Με ψέματα δημιουργείς γκρίνια. Όχι ομάδα!


Έχω ξαναγράψει πως τα φιλικά είναι για συμπεράσματα που πρέπει να βγάζει το προπονητικό team και όχι οι οπαδοί. Φαντάζομαι θα δουλεύονται πράγματα και η ομάδα δεν είναι στο μέσο επίπεδο που προσδοκά ο προπονητής. Φαντάζομαι. Το ματς δεν το είδα. Είδα ότι χάναμε 3-0 από το 24' και 4-0 στο τέλος του ματς από την Βαλενσιέν. Δεν ξέρω αν οι Γάλλοι έχουν καλή ομάδα. Και δεν με ενδιαφέρει γιατί εμείς ΔΕΝ έχουμε καλό ρόστερ. Και αυτό δεν επιδέχεται αμφισβίτησης.


Η ομάδα θέλει μεταγραφές ενδεκάδας. Όχι μια και δύο. Ούτε καν τρεις και τέσσερις. Δε γίνεται από την μία να θες να στηρίξεις την ενδεκάδα σου σε παιδιά ακαδημιών και από την άλλη να μην έχεις κάνει τις βασικές σου μεταγραφές σε σημεία κλειδιά 15 μέρες σχεδόν πριν το ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών σου υποχρεώσεων. Δε γίνεται! Θα κάνεις τι με τα παιδιά των ακαδημιών; Αν δεν έχουν έμπειρους παίκτες γύρω τους θα καούν. Είτε με μια δύο γκέλες, είτε με μια δύο στοχευμένες ή μη κακές διαιτησίες.

Όλοι ξέρουμε ότι θα έχουμε μια δύσκολη χρονιά και η πλειοψηφία αυτών που θα πατάει φέτος στο γήπεδο θα έχει σκοπό να στηρίξει. Αλλάα αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό. Όπως και από μόνη της η Λεωφόρος δεν είναι αρκετή. Μπορεί να δημιουργήσει μια θετική αύρα, μια πίεση στον αντίπαλο αλλά αν δεν έχεις ομάδα δεν θα σου φέρει από μόνη της πάνω από 2-3 θετικά αποτελέσματα.

Θα είμαστε παρών για να στηρίξουμε τον Σύλλογο στην δυσκολότερη φάση της ιστορίας του αλλά δεν είμαστε μαλάκες. Η ομάδα όλο το καλοκαίρι βασίζεται στα ψέματα και η ουσία φαίνεται στο ρόστερ που είναι ελλιπέστατο σε όλες τις θέσεις. Πουλήσαμε τον Καρνέζη, θα πουλήσουμε τον Μαυρία. Αυτά τα λεφτά θα πάνε σε μεταγραφές; Δε νομίζω.

Δεν προδικάζω κάτι. Ότι χάσαμε 4-0 από την Βαλενσιέν έτσι κι αλλιώς δεν καθορίζει κάτι, αλλά όπως και να το κάνουμε έχει την σημασία του. Και φωνάζει αυτό που είπα. Ότι φτιάχνουμε ομάδα με ψέματα. Μακάρι να βγω μαλάκας στο τέλος της χρονιάς, αλλά έτσι όπως το πάμε, μόνο το θαύμα των θαυμάτων κυνηγάμε.

Θέλω να είμαι αισιόδοξος αλλά και ρεαλιστής.


Σχόλια

  1. ασχετο.φιλε τον μουζακιτη τον εχεις παρακολουθησει γενικα?το παλικαρι ξερει πολλα κιλα μπαλα,εχει ταχυτητα,ντριπλα,ειναι καλος στο 1 με 1,πιστευω θα κανει μεγαλα πραγματα αν συνεχισει την δουλεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχει όντως καλά στοιχεία και μου άρεσε και προχθες που παίζαμε με τους Τούρκους.
    Αλλά τι να το κάνεις; Αν δεν έχει δίπλα του καλούς και έμπειρους παίκτες θα χαθεί και πιθανότατα θα καεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nikos Raftopoulos27/7/13 9:59 μ.μ.

    για δευτερο ματς ,τραγικη εμφανιση καπινο την οποια παλι περναμε στα "ελαφρα"μου θυμιζει πολυ τζορβα η υποθεση...ξεκιναγαμε το ματς αλλαζαμε μπαλιτσα καναμε κανα δυο ευκαιριες στο πρωτο σουτ που εκαναν οι αντι παλοι γκολ...μια δυο τρεις ολο δν εφταιγε..εαν θυμασαι το ματς με κοπεγχαγη με τον εντοι ειναι χαρακτηριστικο..καψαμε ολη την χρονια χωρις να εχουμε κακη ομαδα επειδη ειχαμε τραγικο τερματοφυλακα(η μετεπειτα πορεια του το απεδειξε κιολας)ελπιζω να μην γινει το ιδιο και φετος..ασ δωσουν ευκαιριες στον ταμπακη που εχει πραγματικα ταλεντο..και επειδη ειχα παει δανια τοτε ασ μην ειχε ενδιαφερον το ματς εμενα στο ιδιο ξενοδοχειο με την μανα του μπουμσονγκ και απορουσε πως γινεται να παιζει ενας τοσο κακος τερματοφυλακας και ακομα χειροτερα πως γινεται ο τυπος να τον αβανταρει κιολας...ελα ντε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τόσο με την Ελάζιγκσπορ όσο και με την Βαλενσιέν το μεγάλο πρόβλημα ήταν στην συνολική αμυντική λειτουργία. Ειδικά το κέντρο στα δύο πρώτα γκολ απουσίαζαν απο το γήπεδο. Ο Αναστασίου έλεγε για πέντε μεταγραφές οι οποίες αυτές θα πρέπει να είναι έμπειροι ποδοσφαιριστές διότι σε διαφορετική περίπτωση θα καούν τα "πιτσιρίκια".
    Όσον αφορά την καθυστέρηση σε αυτόν τον τομέα όπως είχα ξαναγράψει όπου φτωχός και η μοίρα του. Αυτή είναι δυστυχώς η σκληρή αλλά ρεαλιστική πραγματικότητα.
    Όσον αφορά τον Καπίνο μετά την φυγή του Καρνέζη του δίνεται μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να βελτιώσει τις αδυναμίες του. Δεν τον θεωρώ περίπτωση Τζόρβα νομίζω ότι είναι καλύτερος αρκεί να μην κάνει ατασθαλίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Giorgos Dogos Kafesakis27/7/13 11:57 μ.μ.

    Οι εμπειροι παιχτες μας ηταν οι χειροτεροι (βλ. Μεντες,Μπαιραμι.Νανο) τωρα εσυ λεγε οτι θες μια που χωρις να δεις το ματς εκφραζεις κ αποψη.Τωρα για τα γκολ προσωπικα λαθοι πιο πολυ απο κουραση απ οτι ειδα εγω(τα βλεπω ολα τα ματς για να εχω αποψη για την ομαδα μου).Αρχιζουν να με κουραζουν τα θελω σου αλλα εγω εχω υπομονη.Εσυ?Μπα ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Giorgos Dogos Kafesakis28/7/13 3:21 π.μ.

    Αυτα που γραφεις π.χ λεφτα(οτι εχει το δινει για να ξεχρεωση)παιχτες εμπειρους(οπου μπορει περνει,τσαμπα βεβαια γιατι χωρις λεφτα κ που περνουμε παλι καλα)στελεχοι(αυτους διαλεξε στο τελος θα τους κρινουμε).Η στιριζουμε την ομαδα ολοι η διαλεγουμε αναλογα με τα γουστα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έχετε σκεφτεί μήπως οι ίδιοι οι α-μέτοχοι θέλουν να ρίξουν τον ΠΑΟ: Όπως και με την ΑΕΚ; Γ'Εθνική, τους φτιάχνουν γήπεδο, μπήκε ο Μελισσανίδης και τους έχει φτιάξει τους ΑΕΚτζήδες. Αν έμεναν στην πρώτη τι θα είχαν; ΤΙΠΟΤΑ! Εννοείται πως δεν θέλω να πέσουμε αλλά πιστεύω έτσι σκέφτονται οι Αλαφούζος και σια. Δεν είναι δυνατόν ο ΠΑΟ να μην παίρνει αδειοδότηση. Ξεφτίλα. ΟΚ, βγήκες έκτος δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Αλλά να μην πάρεις αδειοδότηση;;; Μεταγραφές δεν γίνονται! Ο Σισσέ τρελαμένος παναθηναικός είναι, γιατί δεν τον φέρανε; Ο άνθρωπος πήγε Ρωσία και πήρε το 13, το μυαλό το χει πίσω. Παίρνεις τον Κυριάκο για πίσω, κρατάς Καρνέζη και με άλλα ελεύθερα παιχτάκια(αφού δεν θες να βάλεις λεφτά) βάζεις στόχο την έξοδο στο CL(Που καταντήσαμε). Αλλά πλέον ο στόχος είναι η παραμονή. Χρόνος υπάρχει κ ας χάσουμε τις 2 πρώτες αγωνιστικές. Χρόνος όμως υπάρχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσύ πήρες πρέφα ότι δεν στηρίζω; Ή έχεις καταλάβει πως κάνω τα στραβά μάτια σε μαλακίες που γίνονται; Δεν διαλέγω κάτι με τα γούστα μου. Λέω ότι το ρόστερ είναι λίγο, ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν μπορεί να θεωρείται ούτε καν μέτριος όταν λέιπουν τουλάχιστον 4 ενδεκαδάτοι σχεδόν Αύγουστο μήνα. Αν εσύ δεν τα βλέπεις τότε δεν σου φταίω εγώ για να με κράζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παίζει σε πολλών το μυαλό αυτό το σενάριο.
    Βέβαια αν υφίσταται κάτι τέτοιο στα μυαλά κάποιων λεφτάδων, θα είναι δύσκολο να το πραγματοποιήσουν γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είναι αεκ. Όσο γραφικό κι αν ακούγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου