Ωραίοι μπροστά, άσχημοι πίσω. Θέλουμε ενίσχυση!


Αν και στο σημερινό φιλικό είδα ωραίους συνδιασμούς μπροστά και προσωπικές ενέργειες που φέρανε 4 γκολ, η άμυνα μας ήταν όπου φυσάει ο άνεμος. 4-4 ήρθαμε με τους Τούρκους αλλά μάγκες η ομάδα θέλει ενίσχυση. Και ναι μεν το λέω χωρίς να έχουμε δει τις μεταγραφές αλλά σε λιγότερο από μήνα παίζουμε το πρώτο μας επίσημο ματς και το ρόστερ είναι λίγο. Θέλουμε και έμπειρους παίκτες μάγκες...

ΥΣ: 24/7 και ακόμη να πάρουμε το βασικό μας ρόστερ. Αυτός είναι ο καλός προγραμματισμός που έλεγε ο Αλαφούζος; 

Σχόλια

  1. Πρες , τι να σου κάνει ο Αλαφούζος , είναι μόνος του. Του παρέδωσαν ομάδα χωρίς τίποτα , με χρέη προς τρίτους , χωρίς γήπεδο , χωρίς προπονητικό , με ενοικιαζόμενα γραφεία. Εμείς οι οπαδοί βάλαμε πλάτη και προχθές σενιάραμε κάπως τη Λεωφόρο.

    Δίκιο έχεις , αλλά τι να προλάβει , χρήματα για επισκευές στη Λεωφόρο( το γήπεδο τόσα χρόνια σε εγκατάλειψη ήταν αχούρι , το διαπιστώσαμε όσοι βοηθήσαμε εκεί σαν εθελοντές) , χρέη προς τρίτους , χρήματα για αγορά νέου προπονητικού , χρήματα για νέα ιδιόκτητα γραφεία. Κοιτάζει μήπως πουλήσει ένα δύο παίκτες σε καλή τιμή , για να πάρει χρήματα , ώστε να αγοράσει κάποιους υποτίθεται καλούς παίκτες.

    Ο Ολυμπιακός μόλις πήρε τα 24 εκατομμύρια από Τσου Λου άρχισε τις μεταγραφές. Ν άσου ο Σαβιόλα , θα πάρει και κάνα δυο άλλους , μεταγραφές αεροδρομίου για να πει ότι κάτι έκανε. Πριν 10 μέρες ήταν στο να αγοράσει και δεν αγόραζε τίποτα. Γιαυτό έχει όπως γράφεις και εσύ , η παράγκα την αξία της.

    Τέλος πάντων πιστεύω ότι θα γίνει μια ενίσχυση με παίκτες στην ομάδα , όμως όχι άμεσα. Θα περιμένουμε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μαυρία , μήπως και εξοικονομηθούν κάποια χρήματα ώστε να γίνουν οι ενισχύσεις στο ρόστερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αναστασίου μετά το φιλικό με την Ελαζίγκσπορ δήλωσε ότι θέλει 5 ακόμα παίκτες, έναν κεντρικό αμυντικό,2 χαφ,1 επιθετικό και 1 ακραίο. Αλλά δυστυχώς όταν δεν υπάρχουν λεφτά υπάρχει καθυστέρηση . Διότι εάν είχες λεφτά θα μπορούσες να πας να πάρεις τον Πράνιτς π.χ. που δεν υπολογίζεται από την Σπόρτιγκ να τα σκάσεις και να τον αποκτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου