι που διαβαζουν χελακη
    δυστυχως για μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ομοίως και για την GOAL . Το αντι-Παναθηναϊκό έκτρωμα με τα ψεύδη ενός έτους και την χλεύη με την ιστορία του Τσάκα και τον γύφτων του .

    ΑΝΕΡΓΙΑ ΡΕ ΜΟΥΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου