Άλλο Διαμαντίδης,και άλλο Σπανούλης



Αφού ξεκαθαρίσω ότι θέλω να μείνει ο Σπανούλης στον γαύρο, δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια μου στην τεράστια διαφορά που προκύπτει για ακόμη μια φορά ανάμεσα σε αυτόν και στον Διαμαντίδη. Ενώ όλα τα Μ.Μ.Ε της χώρας παίζουν μόνο Σπανούλη τις τελευταίες μέρες και τον έχουν αποκαλέσει με όλα τα πιθανά και απίθανα επίθετα, η ανανέωση του Δημήτρη Διαμαντίδη στον Παναθηναϊκό πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Γιατί; Γιατί εδώ είναι η μεγάλη διαφορά των δύο αυτών παικτών. Στον χαρακτήρα τους και την στάση που κρατάνε εντός κι εκτός παρκέ. Ο ένας κάνει σήριαλ την παραμονή του στην ομάδα, την ίδια στιγμή που ο άλλος απλά υπέγραψε. Χωρίς να ζητάει τρελά λεφτά, χωρίς να βάζει όρους, χωρίς να κάνει δηλώσεις. Απλά ήθελε να μείνει και έμεινε. Όπως και πέρυσι που η ομάδα "διαλυόταν".


Αυτή είναι η διαφορά τους κύριοι....

Και για όσους πιστεύουν ακόμα ότι ο Σπανούλης έφυγε για τα φράγκα, σας αναιρώ αυτήν την δικαιολογία με την παρακάτω φωτογραφία που φαίνεται ο στρατηγός και ο στρατιώτης...


Σχόλια

  1. dimpaogate137/7/13 2:24 μ.μ.

    Ο Μητσάρας είναι ο ζωντανός θρύλος του Ευρωπαϊκού μπάσκετ , ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής των τελευταίων δεκαετιών . Είναι ένα άτομο που πρεσβεύει την Παναθηναϊκή ιδεολογία , την μαχητικότητα , τον τσαμπουκά , το ήθος και άνθρωπος που βάζει πρώτα τον ΠαναθηναΪκό και μετά τα money . Ο Σκατούλης είναι το ακριβώς αντίθετο , ένας τυρόβλαχος που ο Ζέλικο έκανε παίκτη , πάντα έβαζε τα λεφτά πάνω από όλα , πήγε στο NBA και μετά παρακάλαγε τον Θανάση και τον Δημήτρη να τον πάρουν πίσω στον Παναθηναϊκό . Αλλά αυτρό που πάνω από όλα δεν άντεξε ποτέ ο Σκατούλης , ήτανε πώς πάντα βρισκόταν στην σκια και πίσω από την τεράστιο Δημήτρη Διαμαντίδη .


    Κοινώς , ο μουσάτος turnover machine είναι μαι τρίχα από τα Παναθηναϊκά @@ του Μήτσου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου